Ramazan Etkinliklerinde Erzurumlular Gecesi

Kültür-Sanat 13.04.2022 - 21:52, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2337+ kez okundu.
 

Ramazan Etkinliklerinde Erzurumlular Gecesi

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Ramazan Etkinliklerinin konuğu bu kez Dadaş Diyarı Erzurum oldu.
Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Ramazan Etkinliklerinin konuğu bu kez Dadaş Diyarı Erzurum oldu. Antalya Erzurumlular Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin katkılarıyla düzenlenen geceye Erzurum türküleri renk kattı. Türkiye’nin 7 coğrafi bölgesinden tüm renkleri Antalya’ya taşıyan Büyükşehir Belediyesi’nin Ramazan Etkinlikleri bu kez Dadaşlar Diyarı Erzurum’u ağırladı. İftarın ardından Karaalioğlu Parkı’nda kurulan etkinlik alanını dolduran vatandaşlar Erzurum türküleriyle keyifli bir akşam yaşadı. ERZURUM TÜRKÜLERİ SÖYLENDİ Hemşehri geceleri kapsamında düzenlenen Erzurumlular Gecesi’nde, Bizim Eller Bir Destan Türk Halk Müziği Topluluğu sahne aldı. Şef Ömer Bilgin yönetimindeki orkestra ve solistler Savaş Akkoyun, Rafet Tilif, Öznur Şerbet ve Canan Daşcan birbirinden güzel Erzurum türküleri ile geceyi renklendirdi. BAŞKAN ÖZTÜRK TEŞEKKÜR ETTİ Geceyle ilgili duygu ve düşüncelerini dile getiren Antalya Erzurumlular Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Nihat Öztürk, Ramazan etkinlikleri kapsamında bu geceyi düzenleme imkanı sunduğu için Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’e teşekkür etti. Öztürk, “Bizler Antalya’da yaşayan Dadaşlar olarak burada güzel şeyler yapmak için yönetim kurulundaki arkadaşlarımla beraber sefere çıktık. Bu gece de hem hemşerilerimizle hem de Antalyalı dostlarımızla buluştuk. Hepinize çok teşekkür ediyoruz” dedi. Antalya Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanı Türker Özay da, Başkan Muhittin Böcek adına Dernek Başkanı Nihat Öztürk’e çiçek takdim etti.
Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Ramazan Etkinliklerinin konuğu bu kez Dadaş Diyarı Erzurum oldu.

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Ramazan Etkinliklerinin konuğu bu kez Dadaş Diyarı Erzurum oldu. Antalya Erzurumlular Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin katkılarıyla düzenlenen geceye Erzurum türküleri renk kattı.

Türkiye’nin 7 coğrafi bölgesinden tüm renkleri Antalya’ya taşıyan Büyükşehir Belediyesi’nin Ramazan Etkinlikleri bu kez Dadaşlar Diyarı Erzurum’u ağırladı. İftarın ardından Karaalioğlu Parkı’nda kurulan etkinlik alanını dolduran vatandaşlar Erzurum türküleriyle keyifli bir akşam yaşadı.

ERZURUM TÜRKÜLERİ SÖYLENDİ

Hemşehri geceleri kapsamında düzenlenen Erzurumlular Gecesi’nde, Bizim Eller Bir Destan Türk Halk Müziği Topluluğu sahne aldı. Şef Ömer Bilgin yönetimindeki orkestra ve solistler Savaş Akkoyun, Rafet Tilif, Öznur Şerbet ve Canan Daşcan birbirinden güzel Erzurum türküleri ile geceyi renklendirdi.
BAŞKAN ÖZTÜRK TEŞEKKÜR ETTİ

Geceyle ilgili duygu ve düşüncelerini dile getiren Antalya Erzurumlular Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Nihat Öztürk, Ramazan etkinlikleri kapsamında bu geceyi düzenleme imkanı sunduğu için Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’e teşekkür etti. Öztürk, “Bizler Antalya’da yaşayan Dadaşlar olarak burada güzel şeyler yapmak için yönetim kurulundaki arkadaşlarımla beraber sefere çıktık. Bu gece de hem hemşerilerimizle hem de Antalyalı dostlarımızla buluştuk. Hepinize çok teşekkür ediyoruz” dedi. Antalya Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanı Türker Özay da, Başkan Muhittin Böcek adına Dernek Başkanı Nihat Öztürk’e çiçek takdim etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.