Peker’den Anneler Günü Mesajı

Politika 07.05.2022 - 19:36, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2000+ kez okundu.
 

Peker’den Anneler Günü Mesajı

Anadolu Birliği Partisi (ABP) Antalya İl Başkanı Aziz Ahmet Peker 8 Mayıs Pazar günü ‘Anneler Günü’ olması nedeniyle bir mesaj yayınladı.
Anadolu Birliği Partisi (ABP) Antalya İl Başkanı Aziz Ahmet Peker 8 Mayıs Pazar günü ‘Anneler Günü’ olması nedeniyle bir mesaj yayınladı. Peker Mesajında: “Bizleri dünyaya getiren, hiçbir karşılık beklemeden sabırla, aşkla, her daim koruyup kollayan, şefkatin, merhametin ve fedakârlığın sembolü; hayatlarını evlatlarına adayıp, ömürleri boyunca sevgi dolu yürekleri ile yol göstericilerimiz, en kıymetli varlıklarımızdır Annelerimiz. Peygamber Efendimiz'in Hz. Muhammed (S.A.V), “Cennet, annelerin ayakları altındadır” hadîs-i şerif'i, Anneliğin ne kadar kutsal ve mübarek olduğunu açıkça ifade etmektedir. Bu kutsal görevi üstlenen Annelerimizin gurur duyacakları birer evlat olup, onların emeklerinin boşa gitmediğini göstermemiz, onlara vereceğimiz en büyük armağan olacaktır. Annelerimizi, sadece yılda bir gün değil her gün hatırlamalı, saygı & sevgiyi eksik etmemeli ve hoş tutmalıyız.  Bizleri canından bir parça olarak gören ve hayatını evlatlarına adayan, başta şehit Anneleri olmak üzere tüm Annelerin Anneler Günü’nü en içten dileklerimle kutlarım” dedi
Anadolu Birliği Partisi (ABP) Antalya İl Başkanı Aziz Ahmet Peker 8 Mayıs Pazar günü ‘Anneler Günü’ olması nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Anadolu Birliği Partisi (ABP) Antalya İl Başkanı Aziz Ahmet Peker 8 Mayıs Pazar günü ‘Anneler Günü’ olması nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Peker Mesajında: “Bizleri dünyaya getiren, hiçbir karşılık beklemeden sabırla, aşkla, her daim koruyup kollayan, şefkatin, merhametin ve fedakârlığın sembolü; hayatlarını evlatlarına adayıp,
ömürleri boyunca sevgi dolu yürekleri ile yol göstericilerimiz, en kıymetli varlıklarımızdır Annelerimiz.

Peygamber Efendimiz'in Hz. Muhammed (S.A.V), “Cennet, annelerin ayakları altındadır” hadîs-i şerif'i, Anneliğin ne kadar kutsal ve mübarek olduğunu açıkça ifade etmektedir.

Bu kutsal görevi üstlenen Annelerimizin gurur duyacakları birer evlat olup, onların emeklerinin boşa gitmediğini göstermemiz, onlara vereceğimiz en büyük armağan olacaktır.

Annelerimizi, sadece yılda bir gün değil her gün hatırlamalı, saygı & sevgiyi eksik etmemeli ve hoş tutmalıyız.
 Bizleri canından bir parça olarak gören ve hayatını evlatlarına adayan, başta şehit Anneleri olmak üzere tüm Annelerin Anneler Günü’nü en içten dileklerimle kutlarım” dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.