Sağlıkçıların Çocukları 19 Mayıs’ı Kutladı

Belediyeler 18.05.2021 - 17:28, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 1787+ kez okundu.
 

Sağlıkçıların Çocukları 19 Mayıs’ı Kutladı

Antalya’da, Muratpaşa Belediyesi’nin sadece sağlık çalışanlarının çocuklarını kabul ettiği Münir Özkul Kreşi’nde küçük öğrenciler 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutladı.
Antalya’da, Muratpaşa Belediyesi’nin sadece sağlık çalışanlarının çocuklarını kabul ettiği Münir Özkul Kreşi’nde küçük öğrenciler 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutladı. Çocuklar, Atatürk yıldızlı taçları, ellerinde Türk bayraklarıyla İzmir Marşı’nı söyledi. Muratpaşa Belediyesi, Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Atatürk Devlet Hastanesi başta olmak üzere kamu ve özel hastanelerin yakınında bulunan Münir Özkul Kreş ve Gündüz Bakım Evi'ni, hastanelerin covid-19 pandemi servis ve laboratuvarlarında görev yapan sağlık çalışanlarının 3-6 yaş arası çocukları için açtı. Ocak ayıyla birlikte 3-6 yaş arası çocukların kabul edilmeye başladığı kreşte 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı heyecanı vardı. Kreşin küçük öğrencileri, kutlamalar için Türk bayraklı, Atatürk fotoğraflı tişörtler giydi, öğretmenleriyle birlikte hazırladıkları taçları taktı ve hep birlikte şiirler okuyup şarkılar söyledi. Çocukların, kutlamalar sırasında, sosyal mesafe kuralı içinde kalmaları için hulahoplar kullanıldı. Kreş bahçesindeki kutlamalarda her çocuk bir hulahopun içinde kalarak İzmir Marşı’nı söyledi. 
Antalya’da, Muratpaşa Belediyesi’nin sadece sağlık çalışanlarının çocuklarını kabul ettiği Münir Özkul Kreşi’nde küçük öğrenciler 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutladı.

Antalya’da, Muratpaşa Belediyesi’nin sadece sağlık çalışanlarının çocuklarını kabul ettiği Münir Özkul Kreşi’nde küçük öğrenciler 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutladı. Çocuklar, Atatürk yıldızlı taçları, ellerinde Türk bayraklarıyla İzmir Marşı’nı söyledi.

Muratpaşa Belediyesi, Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Atatürk Devlet Hastanesi başta olmak üzere kamu ve özel hastanelerin yakınında bulunan Münir Özkul Kreş ve Gündüz Bakım Evi'ni, hastanelerin covid-19 pandemi servis ve laboratuvarlarında görev yapan sağlık çalışanlarının 3-6 yaş arası çocukları için açtı.

Ocak ayıyla birlikte 3-6 yaş arası çocukların kabul edilmeye başladığı kreşte 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı heyecanı vardı. Kreşin küçük öğrencileri, kutlamalar için Türk bayraklı, Atatürk fotoğraflı tişörtler giydi, öğretmenleriyle birlikte hazırladıkları taçları taktı ve hep birlikte şiirler okuyup şarkılar söyledi. Çocukların, kutlamalar sırasında, sosyal mesafe kuralı içinde kalmaları için hulahoplar kullanıldı. Kreş bahçesindeki kutlamalarda her çocuk bir hulahopun içinde kalarak İzmir Marşı’nı söyledi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.