Sağlık Hareketiyle Mutlu Muratpaşalılar

Sağlık 07.11.2020 - 19:25, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 1571+ kez okundu.
 

Sağlık Hareketiyle Mutlu Muratpaşalılar

Muratpaşa Belediyesi’nin başlattığı Türkiye’nin en geniş katılımlı sağlıklı yaşam organizasyonu ‘Sağlıklı Muratpaşa Hareketi’yle haftada iki gün falez bandında spor yapan Dilek İnce, “Burada çok mutluyum. İyi ki, Muratpaşa’da yaşıyorum, iyi ki belediyemiz
Muratpaşa Belediyesi’nin başlattığı Türkiye’nin en geniş katılımlı sağlıklı yaşam organizasyonu ‘Sağlıklı Muratpaşa Hareketi’yle haftada iki gün falez bandında spor yapan Dilek İnce, “Burada çok mutluyum. İyi ki, Muratpaşa’da yaşıyorum, iyi ki belediyemizin bize sunduğu imkanlardan faydalanıyorum” dedi. Muratpaşa Belediyesi’nin diyetisyenleri, spor eğitmenleri, 55 mahallesinden gönülleri ve muhtarlarıyla Türkiye’nin en geniş kapsamlı sağlıklı yaşam projesi, Sağlıklı Muratpaşa Hareketi, parklar, pazar yerleri, spor tesisleri olmak üzere tam 22 noktada spor programını sürdürüyor. Covid-19 salgını nedeniyle sadece yetişkinlere yönelik açılan spor programı, tenis, bisiklet, badminton, squash, pilates-aerobik ve yoga branşlarında gerçekleştiriliyor.   Antalya’nın doğa harikası falez bandında bulunan ASTUR Spor Kompleksinde salı ve perşembe günleri pilates-aerobik antrenmanlarına  aksatmadan katılan Dilek İnce, 8 yıl önce İstanbul’u bırakıp Antalya’ya yerleştiğini anlattı. Muratpaşa günlerini “İstanbul’dan sonra cennete düştüm diyebilirim” sözleriyle anlatan İnce, özellikle belediyenin spor etkinliklerinden çok mutlu olduğunu söyledi. Sadece pilates-aerobik kursuna değil diğer branşlara da katılarak spor yaptığını anlatan İnce, “Burada çok mutluyum. Zevk alarak geliyorum. İyi ki, Muratpaşa’da yaşıyorum, iyi ki belediyemizin bize sunduğu imkanlardan faydalanıyorum. Bu güzel ortamda spor yapabilmek çok büyük bir şans” diye konuştu.
Muratpaşa Belediyesi’nin başlattığı Türkiye’nin en geniş katılımlı sağlıklı yaşam organizasyonu ‘Sağlıklı Muratpaşa Hareketi’yle haftada iki gün falez bandında spor yapan Dilek İnce, “Burada çok mutluyum. İyi ki, Muratpaşa’da yaşıyorum, iyi ki belediyemiz

Muratpaşa Belediyesi’nin başlattığı Türkiye’nin en geniş katılımlı sağlıklı yaşam organizasyonu ‘Sağlıklı Muratpaşa Hareketi’yle haftada iki gün falez bandında spor yapan Dilek İnce, “Burada çok mutluyum. İyi ki, Muratpaşa’da yaşıyorum, iyi ki belediyemizin bize sunduğu imkanlardan faydalanıyorum” dedi.

Muratpaşa Belediyesi’nin diyetisyenleri, spor eğitmenleri, 55 mahallesinden gönülleri ve muhtarlarıyla Türkiye’nin en geniş kapsamlı sağlıklı yaşam projesi, Sağlıklı Muratpaşa Hareketi, parklar, pazar yerleri, spor tesisleri olmak üzere tam 22 noktada spor programını sürdürüyor. Covid-19 salgını nedeniyle sadece yetişkinlere yönelik açılan spor programı, tenis, bisiklet, badminton, squash, pilates-aerobik ve yoga branşlarında gerçekleştiriliyor.  

Antalya’nın doğa harikası falez bandında bulunan ASTUR Spor Kompleksinde salı ve perşembe günleri pilates-aerobik antrenmanlarına  aksatmadan katılan Dilek İnce, 8 yıl önce İstanbul’u bırakıp Antalya’ya yerleştiğini anlattı. Muratpaşa günlerini “İstanbul’dan sonra cennete düştüm diyebilirim” sözleriyle anlatan İnce, özellikle belediyenin spor etkinliklerinden çok mutlu olduğunu söyledi.

Sadece pilates-aerobik kursuna değil diğer branşlara da katılarak spor yaptığını anlatan İnce, “Burada çok mutluyum. Zevk alarak geliyorum. İyi ki, Muratpaşa’da yaşıyorum, iyi ki belediyemizin bize sunduğu imkanlardan faydalanıyorum. Bu güzel ortamda spor yapabilmek çok büyük bir şans” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.