Plaj Futbol Ligi Mehmet İnci Etabı Başladı

Spor 16.07.2019 - 23:22, Güncelleme: 22.11.2022 - 03:42 1941+ kez okundu.
 

Plaj Futbol Ligi Mehmet İnci Etabı Başladı

Manavgat Belediyesi ve Türkiye Futbol Federasyonu işbirliğiyle düzenlenen Plaj Futbol Ligi Mehmet İnci Etabı Boğaz Otel’de başladı. Kıran kırana maçların oynanacağı turnuvanın açılış müsabakasında Batı Koleji, Moddizayn'ı 8-5 mağlup etti
Manavgat Belediyesi ve Türkiye Futbol Federasyonu işbirliğiyle düzenlenen Plaj Futbol Ligi Mehmet İnci Etabı Boğaz Otel’de başladı. Kıran kırana maçların oynanacağı turnuvanın açılış müsabakasında Batı Koleji, Moddizayn'ı 8-5 mağlup etti. Manavgat Belediyesi’ne ait Boğaz Otel’de gerçekleşen turnuvada, toplam 10 takımdan 120 sporcu, takımlarını şampiyon yapmak için ter dökecek. Saygı duruşu ve istiklal marşının ardından 5 Nisan 2019 günü bir spor müsabakasında geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Manavgat Belediyesi’nin plaj futbolu teknik sorumlusu Mehmet İnci, takım arkadaşları ve sporseverler tarafından anıldı. Duygu yüklü anma törenine, Mehmet İnci’nin ailesi ve mesai arkadaşları da katıldı. ADI HEP YAŞAYACAK Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen’i temsilen turnuvanın açılış konuşmasını yapan Manavgat Belediye Başkan Yardımcısı Halis Akkaya, tiribünlere gelerek Mehmet İnci’nin babası Ali İhsan İnci’ye sarıldı, duygu dolu anlar yaşandı. Mehmet İnci’nin ailesi ile müsabakaları takip eden Başkan Yardımcısı Halis Akkaya, yaptığı konuşmasında "Bu sezonki turnuvamızın adını sevgili kardeşimiz, dostumuz, çalışanımız, yol arkadaşımız Mehmet İnci adına düzenledik. Gerçekten Mehmet İnci'nin bu organizasyonda çok büyük emeği var. Bizleri sürekli hareketlendirdi. İsterdik ki bugün aramızda olsun. Bu coşkuyu, heyecanı yaşasaydı. Kaybettiğimiz için gerçekten çok üzgünüz, rahmetle anıyoruz" dedi.
Manavgat Belediyesi ve Türkiye Futbol Federasyonu işbirliğiyle düzenlenen Plaj Futbol Ligi Mehmet İnci Etabı Boğaz Otel’de başladı. Kıran kırana maçların oynanacağı turnuvanın açılış müsabakasında Batı Koleji, Moddizayn'ı 8-5 mağlup etti

Manavgat Belediyesi ve Türkiye Futbol Federasyonu işbirliğiyle düzenlenen Plaj Futbol Ligi Mehmet İnci Etabı Boğaz Otel’de başladı. Kıran kırana maçların oynanacağı turnuvanın açılış müsabakasında Batı Koleji, Moddizayn'ı 8-5 mağlup etti. Manavgat Belediyesi’ne ait Boğaz Otel’de gerçekleşen turnuvada, toplam 10 takımdan 120 sporcu, takımlarını şampiyon yapmak için ter dökecek. Saygı duruşu ve istiklal marşının ardından 5 Nisan 2019 günü bir spor müsabakasında geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Manavgat Belediyesi’nin plaj futbolu teknik sorumlusu Mehmet İnci, takım arkadaşları ve sporseverler tarafından anıldı. Duygu yüklü anma törenine, Mehmet İnci’nin ailesi ve mesai arkadaşları da katıldı.

ADI HEP YAŞAYACAK

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen’i temsilen turnuvanın açılış konuşmasını yapan Manavgat Belediye Başkan Yardımcısı Halis Akkaya, tiribünlere gelerek Mehmet İnci’nin babası Ali İhsan İnci’ye sarıldı, duygu dolu anlar yaşandı. Mehmet İnci’nin ailesi ile müsabakaları takip eden Başkan Yardımcısı Halis Akkaya, yaptığı konuşmasında "Bu sezonki turnuvamızın adını sevgili kardeşimiz, dostumuz, çalışanımız, yol arkadaşımız Mehmet İnci adına düzenledik. Gerçekten Mehmet İnci'nin bu organizasyonda çok büyük emeği var. Bizleri sürekli hareketlendirdi. İsterdik ki bugün aramızda olsun. Bu coşkuyu, heyecanı yaşasaydı. Kaybettiğimiz için gerçekten çok üzgünüz, rahmetle anıyoruz" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.