Paşanın Meleklerine İtalyan Rakip

02.09.2020 - 20:29, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2455+ kez okundu.
 

Paşanın Meleklerine İtalyan Rakip

Muratpaşa Belediyespor kadın hentbol takımının, Avrupa’da rakibi İtalya’dan Cassano Magnago oldu.
Muratpaşa Belediyespor kadın hentbol takımının, Avrupa’da rakibi İtalya’dan Cassano Magnago oldu. Avrupa Hentbol Federasyonu (EHF) Kupası’na 2’nci tur maçlarıyla başlayacak olan Paşanın Melekleri, İtalyan ekibiyle ilk maçı deplasmanda oynayacak. Türkiye’yi bu yıl Avrupa’da, EHF Kupası’nda temsil edecek Muratpaşa Belediyespor’un rakibi EHF’nin Avusturya’nın başkenti Viyana’da bulunan merkezinde gerçekleştirilen kura çekimiyle belli oldu. EHF Kupası 2’nci turunda covid-19 salgını nedeniyle kulüplerin seyahatlerini kolaylaştırmak için bölgesel torbalar oluşturulurken Paşanın Melekleri, 2’nci bölge birinci torbadan kura çekimine katıldı. Kurada, Paşanın Melekleri, İtalya’nın Cassano Magnago takımıyla eşleşti. İlk maçların 10-11 Ekim, rövanşların ise 17-18 Ekim tarihlerinde oynanacağı kupada, Paşanın Melekleri ilk maç için İtalya deplasmanına gidecek. Muratpaşa’nın Avrupa’daki rakibi Cassano Magnago 1974 yılında kuruldu. 1986 ve 1996 yılları arasında İtalya Kadınlar Serie A1 Hentbol Ligi’ni üst üste 11 kez şampiyon olarak tamamlayan takım, Avrupa’daki en iyi derecesini 1990 yılında Şampiyonlar Ligi çeyrek finaline ulaşarak yaptı. Cassana Magnago, maçlarını 800 seyirci kapasiteli Palazetto Tacca’da oynuyor.
Muratpaşa Belediyespor kadın hentbol takımının, Avrupa’da rakibi İtalya’dan Cassano Magnago oldu.

Muratpaşa Belediyespor kadın hentbol takımının, Avrupa’da rakibi İtalya’dan Cassano Magnago oldu. Avrupa Hentbol Federasyonu (EHF) Kupası’na 2’nci tur maçlarıyla başlayacak olan Paşanın Melekleri, İtalyan ekibiyle ilk maçı deplasmanda oynayacak.

Türkiye’yi bu yıl Avrupa’da, EHF Kupası’nda temsil edecek Muratpaşa Belediyespor’un rakibi EHF’nin Avusturya’nın başkenti Viyana’da bulunan merkezinde gerçekleştirilen kura çekimiyle belli oldu.

EHF Kupası 2’nci turunda covid-19 salgını nedeniyle kulüplerin seyahatlerini kolaylaştırmak için bölgesel torbalar oluşturulurken Paşanın Melekleri, 2’nci bölge birinci torbadan kura çekimine katıldı. Kurada, Paşanın Melekleri, İtalya’nın Cassano Magnago takımıyla eşleşti. İlk maçların 10-11 Ekim, rövanşların ise 17-18 Ekim tarihlerinde oynanacağı kupada, Paşanın Melekleri ilk maç için İtalya deplasmanına gidecek.

Muratpaşa’nın Avrupa’daki rakibi Cassano Magnago 1974 yılında kuruldu. 1986 ve 1996 yılları arasında İtalya Kadınlar Serie A1 Hentbol Ligi’ni üst üste 11 kez şampiyon olarak tamamlayan takım, Avrupa’daki en iyi derecesini 1990 yılında Şampiyonlar Ligi çeyrek finaline ulaşarak yaptı. Cassana Magnago, maçlarını 800 seyirci kapasiteli Palazetto Tacca’da oynuyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.