Sağır’dan Gönenç’e Tek Cümlelik Cevap

Politika 24.09.2019 - 22:38, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2707+ kez okundu.
 

Sağır’dan Gönenç’e Tek Cümlelik Cevap

İYİ Parti Antalya İl Başkanlığı’nın ‘büyük buluşma’ toplantısında Muratpaşa İlçe Başkanı Mustafa Gönenç’in kurucu il başkanı Nizamettin Sağır’a tepkisi sert oldu.
Muratpaşa İlçe Başkanı Mustafa Gönenç Hiçbir partiye üye değilim açıklamasını belgeli olarak cevap verdi. Gönenç seçim kurulu tarafından onaylı belgeyi salonda bulunanlara göstererek, “Sağır’ın bunu yapması beni üzmüştür” dedi. Antalya İyi Parti İl Başkanlığı tarafından düzenlenen “Büyük Antalya Buluşması’nda konuşan İyi Parti Muratpaşa İlçe Başkanı Mustafa Gönenç şu ifadelere yer verdi. “Seçimden 15-20 gün önce atanmış ilçe başkanı olarak listemi yaptım. Nizamettin Sağır arkadaş, bu sosyal demokrattan, bu doğru yoldan, bu falan yerden diyerek, tek açıdan, at gözlüğü ile baktığı ve listemizi onaylamadığı için genel başkanımızın istifasına kadar ben kurucu ilçe başkanı olarak görev yapıyoruz. Bunu bütün arkadaşlarımızın bilakis bilmesini isterim. Genel başkanımızın istifası sonrası il başkanı olarak Ahmet Aydın’ın atanması vs. derken bizim listemizin onaylanması 2019 yılının Şubat ayında olmuştu ve Nizamettin Sağır ile birlikte kendisi partimize üye olarak kaydolmuştur. Bu gösterdiğim liste seçim kurulunun onayladığı listedir. Ondan önce bizim bir tek kaydımız vardır. Peki, sayın eski il başkanım Sağır, sen benim gözümde duayensin, neden kendini küçük düşürerek böyle şeyler söyledin? Ben bunları sizin huzurunuzda kendisine söylemek isterdim. Ama bizim duayenimiz, ağabeyimiz bir il başkanımızın böyle konuşması beni şahsen üzmüştür” dedi. TEK CÜMLEYLE CEVAP VERDİ. Telefonla görüştüğümüz Nizamettin Sağır, Mustafa Göneç’in yaptığı açıklamaya cevaben tek cümle ile cevap verdi. Nizamettin Sağır, “CİDDİYE ALMADIĞIM KİŞİNİN BENİM HAKKIMDA SÖYLEDİĞİ SÖZLERE TENEZZÜL ETMEM” dedi.
İYİ Parti Antalya İl Başkanlığı’nın ‘büyük buluşma’ toplantısında Muratpaşa İlçe Başkanı Mustafa Gönenç’in kurucu il başkanı Nizamettin Sağır’a tepkisi sert oldu.

Muratpaşa İlçe Başkanı Mustafa Gönenç Hiçbir partiye üye değilim açıklamasını belgeli olarak cevap verdi. Gönenç seçim kurulu tarafından onaylı belgeyi salonda bulunanlara göstererek, “Sağır’ın bunu yapması beni üzmüştür” dedi.

Antalya İyi Parti İl Başkanlığı tarafından düzenlenen “Büyük Antalya Buluşması’nda konuşan İyi Parti Muratpaşa İlçe Başkanı Mustafa Gönenç şu ifadelere yer verdi. “Seçimden 15-20 gün önce atanmış ilçe başkanı olarak listemi yaptım. Nizamettin Sağır arkadaş, bu sosyal demokrattan, bu doğru yoldan, bu falan yerden diyerek, tek açıdan, at gözlüğü ile baktığı ve listemizi onaylamadığı için genel başkanımızın istifasına kadar ben kurucu ilçe başkanı olarak görev yapıyoruz. Bunu bütün arkadaşlarımızın bilakis bilmesini isterim. Genel başkanımızın istifası sonrası il başkanı olarak Ahmet Aydın’ın atanması vs. derken bizim listemizin onaylanması 2019 yılının Şubat ayında olmuştu ve

Nizamettin Sağır ile birlikte kendisi partimize üye olarak kaydolmuştur.

Bu gösterdiğim liste seçim kurulunun onayladığı listedir. Ondan önce bizim bir tek kaydımız vardır. Peki, sayın eski il başkanım Sağır, sen benim gözümde duayensin, neden kendini küçük düşürerek böyle şeyler söyledin? Ben bunları sizin huzurunuzda kendisine söylemek isterdim.

Ama bizim duayenimiz, ağabeyimiz bir il başkanımızın böyle konuşması beni şahsen üzmüştür” dedi.

TEK CÜMLEYLE CEVAP VERDİ.

Telefonla görüştüğümüz Nizamettin Sağır, Mustafa Göneç’in yaptığı açıklamaya cevaben tek cümle ile cevap verdi.

Nizamettin Sağır, “CİDDİYE ALMADIĞIM KİŞİNİN BENİM HAKKIMDA SÖYLEDİĞİ SÖZLERE TENEZZÜL ETMEM” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.