Rafet El Roman Özdilekpark Antalya’da

Asayiş 31.05.2019 - 22:23, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 1980+ kez okundu.
 

Rafet El Roman Özdilekpark Antalya’da

Antalya’da güler yüzlü, kaliteli hizmeti ile birlikte gerçekleştirdiği film galaları ve konserler ile de adından sıkça söz ettiren Antalya’nın alışveriş merkezi ÖzdilekPark Antalya AVM’nin bayram konuğu Rafet El Roman olacak. Yaz sezonunun başlaması yenilenen kreasyonları ile Ramazan Bayramı’na merhaba diyen ÖzdilekPark Antalya AVM’ de; 6 Haziran 2019 Perşembe günü düzenlenecek konser etkinliğinde Rafet El Roman birbirinden güzel romantik şarkılarını sevenleriyle buluşturacak.   Kültür, sanat, spor etkinliklerine hız kesmeden devam eden ÖzdilekPark Antalya AVM’ nin misafirleri; 6 Haziran Perşembe günü saat 16.00 da gerçekleşecek Rafet El Roman konserini heyecanla beklediklerini vurguladılar.

Antalya’da güler yüzlü, kaliteli hizmeti ile birlikte gerçekleştirdiği film galaları ve konserler ile de adından sıkça söz ettiren Antalya’nın alışveriş merkezi ÖzdilekPark Antalya AVM’nin bayram konuğu Rafet El Roman olacak.

Yaz sezonunun başlaması yenilenen kreasyonları ile Ramazan Bayramı’na merhaba diyen ÖzdilekPark Antalya AVM’ de; 6 Haziran 2019 Perşembe günü düzenlenecek konser etkinliğinde Rafet El Roman birbirinden güzel romantik şarkılarını sevenleriyle buluşturacak.  

Kültür, sanat, spor etkinliklerine hız kesmeden devam eden ÖzdilekPark Antalya AVM’ nin misafirleri; 6 Haziran Perşembe günü saat 16.00 da gerçekleşecek Rafet El Roman konserini heyecanla beklediklerini vurguladılar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.