Saadet Partili Meclis Üyesi Es Geçmiyor

Politika 14.06.2019 - 21:38, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2877+ kez okundu.
 

Saadet Partili Meclis Üyesi Es Geçmiyor

Saadet Partisi’nin Antalya Büyükşehir Meclis Üyesi Mehmet Manavoğlu Meclis konuşmasında gündemde olan başlıklara değindi.
Haziran ayı meclis toplantısında hemen hemen her konuya değinen Manavoğlu, geçtiğimiz günlerde Antalya’ nın Korkuteli ilçesine bağlı İmecik Mahallesinde meydana gelen sel felaketi dolayısı ile olumsuz etkilenen ve maddi hasara uğrayan vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini iletip daha sonra bayram tebriklerini dile getirdi. Son günlerede yaşanan terör olayları sonucu gelen şehit haberlerine de değinen Manavoğlu, “ Şaiirin;  ‘Şehadet vatanın kamusudur, maziler ondan okunur bize ve şehit vatanın namusudur, Şehadet ondan okunur bize’ dizelerinde belirttiği gibi, geride bıraktığımız günlerde, terör operasyonlarında vatan için, milletimiz namusu için canını feda eden şehitlerimizin acısı yüreğimize dokundu. Şehitlerimize Allah tan rahmet, kederli ailelerine sabır ve yaralı olan askerlerimize de acil şifalar dilerim. Babalar günü ile alakalı da açıklamalar yapan ve babaların aile için ne denli önemli olduğunu ifade eden Manavoğlu, Dünyaca ünlü boksör Muhammed Ali’ yi ölüm dönümünde şu sözleri ile andı; “Ben Muahmmed Ali’yim. Nereye gittiğimi ve gerçeği biliyorum. Ve benden olmamı istediğiniz gibi olmak zorunda değilim. İsteklerimde özgürüm. İslam ile tanıştığım gün, kimsenin zarar veremeyeceği veya benden alamayacağı bir güç buldum içimde”. Aynı zamanda Abdurrahim Karakoç ve Cahit zarifoğlu’nun da ölüm yıl dönümleri ile alakalı konuşma yapan Manavoğlu, 5 Haziran Dünya Çevre Günü ile 26 Haziran Uluslararası Uyuşturucu Kullanımı ve Kaçakçılığı ile Mücadele günlerinide unutmadı.
Saadet Partisi’nin Antalya Büyükşehir Meclis Üyesi Mehmet Manavoğlu Meclis konuşmasında gündemde olan başlıklara değindi.

Haziran ayı meclis toplantısında hemen hemen her konuya değinen Manavoğlu, geçtiğimiz günlerde Antalya’ nın Korkuteli ilçesine bağlı İmecik Mahallesinde meydana gelen sel felaketi dolayısı ile olumsuz etkilenen ve maddi hasara uğrayan vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini iletip daha sonra bayram tebriklerini dile getirdi.

Son günlerede yaşanan terör olayları sonucu gelen şehit haberlerine de değinen Manavoğlu, “ Şaiirin;  ‘Şehadet vatanın kamusudur, maziler ondan okunur bize ve şehit vatanın namusudur, Şehadet ondan okunur bize’ dizelerinde belirttiği gibi, geride bıraktığımız günlerde, terör operasyonlarında vatan için, milletimiz namusu için canını feda eden şehitlerimizin acısı yüreğimize dokundu. Şehitlerimize Allah tan rahmet, kederli ailelerine sabır ve yaralı olan askerlerimize de acil şifalar dilerim.

Babalar günü ile alakalı da açıklamalar yapan ve babaların aile için ne denli önemli olduğunu ifade eden Manavoğlu, Dünyaca ünlü boksör Muhammed Ali’ yi ölüm dönümünde şu sözleri ile andı; “Ben Muahmmed Ali’yim. Nereye gittiğimi ve gerçeği biliyorum. Ve benden olmamı istediğiniz gibi olmak zorunda değilim. İsteklerimde özgürüm. İslam ile tanıştığım gün, kimsenin zarar veremeyeceği veya benden alamayacağı bir güç buldum içimde”. Aynı zamanda Abdurrahim Karakoç ve Cahit zarifoğlu’nun da ölüm yıl dönümleri ile alakalı konuşma yapan Manavoğlu, 5 Haziran Dünya Çevre Günü ile 26 Haziran Uluslararası Uyuşturucu Kullanımı ve Kaçakçılığı ile Mücadele günlerinide unutmadı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.