Patara’da Tarih Sanatla Buluşuyor

Kültür-Sanat 02.07.2020 - 21:54, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2011+ kez okundu.
 

Patara’da Tarih Sanatla Buluşuyor

Tarihi mecliste online konser
Antalya Büyükşehir Belediyesi, ‘2020 Patara Yılı'nın tanıtımına destek vermek amacıyla Patara Antik Kenti'nde 1 Temmuz Çarşamba günü saat 19.30’da online konser düzenliyor. Patara’daki dünyanın ilk demokratik meclis binasında gerçekleştirilecek seyircisiz konserde Mehmet Yenigün, Emre Dayıoğlu ve Burhan Tuzer sahneye çıkacak. Konser Büyükşehir Belediyesi’nin sosyal medya hesaplarından ve Kanal V ekranlarından canlı yayınlanacak. Kültür ve Turizm Bakanlığı, turizmde Türkiye'nin kültürel ve tarihi değerlerini ön plana çıkarmak amacıyla 2020 yılını Patara Yılı ilan etmişti. Büyükşehir Belediyesi, Başkan Muhittin Böcek’in talimatıyla, pandemi süreci nedeniyle yeteri kadar gündeme gelemeyen Patara’nın ve Antalya’nın antik kentlerinin tanıtımına destek vermek amacıyla ‘Tarih Sanatla Buluşuyor’ adlı özel bir etkinlik gerçekleştiriyor. İKİ BİN YILLIK TARİHİ KENTTE KONSER Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı, Antalya İl Kültür Turizm Müdürlüğü ve Akdeniz Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Arkeoloji Bölümü Öğretim Üyesi ve Patara Kazı Başkanı Prof. Dr. Havva İşkan Işık işbirliğinde 1 Temmuz Çarşamba günü saat 19.30’da Patara Antik Kenti’nde online konser düzenlenecek. SOSYAL MEDYADAN CANLI YAYIN Patara’da dünyanın ilk demokratik meclis binasında izleyicisiz gerçekleşecek özel programda opera sanatçısı Mehmet Yenigün ve ekibi, yerel sanatçılar Emre Dayıoğlu ve Burhan Tuzer sahneye çıkacak. Etkinliğe Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek de katılacak. Patara Antik Kenti’nde düzenlenecek ‘Tarih Sanatla Buluşuyor’ etkinliği Büyükşehir Belediyesi’nin sosyal medya hesaplarından ve Kanal V ekranlarından canlı yayınlanacak.
Tarihi mecliste online konser

Antalya Büyükşehir Belediyesi, ‘2020 Patara Yılı'nın tanıtımına destek vermek amacıyla Patara Antik Kenti'nde 1 Temmuz Çarşamba günü saat 19.30’da online konser düzenliyor.

Patara’daki dünyanın ilk demokratik meclis binasında gerçekleştirilecek seyircisiz konserde Mehmet Yenigün, Emre Dayıoğlu ve Burhan Tuzer sahneye çıkacak. Konser Büyükşehir Belediyesi’nin sosyal medya hesaplarından ve Kanal V ekranlarından canlı yayınlanacak.

Kültür ve Turizm Bakanlığı, turizmde Türkiye'nin kültürel ve tarihi değerlerini ön plana çıkarmak amacıyla 2020 yılını Patara Yılı ilan etmişti. Büyükşehir Belediyesi, Başkan Muhittin Böcek’in talimatıyla, pandemi süreci nedeniyle yeteri kadar gündeme gelemeyen Patara’nın ve Antalya’nın antik kentlerinin tanıtımına destek vermek amacıyla ‘Tarih Sanatla Buluşuyor’ adlı özel bir etkinlik gerçekleştiriyor.

İKİ BİN YILLIK TARİHİ KENTTE KONSER

Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı, Antalya İl Kültür Turizm Müdürlüğü ve Akdeniz Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Arkeoloji Bölümü Öğretim Üyesi ve Patara Kazı Başkanı Prof. Dr. Havva İşkan Işık işbirliğinde 1 Temmuz Çarşamba günü saat 19.30’da Patara Antik Kenti’nde online konser düzenlenecek.

SOSYAL MEDYADAN CANLI YAYIN

Patara’da dünyanın ilk demokratik meclis binasında izleyicisiz gerçekleşecek özel programda opera sanatçısı Mehmet Yenigün ve ekibi, yerel sanatçılar Emre Dayıoğlu ve Burhan Tuzer sahneye çıkacak. Etkinliğe Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek de katılacak. Patara Antik Kenti’nde düzenlenecek ‘Tarih Sanatla Buluşuyor’ etkinliği Büyükşehir Belediyesi’nin sosyal medya hesaplarından ve Kanal V ekranlarından canlı yayınlanacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.