Rektör Özkan'dan Batı Antalya Çıkarması

22.05.2021 - 18:13, Güncelleme: 22.11.2022 - 03:43 1685+ kez okundu.
 

Rektör Özkan'dan Batı Antalya Çıkarması

Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan, MYO’ların yer aldığı Batı Antalya ilçelerine inceleme gezisi düzenledi. Rektör Özkan, ilçe belediye başkanı ve kaymakamlarla iş birliği konusunu konuştu.
Rektör Özkan, Kemer, Demre, Finike ve Kumluca ilçelerini ziyaret etti Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan, MYO’ların yer aldığı Batı Antalya ilçelerine inceleme gezisi düzenledi. Rektör Özkan, ilçe belediye başkanı ve kaymakamlarla iş birliği konusunu konuştu. Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan, Antalya’nın batısında bulunan Kemer, Demre, Finike ve Kumluca ilçelerini ziyaret etti. Rektör Özkan'ın ziyaretleri sırasında Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ayşe Gülbin Arıcı, Prof. Dr. Cengiz Toker ve Genel Sekreter Ali Evren İmre eşlik etti. İlk ziyaretine Kemer Kaymakamı Yücel Gemici ziyaretiyle başlayan Rektör Özkan, daha sonra Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu'nu makamında ziyaret etti. Ziyaret sonrasında Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu ile birlikte Kemer Denizcilik Fakültesi binasının son durumunu yerinde inceleyerek değerlendirmelerde bulunan Rektör Özkan, “Bir Kemerli olarak Kemer benim için ayrı bir yer. İlk ziyaret ettiğimiz belediye de Kemer Belediyesi oldu. İnşallah hep beraber çok iyi bir turizm sezonu geçiririz. Eğitimi de konuştuk başkanımla. Kemer Denizcilik Fakültesi binasını en doğru şekilde değerlendirmek için iş birliği içerisinde hızlı bir şekilde çalışacağız.” dedi. 4 İLÇEDE 4 MYO VE 1 FAKÜLTEYİ GEZDİ Ardından Demre ilçesine geçen Rektör Özkan, Demre Kaymakamı Onur Şatıroğlu ve Demre Belediye Başkanı Okan Kocakaya'yı ziyaret ederek bilgi alışverişinde bulundu. Rektör Özkan, iki yıl önce eğitime açılan Demre Dr. Hasan Ünal Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Hüseyin Çancı ve akademisyenler ile görüşerek okulu gezdi. Demre ziyaretinin ardından Finike Kaymakamı Zafer Sağ ve Finike Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi’yi makamlarında ziyaret eden Rektör Özkan, Finike Meslek Yüksekokulu'nu da gezerek okul müdürü Doç. Dr. Önder Kabaş ve akademisyenlerle bilgi alışverişinde bulundu. Kumluca Kaymakamı Uğur Kolsuz’u makamında ziyaret eden Rektör Özkan, daha sonra Kumluca Sağlık Bilimleri Fakültesi ile Kumluca Meslek Yüksekokulu'nu gezerek fakülte dekanı Prof. Dr. Selma Öncel ile MYO müdürü Doç. Dr. İlker Sönmez ve öğretim üyeleriyle görüştü. EĞİTİMDE İŞ BİRLİĞİ DEVAM EDECEK Ziyaretlerini Göynük Mutfak Sanatları Meslek Yüksekokulu'nu gezerek ve yüksekokul müdürü Doç. Dr. Yıldırım Yılmaz’dan bilgiler alarak noktalayan Rektör Özkan, "Kemer, Demre, Finike ve Kumluca ilçelerimizi ziyaret ederek kaymakamlarımız, belediye başkanlarımız ve meslek yüksekokullarımız ile eğitim ve öğretim alanında neler yapabiliriz diye fikir alışverişinde bulunduk. Akdeniz Üniversitesi, fakülteleri ve meslek yüksekokulları ile birlikte bir bütününün parçaları şeklindedirler. Kampüsümüzden uzak olan fakültelerimiz ve yüksekokullarımızda da kaliteli eğitimlerimizi pandemi bitimiyle birlikte devam ettireceğiz. Merkez kampüsümüzden uzak olmasına rağmen her zaman iletişim içerisinde olduğumuz okullarımıza yaptığımız ziyaretleri sürdüreceğiz. Öğrencilerimiz geldiği zamanda ziyaretlerimiz devam edecek." şeklinde konuştu.
Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan, MYO’ların yer aldığı Batı Antalya ilçelerine inceleme gezisi düzenledi. Rektör Özkan, ilçe belediye başkanı ve kaymakamlarla iş birliği konusunu konuştu.

