Şahin’den Hayırlı Olsun Ziyaretleri

Gündem 06.05.2019 - 20:06, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 1778+ kez okundu.
 

Şahin’den Hayırlı Olsun Ziyaretleri

Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin Cumhur İttifakı ekibi ile birlikte, 31 Mart Yerel Seçimlerinde belediye başkanı seçilen başkanlara hayırlı olsun ziyaretleri gerçekleştirdi.
Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin’in gerçekleştirdiği ziyaret turlarından ilki Alanya’ya oldu. 31 Mart Yerel Seçimlerinde yeniden Alanya Belediye Başkanı seçilen Adem Murat Yücel'i ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini ileten Şahin’e AK Parti İlçe Başkanı Tevfik Fuat Cebeci, MHP İlçe Başkanı Ahmet Bulut, AK Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı Çağatay Çalışır, Başkan Yardımcıları Hakkı Çoşgun, Celil Gökçen ve meclis üyeleri de eşlik etti. Şahin, Yücel’e başarılar dilerken Yücel de Başkan Şahin’e ikinci dönemi için aynı temennilerde bulundu. Şahin ve Aksu ekibi Gündoğmuş Belediye Başkanı Mehmet Özeren ve Serik Belediye Başkanlığına seçilen Enver Aputkan’ı da ziyaret ederek her iki başkana da iyi dileklerini iletti.
Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin Cumhur İttifakı ekibi ile birlikte, 31 Mart Yerel Seçimlerinde belediye başkanı seçilen başkanlara hayırlı olsun ziyaretleri gerçekleştirdi.

Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin’in gerçekleştirdiği ziyaret turlarından ilki Alanya’ya oldu. 31 Mart Yerel Seçimlerinde yeniden Alanya Belediye Başkanı seçilen Adem Murat Yücel'i ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini ileten Şahin’e AK Parti İlçe Başkanı Tevfik Fuat Cebeci, MHP İlçe Başkanı Ahmet Bulut, AK Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı Çağatay Çalışır, Başkan Yardımcıları Hakkı Çoşgun, Celil Gökçen ve meclis üyeleri de eşlik etti. Şahin, Yücel’e başarılar dilerken Yücel de Başkan Şahin’e ikinci dönemi için aynı temennilerde bulundu.

Şahin ve Aksu ekibi Gündoğmuş Belediye Başkanı Mehmet Özeren ve Serik Belediye Başkanlığına seçilen Enver Aputkan’ı da ziyaret ederek her iki başkana da iyi dileklerini iletti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.