Satılık Kalemlere Arkasındaki Ağababalarına İthaf Olunur

Politika 14.09.2020 - 22:56, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2223+ kez okundu.
 

Satılık Kalemlere Arkasındaki Ağababalarına İthaf Olunur

Pandemi sürecinde beş maskeyi dağıtmaktan bile aciz iktidar mahfilleri, onların yandaş, satılık kalemleri işi gücü bırakmış bizlere saldırıyorlar. Sabah Akdeniz’de 12 Eylül tarihli manşetine istinaden aşağıdaki açıklamayı yapmak zorunluluk haline gelmişti
Pandemi sürecinde beş maskeyi dağıtmaktan bile aciz iktidar mahfilleri, onların yandaş, satılık kalemleri işi gücü bırakmış bizlere saldırıyorlar. Sabah Akdeniz’de 12 Eylül tarihli manşetine istinaden aşağıdaki açıklamayı yapmak zorunluluk haline gelmiştir. Antalya İl örgütü olarak elimizdeki bütün imkanları kullanarak pandemi sürecinden etkilenmiş bütün vatandaşlarımıza yardımcı olmaya çalıştık. 19 ilçe örgütümüzle, belediye başkanlarımızla birlikte süreçten etkilenen herkese el uzattık. İktidarın boş bıraktığı her alanı doldurduk. Çalışmalarımıza aynı hızla devam ediyoruz. Gittiğimiz her yerde sosyal mesafeye, maske kullanmaya azami ölçüde dikkat ediyoruz. Bütün hanelere, bütün mahallelere, bütün köylere belediyelerimizin desteğiyle maske dağıttık. Kaş’tan Gazipaşa’ya hatta Diyarbakır’a kadar ihtiyaç sahipleri için yardım kolileri gönderdik. Devletin yapması gerektiği her şeyi Antalya İl örgütü olarak yapmaya çalışıyoruz. 17 Ağustos günü Büyükşehir Belediye Başkanımız Muhittin Böcek’in testinin pozitif çıkması üzerine hem aynı gün hem de 22 Agustos’ta Antalya Eğitim Araştırma Hastanesi’nde test yaptırdım. Her iki test de negatif çıkmıştır. Bu süre zarfında da kendinu izole ettim ve her iki testin de negatif çıkması üzerine uzmanların önerisi doğrultusunda sosyal mesafe kurallarını gözeterek calışmalarıma devam ettim. Sosyal medya paylaşımlarının tarihleri üzerinden karantinada kalması gereken süreçte insanlarla temas halinde olduğum iddiası gerçek dışıdır. İl başkanlığı olarak gündemde sıkışıklık yaratmamak amacıyla, bazı sosyal medya paylaşımlarımızı diğer günlerde yapıyoruz. Bahsi geçen Elmalı ziyareti de 13 Agustos, Büyükşehir Belediye Meclisi Ek Oturumu 14 Ağustos, Kaş ve Demre ziyaretleri ise 16 Ağustos’ta Büyükşehir Belediye Başkanımızın testinden önce gerçekleşmiştir. Sosyal medyadaki paylaşımların tarihleri baz alınarak, bizi sorumsuz ilan etmeye çalışıyorlar! Esas sorumsuzlar, süreci hiçbir şekilde yönetemeyen iktidarın hatalarını asla manşetlerine taşımayanladır! Kendi beceriksizliklerini ve kudretsizliklerini milleti suçlayarak örtmeye çalışanlardır! Uğur Mumcu’nun o veciz sözünü hatırlatalım: “Bilgi sahibi olmadan, fikir sahibi olunmaz” Gazeteciliğin temel ilkesi araştırmak, sorgulamak, farklı kaynaklardan teyit alarak, öne sürülen iddiaları kanıtlamaktır. Kamuoyuna dogru haber sunmaktır. Bizi manşetlere taşıyan bu arkadaşlar iddialarını hangi kaynaklara dayandırmaktadırlar? Biz, Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun liderliğinde iktidara yürüyoruz! Bu tür iddialarla ve bunlari dile getiren mahfillerle uğraşmayı kendimize zül sayıyoruz! Ancak yalanlarla, iftiralarla kamuoyunu yanlış yönlendirmeye çalışanlara inat gerçekleri haykırmaya devam edeceğiz! Bu arada bizim çalışmalarımızı istemeden de olsa paylaşan Sabah gazetesine teşekkürü bir borç biliriz. İktidarın yanlış politikalarına yönelik bütün haberlerimizi, bütün çalışmalarımızı daha fazla öne çıkarmalarını dileriz.
Pandemi sürecinde beş maskeyi dağıtmaktan bile aciz iktidar mahfilleri, onların yandaş, satılık kalemleri işi gücü bırakmış bizlere saldırıyorlar. Sabah Akdeniz’de 12 Eylül tarihli manşetine istinaden aşağıdaki açıklamayı yapmak zorunluluk haline gelmişti

