Ramazan Etkinliklerinde Türk Sanat Müziği Gecesi

Kültür-Sanat 23.05.2019 - 22:59, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 1860+ kez okundu.
 

Ramazan Etkinliklerinde Türk Sanat Müziği Gecesi

Büyükşehir Belediyesi Ramazan etkinlikleri kapsamında ilk açık hava konserini veren Antalya Kültür, Sanat, Eğitim ve Araştırma Derneği (AKSDER) Türk Müziği Kadınlar Topluluğu Antalyalıları büyüledi.
Antalya Büyükşehir Belediyesi, her akşam düzenlediği etkinliklerle vatandaşları Karaalioğlu Parkı’nda buluşturuyor. Ramazan boyunca Karaalioğlu Parkı ve Şarampol Caddesi üzerinde farklı etkinlikler düzenleyen Büyükşehir Belediyesi, hemşehri geceleri ve konserlerin yanında çeşitlik kültürel aktivitelere de ev sahipliği yapmaya devam ediyor. Dün akşam Karaalioğlu Parkı’nda Antalya Kültür, Sanat, Eğitim ve Araştırma Derneği (AKSDER) Türk Müziği Kadınlar Topluluğu Antalyalılar için muhteşem bir gece düzenledi. AKSDER’DEN İLK AÇIK HAVA KONSERİ Antalya Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde yıldızların altında gerçekleşen gecede AKSDER Türk Müziği Kadınlar Topluluğu sanat müziği eserleriyle Antalyalılara nostaljik bir gece yaşattı. Koro, Aydemir Tuncer’in şefliğinde seslendirdiği birbirinden güzel ve anlamlı eserler büyük alkış aldı. BÖCEK’E TEŞEKKÜR AKSDER Başkanı Yekta Başeğmez, “Büyük bir özveriyle, emekle Türk Sanat Müziği severlerinin buluştuğu bu güzel topluluğu yalnız bırakmayan değerli Antalyalılara çok teşekkür ederiz. AKSDER’de bir araya geldiğimiz değerli kadınlarımızın ilk kez bir açık hava konserinde hemşehrilerimizle buluşuyor olması bizler için ayrı bir heyecan sebebi olmuştur. Bu güzel fırsatı bize sunan değerli Büyükşehir Belediye Başkanımız Muhittin Böcek’e derneğimiz adına teşekkürlerimi sunarım” dedi.
Büyükşehir Belediyesi Ramazan etkinlikleri kapsamında ilk açık hava konserini veren Antalya Kültür, Sanat, Eğitim ve Araştırma Derneği (AKSDER) Türk Müziği Kadınlar Topluluğu Antalyalıları büyüledi.

Antalya Büyükşehir Belediyesi, her akşam düzenlediği etkinliklerle vatandaşları Karaalioğlu Parkı’nda buluşturuyor. Ramazan boyunca Karaalioğlu Parkı ve Şarampol Caddesi üzerinde farklı etkinlikler düzenleyen Büyükşehir Belediyesi, hemşehri geceleri ve konserlerin yanında çeşitlik kültürel aktivitelere de ev sahipliği yapmaya devam ediyor. Dün akşam Karaalioğlu Parkı’nda Antalya Kültür, Sanat, Eğitim ve Araştırma Derneği (AKSDER) Türk Müziği Kadınlar Topluluğu Antalyalılar için muhteşem bir gece düzenledi.

AKSDER’DEN İLK AÇIK HAVA KONSERİ

Antalya Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde yıldızların altında gerçekleşen gecede AKSDER Türk Müziği Kadınlar Topluluğu sanat müziği eserleriyle Antalyalılara nostaljik bir gece yaşattı. Koro, Aydemir Tuncer’in şefliğinde seslendirdiği birbirinden güzel ve anlamlı eserler büyük alkış aldı.

BÖCEK’E TEŞEKKÜR

AKSDER Başkanı Yekta Başeğmez, “Büyük bir özveriyle, emekle Türk Sanat Müziği severlerinin buluştuğu bu güzel topluluğu yalnız bırakmayan değerli Antalyalılara çok teşekkür ederiz. AKSDER’de bir araya geldiğimiz değerli kadınlarımızın ilk kez bir açık hava konserinde hemşehrilerimizle buluşuyor olması bizler için ayrı bir heyecan sebebi olmuştur. Bu güzel fırsatı bize sunan değerli Büyükşehir Belediye Başkanımız Muhittin Böcek’e derneğimiz adına teşekkürlerimi sunarım” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.