Paşanın Küçük Kramponları Türkiye Şamiyonası’nda

Spor 12.02.2020 - 14:37, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 3102+ kez okundu.
 

Paşanın Küçük Kramponları Türkiye Şamiyonası’nda

antalyahabertakip.com-Muratpaşa Belediyespor U14 futbol takımı, play-off grubunu namağlup Antalya şampiyonu olarak Türkiye Şampiyonası’na katılma hakkı elde etti. Paşanın küçük kramponlarını kutlayan Belediye Başkanı Ümit Uysal, “Çocuklarımızın Antalya’yı, Türkiye Şampiyonası’nda en iyi şekilde temsil edeceklerine yürekten inanıyorum” dedi.  Muratpaşa Belediyespor’un küçük kramponlarının Türkiye Şampiyonası’na uzanan yolculuğu 2’nci grupta başladı. 10 takımın yer aldığı grupta zorlu yolculuk 18 hafta devam etti. Paşanın küçük kramponları, 18 haftanın sonunda, 46 puanla lig ikincisi olarak play-off gruplarına yükseldi. Play-off gruplarında Muratpaşa, Lara Futbol, Antalya DSİ Spor, Kepez Belediyespor, Antalya Gençlerbirliği ve Payallar Spor’la aynı grupta yer aldı. Muratpaşa, ilk maçta Kepez Belediyespor’la 2-2 berabere kalırken, Payallar Spor'u 8-1, Antalya Gençlerbirliği'ni 8-0, Lara Futbol’u 1-0 yendi. Grubun son maçında Antalya DSİ Spor’la karşılaşan küçük kramponlar, sahadan 3-3 berabere ayrıldı. Play-off grubunu 11 puanla namağlup tamamlayan Paşanın küçük kramponları böylece Antalya’yı Türkiye Şampiyonası’nda temsil etme hakkını elde etti. Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal da, zorlu karşılaşmaların ardından Antalya’yı Türkiye Şampiyonası’nda temsil etme hakkını elde eden takımı ve teknik heyeti kutladı. Muratpaşa’da, doğru tesisleşme politikası, bilimsel antrenman programı ve sporun bir kültür olarak toplumda gelişmesi için gerçekleştirilen çalışmalarla bir anlayışı değiştirmek için mücadele ettiklerini belirten Başkan Uysal, bu mücadele içinde özellikle küçük yaş gruplarında elde edilen başarının önemine dikkat çekti. Bu yapılanma içinde Muratpaşa Belediyespor U14 futbol takımının Antalya şampiyonu olmasının çok değerli bir başarı olduğunu belirten Başkan Uysal, “Tüm çocuklarımızı, teknik heyetimizi, sponsorlarımıza ve desteklerini hiç esirgemeyen velilerimizi kutluyor, tebrik ediyorum. Çocuklarımızın Antalya’yı, Türkiye Şampiyonası’nda en iyi şekilde temsil edeceklerine yürekten inanıyorum” diye konuştu.

antalyahabertakip.com-Muratpaşa Belediyespor U14 futbol takımı, play-off grubunu namağlup Antalya şampiyonu olarak Türkiye Şampiyonası’na katılma hakkı elde etti. Paşanın küçük kramponlarını kutlayan Belediye Başkanı Ümit Uysal, “Çocuklarımızın Antalya’yı, Türkiye Şampiyonası’nda en iyi şekilde temsil edeceklerine yürekten inanıyorum” dedi. 

Muratpaşa Belediyespor’un küçük kramponlarının Türkiye Şampiyonası’na uzanan yolculuğu 2’nci grupta başladı. 10 takımın yer aldığı grupta zorlu yolculuk 18 hafta devam etti. Paşanın küçük kramponları, 18 haftanın sonunda, 46 puanla lig ikincisi olarak play-off gruplarına yükseldi.

Play-off gruplarında Muratpaşa, Lara Futbol, Antalya DSİ Spor, Kepez Belediyespor, Antalya Gençlerbirliği ve Payallar Spor’la aynı grupta yer aldı. Muratpaşa, ilk maçta Kepez Belediyespor’la 2-2 berabere kalırken, Payallar Spor'u 8-1, Antalya Gençlerbirliği'ni 8-0, Lara Futbol’u 1-0 yendi. Grubun son maçında Antalya DSİ Spor’la karşılaşan küçük kramponlar, sahadan 3-3 berabere ayrıldı. Play-off grubunu 11 puanla namağlup tamamlayan Paşanın küçük kramponları böylece Antalya’yı Türkiye Şampiyonası’nda temsil etme hakkını elde etti.

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal da, zorlu karşılaşmaların ardından Antalya’yı Türkiye Şampiyonası’nda temsil etme hakkını elde eden takımı ve teknik heyeti kutladı. Muratpaşa’da, doğru tesisleşme politikası, bilimsel antrenman programı ve sporun bir kültür olarak toplumda gelişmesi için gerçekleştirilen çalışmalarla bir anlayışı değiştirmek için mücadele ettiklerini belirten Başkan Uysal, bu mücadele içinde özellikle küçük yaş gruplarında elde edilen başarının önemine dikkat çekti.

Bu yapılanma içinde Muratpaşa Belediyespor U14 futbol takımının Antalya şampiyonu olmasının çok değerli bir başarı olduğunu belirten Başkan Uysal, “Tüm çocuklarımızı, teknik heyetimizi, sponsorlarımıza ve desteklerini hiç esirgemeyen velilerimizi kutluyor, tebrik ediyorum. Çocuklarımızın Antalya’yı, Türkiye Şampiyonası’nda en iyi şekilde temsil edeceklerine yürekten inanıyorum” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.