Ramazan Etkinlikleri Trafik Güvenliğine Yönelik Çalışmalar Yapıldı

Asayiş 01.06.2019 - 16:42, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2254+ kez okundu.
 

Ramazan Etkinlikleri Trafik Güvenliğine Yönelik Çalışmalar Yapıldı

06 Mayıs - 03 Haziran 2019 tarihleri arasında Antalya Emniyet Müdürlüğü olarak ilimiz Karaalioğlu Parkında düzenlenen 'Ramazan Etkinlikleri' kapsamında; İl Emniyet Müdürlüğümüze ait kurulan stantta her gün yüzlerce ziyaretçiye trafik kurallarıyla ilgili broşür, el ilanı, etiket, boyama kitabı gibi materyallerle tanıtım yapmaktayız. Ayrıca Trafik Denetleme Şube Müdürlüğümüz eğitici personelleri tarafından; konser, söyleşi ve tiyatro gösterilerinin gerçekleştirildiği sahne üzerinde, 25 Mayıs 2019 Cumartesi günü düzenlenen Emre KAYA konseri öncesinde alana toplanan yaklaşık 5.000 izleyiciye, bu yılın 'Yaya Öncelikli Trafik Yılı' olduğu vurgulanarak,   *   Kontrollü ve kontrolsüz yaya geçitlerinde uyulması gereken kurallar,   *   Antalya Valiliği Başkanlığında yürütülen 'Ölümle Tokalaşma Projesi' kapsamında üretilmesi ve satışı yasaklanan ölüm tokası, emniyet kemeri kullanımının önemi,   *   Hız limitlerine uyma konularında trafik bilgilendirme eğitimleri verilmiş,  Ayrıca sahneye davet edilen vatandaşlarımıza seyir halindeyken cep telefonu kullanımının olumsuz etkileri gösterilerek uygulamalar yaptırılmıştır. Sanatçı Emre KAYA verdiği konser sırasında da sahneye davet ettiği eğitici personelimizle birlikte alanda bulunanlara "Öncelik Hayatın, Öncelik Yayanın" sloganlarını attırarak, trafik güvenliğine önem vermelerini istemiştir.

06 Mayıs - 03 Haziran 2019 tarihleri arasında Antalya Emniyet Müdürlüğü olarak ilimiz Karaalioğlu Parkında düzenlenen 'Ramazan Etkinlikleri' kapsamında; İl Emniyet Müdürlüğümüze ait kurulan stantta her gün yüzlerce ziyaretçiye trafik kurallarıyla ilgili broşür, el ilanı, etiket, boyama kitabı gibi materyallerle tanıtım yapmaktayız.

Ayrıca Trafik Denetleme Şube Müdürlüğümüz eğitici personelleri tarafından; konser, söyleşi ve tiyatro gösterilerinin gerçekleştirildiği sahne üzerinde, 25 Mayıs 2019 Cumartesi günü düzenlenen Emre KAYA konseri öncesinde alana toplanan yaklaşık 5.000 izleyiciye, bu yılın 'Yaya Öncelikli Trafik Yılı' olduğu vurgulanarak,

  *   Kontrollü ve kontrolsüz yaya geçitlerinde uyulması gereken kurallar,
  *   Antalya Valiliği Başkanlığında yürütülen 'Ölümle Tokalaşma Projesi' kapsamında üretilmesi ve satışı yasaklanan ölüm tokası, emniyet kemeri kullanımının önemi,
  *   Hız limitlerine uyma konularında trafik bilgilendirme eğitimleri verilmiş,

 Ayrıca sahneye davet edilen vatandaşlarımıza seyir halindeyken cep telefonu kullanımının olumsuz etkileri gösterilerek uygulamalar yaptırılmıştır.

Sanatçı Emre KAYA verdiği konser sırasında da sahneye davet ettiği eğitici personelimizle birlikte alanda bulunanlara "Öncelik Hayatın, Öncelik Yayanın" sloganlarını attırarak, trafik güvenliğine önem vermelerini istemiştir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.