Pandemi sürecinde beş maskeyi dağıtmaktan bile aciz iktidar mahfilleri, onların yandaş, satılık kalemleri işi gücü bırakmış bizlere saldırıyorlar. Sabah Akdeniz’de 12 Eylül tarihli manşetine istinaden aşağıdaki açıklamayı yapmak zorunluluk haline gelmiştir.

Antalya İl örgütü olarak elimizdeki bütün imkanları kullanarak pandemi sürecinden etkilenmiş bütün vatandaşlarımıza yardımcı olmaya çalıştık. 19 ilçe örgütümüzle, belediye başkanlarımızla birlikte süreçten etkilenen herkese el uzattık. İktidarın boş bıraktığı her alanı doldurduk. Çalışmalarımıza aynı hızla devam ediyoruz. Gittiğimiz her yerde sosyal mesafeye, maske kullanmaya azami ölçüde dikkat ediyoruz. Bütün hanelere, bütün mahallelere, bütün köylere belediyelerimizin desteğiyle maske dağıttık. Kaş’tan Gazipaşa’ya hatta Diyarbakır’a kadar ihtiyaç sahipleri için yardım kolileri gönderdik. Devletin yapması gerektiği her şeyi Antalya İl örgütü olarak yapmaya çalışıyoruz.

17 Ağustos günü Büyükşehir Belediye Başkanımız Muhittin Böcek’in testinin pozitif çıkması üzerine hem aynı gün hem de 22 Agustos’ta Antalya Eğitim Araştırma Hastanesi’nde test yaptırdım. Her iki test de negatif çıkmıştır. Bu süre zarfında da kendinu izole ettim ve her iki testin de negatif çıkması üzerine uzmanların önerisi doğrultusunda sosyal mesafe kurallarını gözeterek calışmalarıma devam ettim. Sosyal medya paylaşımlarının tarihleri üzerinden karantinada kalması gereken süreçte insanlarla temas halinde olduğum iddiası gerçek dışıdır. İl başkanlığı olarak gündemde sıkışıklık yaratmamak amacıyla, bazı sosyal medya paylaşımlarımızı diğer günlerde yapıyoruz. Bahsi geçen Elmalı ziyareti de 13 Agustos, Büyükşehir Belediye Meclisi Ek Oturumu 14 Ağustos, Kaş ve Demre ziyaretleri ise 16 Ağustos’ta Büyükşehir Belediye Başkanımızın testinden önce gerçekleşmiştir.

Sosyal medyadaki paylaşımların tarihleri baz alınarak, bizi sorumsuz ilan etmeye çalışıyorlar!

Esas sorumsuzlar, süreci hiçbir şekilde yönetemeyen iktidarın hatalarını asla manşetlerine taşımayanladır! Kendi beceriksizliklerini ve kudretsizliklerini milleti suçlayarak örtmeye çalışanlardır!

Uğur Mumcu’nun o veciz sözünü hatırlatalım:

“Bilgi sahibi olmadan, fikir sahibi olunmaz”

Gazeteciliğin temel ilkesi araştırmak, sorgulamak, farklı kaynaklardan teyit alarak, öne sürülen iddiaları kanıtlamaktır. Kamuoyuna dogru haber sunmaktır.

Bizi manşetlere taşıyan bu arkadaşlar iddialarını hangi kaynaklara dayandırmaktadırlar?

Biz, Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun liderliğinde iktidara yürüyoruz!

Bu tür iddialarla ve bunlari dile getiren mahfillerle uğraşmayı kendimize zül sayıyoruz! Ancak yalanlarla, iftiralarla kamuoyunu yanlış yönlendirmeye çalışanlara inat gerçekleri haykırmaya devam edeceğiz!

Bu arada bizim çalışmalarımızı istemeden de olsa paylaşan Sabah gazetesine teşekkürü bir borç biliriz. İktidarın yanlış politikalarına yönelik bütün haberlerimizi, bütün çalışmalarımızı daha fazla öne çıkarmalarını dileriz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.