Saniye Drexler Antalyalı Kadınlarla Buluştu

Magazin 24.08.2021 - 21:08, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2661+ kez okundu.
 

Saniye Drexler Antalyalı Kadınlarla Buluştu

Royalty House Yönetim Kurulu Başkanı Saniye Drexler, geçtiğimiz günlerde Antalyalı işkadınları ile bir araya geldi.
Royalty House Yönetim Kurulu Başkanı Saniye Drexler, geçtiğimiz günlerde Antalyalı işkadınları ile bir araya geldi. Uluslararası ticaret alanında gerçekleştirdiği başarılı projelerle gündeme gelen Royalty House’un Yönetim Kurulu Başkanı Saniye Drexler, geçtiğimiz günlerde Antalyalı işkadınları ile bir araya geldi. DRN Ajans & PR tarafından düzenlenen kahvaltılı toplantıda gerçekleşen buluşmada Drexler, sağlık ve güzellik alanında oldukça başarılı ürünler ortaya koyan Jeunesse markasını ve markanın ürün portföyünü katılımcılara tanıttı. Markanın kadınlar için kazançlı bir iş modeli sunduğuna vurgu yapan Drexler, katılımcılara ürünleri test etme imkânı da sundu. Royalty House olarak Avrupa’nın ticaretini Türkiye’ye, Türkiye’nin ticaretini de Avrupa’ya taşıma yolunda birçok şirket ile işbirliği içinde olduklarını belirten Saniye Drexler “Jeunesse şirketimizin Avrupa’da faaliyet gösteren çözüm ortaklarından bir tanesi. Bunun gibi pek çok firmaya Türkiye’de ticaret yapma yolunda rehberlik ediyoruz. Türk markalarının da Avrupa pazarında yer alması adına etkin bir çalışma yürütüyoruz” dedi.  Drexler, toplantının sonunda sunumunu ilgiyle dinleyen misafirlere teşekkürlerini sundu.
Royalty House Yönetim Kurulu Başkanı Saniye Drexler, geçtiğimiz günlerde Antalyalı işkadınları ile bir araya geldi.

Royalty House Yönetim Kurulu Başkanı Saniye Drexler, geçtiğimiz günlerde Antalyalı işkadınları ile bir araya geldi.

Uluslararası ticaret alanında gerçekleştirdiği başarılı projelerle gündeme gelen Royalty House’un Yönetim Kurulu Başkanı Saniye Drexler, geçtiğimiz günlerde Antalyalı işkadınları ile bir araya geldi. DRN Ajans & PR tarafından düzenlenen kahvaltılı toplantıda gerçekleşen buluşmada Drexler, sağlık ve güzellik alanında oldukça başarılı ürünler ortaya koyan Jeunesse markasını ve markanın ürün portföyünü katılımcılara tanıttı. Markanın kadınlar için kazançlı bir iş modeli sunduğuna vurgu yapan Drexler, katılımcılara ürünleri test etme imkânı da sundu. Royalty House olarak Avrupa’nın ticaretini Türkiye’ye, Türkiye’nin ticaretini de Avrupa’ya taşıma yolunda birçok şirket ile işbirliği içinde olduklarını belirten Saniye Drexler “Jeunesse şirketimizin Avrupa’da faaliyet gösteren çözüm ortaklarından bir tanesi. Bunun gibi pek çok firmaya Türkiye’de ticaret yapma yolunda rehberlik ediyoruz. Türk markalarının da Avrupa pazarında yer alması adına etkin bir çalışma yürütüyoruz” dedi.  Drexler, toplantının sonunda sunumunu ilgiyle dinleyen misafirlere teşekkürlerini sundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.