Rektör Özkan, Kemer, Demre, Finike ve Kumluca ilçelerini ziyaret etti

Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan, MYO’ların yer aldığı Batı Antalya ilçelerine inceleme gezisi düzenledi. Rektör Özkan, ilçe belediye başkanı ve kaymakamlarla iş birliği konusunu konuştu.

Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan, Antalya’nın batısında bulunan Kemer, Demre, Finike ve Kumluca ilçelerini ziyaret etti. Rektör Özkan'ın ziyaretleri sırasında Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ayşe Gülbin Arıcı, Prof. Dr. Cengiz Toker ve Genel Sekreter Ali Evren İmre eşlik etti. İlk ziyaretine Kemer Kaymakamı Yücel Gemici ziyaretiyle başlayan Rektör Özkan, daha sonra Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu'nu makamında ziyaret etti. Ziyaret sonrasında Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu ile birlikte Kemer Denizcilik Fakültesi binasının son durumunu yerinde inceleyerek değerlendirmelerde bulunan Rektör Özkan, “Bir Kemerli olarak Kemer benim için ayrı bir yer. İlk ziyaret ettiğimiz belediye de Kemer Belediyesi oldu. İnşallah hep beraber çok iyi bir turizm sezonu geçiririz. Eğitimi de konuştuk başkanımla. Kemer Denizcilik Fakültesi binasını en doğru şekilde değerlendirmek için iş birliği içerisinde hızlı bir şekilde çalışacağız.” dedi.

4 İLÇEDE 4 MYO VE 1 FAKÜLTEYİ GEZDİ

Ardından Demre ilçesine geçen Rektör Özkan, Demre Kaymakamı Onur Şatıroğlu ve Demre Belediye Başkanı Okan Kocakaya'yı ziyaret ederek bilgi alışverişinde bulundu. Rektör Özkan, iki yıl önce eğitime açılan Demre Dr. Hasan Ünal Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Hüseyin Çancı ve akademisyenler ile görüşerek okulu gezdi. Demre ziyaretinin ardından Finike Kaymakamı Zafer Sağ ve Finike Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi’yi makamlarında ziyaret eden Rektör Özkan, Finike Meslek Yüksekokulu'nu da gezerek okul müdürü Doç. Dr. Önder Kabaş ve akademisyenlerle bilgi alışverişinde bulundu. Kumluca Kaymakamı Uğur Kolsuz’u makamında ziyaret eden Rektör Özkan, daha sonra Kumluca Sağlık Bilimleri Fakültesi ile Kumluca Meslek Yüksekokulu'nu gezerek fakülte dekanı Prof. Dr. Selma Öncel ile MYO müdürü Doç. Dr. İlker Sönmez ve öğretim üyeleriyle görüştü.

EĞİTİMDE İŞ BİRLİĞİ DEVAM EDECEK

Ziyaretlerini Göynük Mutfak Sanatları Meslek Yüksekokulu'nu gezerek ve yüksekokul müdürü Doç. Dr. Yıldırım Yılmaz’dan bilgiler alarak noktalayan Rektör Özkan, "Kemer, Demre, Finike ve Kumluca ilçelerimizi ziyaret ederek kaymakamlarımız, belediye başkanlarımız ve meslek yüksekokullarımız ile eğitim ve öğretim alanında neler yapabiliriz diye fikir alışverişinde bulunduk. Akdeniz Üniversitesi, fakülteleri ve meslek yüksekokulları ile birlikte bir bütününün parçaları şeklindedirler. Kampüsümüzden uzak olan fakültelerimiz ve yüksekokullarımızda da kaliteli eğitimlerimizi pandemi bitimiyle birlikte devam ettireceğiz. Merkez kampüsümüzden uzak olmasına rağmen her zaman iletişim içerisinde olduğumuz okullarımıza yaptığımız ziyaretleri sürdüreceğiz. Öğrencilerimiz geldiği zamanda ziyaretlerimiz devam edecek." şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.