Şampiyon Okçulardan Rektör Ünal’a Ziyaret

Spor 23.05.2019 - 23:27, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 1946+ kez okundu.
 

Şampiyon Okçulardan Rektör Ünal’a Ziyaret

Türkiye Okçular Vakfı’nın bu sene 3.’sünü düzenlediği Üniversitelerarası Geleneksel Türk Okçuluğu Müsabakası’nda Akdeniz Üniversitesi Antalya 1207 Türk Okçuluğu Topluluğu Kadın Okçuluk Takımı şampiyon oldu. 40 Üniversiteden toplamda 240 sporcunun katıldığı müsabakada  Erkek Okçuluk Takımı ise Çeyrek finalde yarıştı. Yarışmanın ardından sporcuları ve Akademik Danışmanları Öğr. Gör. İsmail Varol’u  makamında ağırlayan Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Ünal, sporcuları başarılarından dolayı tebrik etti. Sporcularla bir süre sohbet eden Rektör Ünal, sporculardan müsabaka ile ilgili bilgi aldı. Bundan sonraki müsabakalar için genç okçulara  başarılar dileyen Ünal, öğrencilerle birlikte hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmedi.

Türkiye Okçular Vakfı’nın bu sene 3.’sünü düzenlediği Üniversitelerarası Geleneksel Türk Okçuluğu Müsabakası’nda Akdeniz Üniversitesi Antalya 1207 Türk Okçuluğu Topluluğu Kadın Okçuluk Takımı şampiyon oldu.

40 Üniversiteden toplamda 240 sporcunun katıldığı müsabakada  Erkek Okçuluk Takımı ise Çeyrek finalde yarıştı.

Yarışmanın ardından sporcuları ve Akademik Danışmanları Öğr. Gör. İsmail Varol’u  makamında ağırlayan Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Ünal, sporcuları başarılarından dolayı tebrik etti.

Sporcularla bir süre sohbet eden Rektör Ünal, sporculardan müsabaka ile ilgili bilgi aldı. Bundan sonraki müsabakalar için genç okçulara  başarılar dileyen Ünal, öğrencilerle birlikte hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.