Sağlık Sen Antalya Şubesi İftarda Korunmaya Muhtaç Çocuklarla Bir Araya Geldi

Asayiş 29.05.2019 - 18:35, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2680+ kez okundu.
 

Sağlık Sen Antalya Şubesi İftarda Korunmaya Muhtaç Çocuklarla Bir Araya Geldi

Sağlık ve Sosyal Hizmet Çalışanları Sendikası(Sağlık-Sen) Antalya Şubesi, geleneksel olarak düzenlediği İftar programında bu yıl korunmaya muhtaç çocuklarla bir araya geldi.
Çocuk Evleri Sitesi Müdürlüğü’nde gerçekleşen İftar Programına, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Abdullah Çalışkan, İl Sağlık Müdürlüğü Personel ve Destek Hizmetler Başkanı Dr.İbrahim Çetin, İl Sağlık Müdürlüğü Başkan Yardımcıları, İlçe Sağlık Müdürleri, Hastane Yöneticileri ve Sağlık-Sen iş yeri temsilcilerinin yer aldığı program Kur'an'ı Kerim tilaveti ile başlayıp,tasavvuf müziği dinletisi ve semazen gösterisi ile devam etti. Sağlık-Sen Antalya Şube Başkanı Sinan Kuluöztürk ve Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Abdullah Çalışkan'ın konuşmaları sonrası korunmaya muhtaç çocuklara; Sağlık-Sen Antalya Şube Başkanı Sinan Kuluöztürk, , Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Abdullah Çalışkan, İl Sağlık Müdürlüğü Personel ve Destek Hizmetler Başkanı Dr.İbrahim Çetin, Atatürk Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm.Dr. Ali Vefa Sayraç, Kepez Devlet Hastanesi Başhekimi Op.Dr. Ramazan Gürkan ile Ağız ve Diş Hastanesi Başhekimi Dt. İbrahim Cengiz Katlandur tarafından hediyeleri takdim edildi.
Sağlık ve Sosyal Hizmet Çalışanları Sendikası(Sağlık-Sen) Antalya Şubesi, geleneksel olarak düzenlediği İftar programında bu yıl korunmaya muhtaç çocuklarla bir araya geldi.

Çocuk Evleri Sitesi Müdürlüğü’nde gerçekleşen İftar Programına, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Abdullah Çalışkan, İl Sağlık Müdürlüğü Personel ve Destek Hizmetler Başkanı Dr.İbrahim Çetin, İl Sağlık Müdürlüğü Başkan Yardımcıları, İlçe Sağlık Müdürleri, Hastane Yöneticileri ve Sağlık-Sen iş yeri temsilcilerinin yer aldığı program Kur'an'ı Kerim tilaveti ile başlayıp,tasavvuf müziği dinletisi ve semazen gösterisi ile devam etti.

Sağlık-Sen Antalya Şube Başkanı Sinan Kuluöztürk ve Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Abdullah Çalışkan'ın konuşmaları sonrası korunmaya muhtaç çocuklara; Sağlık-Sen Antalya Şube Başkanı Sinan Kuluöztürk, , Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Abdullah Çalışkan, İl Sağlık Müdürlüğü Personel ve Destek Hizmetler Başkanı Dr.İbrahim Çetin, Atatürk Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm.Dr. Ali Vefa Sayraç, Kepez Devlet Hastanesi Başhekimi Op.Dr. Ramazan Gürkan ile Ağız ve Diş Hastanesi Başhekimi Dt. İbrahim Cengiz Katlandur tarafından hediyeleri takdim edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.