Satrancın ‘Online’ Şampiyonları

Belediyeler 03.05.2021 - 20:11, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 1702+ kez okundu.
 

Satrancın ‘Online’ Şampiyonları

Büyükşehir’in çevrimiçi satranç turnuvası sona erdi
Büyükşehir’in çevrimiçi satranç turnuvası sona erdi Antalya Büyükşehir Belediyesi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Geleneksel 12. Satranç Turnuvası sona erdi. 7-12 yaş grubu 2 bine yakın öğrencinin mücadele ettiği satranç turnuvasının şampiyonları belli oldu. Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından Antalya İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Antalya Gençlik Spor İl Müdürlüğü ve Türkiye Satranç Federasyonu Antalya İl Temsilciliği işbirliğiyle düzenlenen 12. Geleneksel Antalya 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Satranç Turnuvası sona erdi. Her yıl Cam Piramit Kongre Merkezi’nde 23 Nisan’da gerçekleşen turnuva bu yıl pandemi nedeniyle online olarak gerçekleştirildi. 7-12 yaş grubu 2 bine yakın öğrencinin mücadele ettiği satranç turnuvası 12 kategoride yapıldı. Çevrimiçi olarak gerçekleşen turnuvanın kapanış günü canlı olarak yayınlandı. Milli Antrenör FIDE Eğitmeni Murat Yelligedik ve Çağatay Burcu da canlı maç anlatımıyla turnuvanın kapanış gecesine renk kattı. 2 BİNE YAKIN ÖĞRENCİ KATILDI Çevrimiçi düzenlenen kapanış etkinliğine katılan Antalya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Okan Yavuz, “Başkanımız Muhittin Böcek, yaşadığımızı pandemi dönemine rağmen satranç turnuvasının online gerçekleştirilmesini istedi. 2 bine yakın öğrencimizin zeka gelişiminde önemli katkıda bulunan spora katılması bizi çok mutlu etti. 12 farklı kategoride yarışan sporcularımıza, bisiklet, tablet, akıllı saat, kupa ve madalya gibi hediyelerimiz olacak. Gelecek sene aynı coşkuyla 23 Nisan’da Cam Piramit bölgesinde yoğun katılımla etkinliklerimizi gerçekleştirme fırsatı bulacağımıza inanıyorum” dedi.  İŞTE ŞAMPİYONLAR Çevrim içi gerçekleşen turnuva sonunda 7 yaş genel kategorisinde Arın Naycı, 7 yaş kızlar kategorisinde Aysima Çevik birinciliği kazandı. 8 yaş genel kategorisinde Ali Emre Şen, 8 yaş kızlar kategorisinde ise Berenay Erbaş birinciliği elde etti. 9 yaş genel de Mehmet Alp Soysal, kızlarda Zeren Demiral, 10 yaş genel de Mehmet Berat Coşkun, kızlarda Öykü Pehlivan birinci sırada yer aldı. 11 yaş genelde Can Şimşek, 11 yaş kızlarda Miraç Nur Şahin, 12 yaş genelde Kadir Çiçek şampiyonluğa uzanan isimler oldu.  
Büyükşehir’in çevrimiçi satranç turnuvası sona erdi

Büyükşehir’in çevrimiçi satranç turnuvası sona erdi

Antalya Büyükşehir Belediyesi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Geleneksel 12. Satranç Turnuvası sona erdi. 7-12 yaş grubu 2 bine yakın öğrencinin mücadele ettiği satranç turnuvasının şampiyonları belli oldu.

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından Antalya İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Antalya Gençlik Spor İl Müdürlüğü ve Türkiye Satranç Federasyonu Antalya İl Temsilciliği işbirliğiyle düzenlenen 12. Geleneksel Antalya 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Satranç Turnuvası sona erdi. Her yıl Cam Piramit Kongre Merkezi’nde 23 Nisan’da gerçekleşen turnuva bu yıl pandemi nedeniyle online olarak gerçekleştirildi. 7-12 yaş grubu 2 bine yakın öğrencinin mücadele ettiği satranç turnuvası 12 kategoride yapıldı. Çevrimiçi olarak gerçekleşen turnuvanın kapanış günü canlı olarak yayınlandı. Milli Antrenör FIDE Eğitmeni Murat Yelligedik ve Çağatay Burcu da canlı maç anlatımıyla turnuvanın kapanış gecesine renk kattı.

2 BİNE YAKIN ÖĞRENCİ KATILDI

Çevrimiçi düzenlenen kapanış etkinliğine katılan Antalya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Okan Yavuz, “Başkanımız Muhittin Böcek, yaşadığımızı pandemi dönemine rağmen satranç turnuvasının online gerçekleştirilmesini istedi. 2 bine yakın öğrencimizin zeka gelişiminde önemli katkıda bulunan spora katılması bizi çok mutlu etti. 12 farklı kategoride yarışan sporcularımıza, bisiklet, tablet, akıllı saat, kupa ve madalya gibi hediyelerimiz olacak. Gelecek sene aynı coşkuyla 23 Nisan’da Cam Piramit bölgesinde yoğun katılımla etkinliklerimizi gerçekleştirme fırsatı bulacağımıza inanıyorum” dedi. 

İŞTE ŞAMPİYONLAR

Çevrim içi gerçekleşen turnuva sonunda 7 yaş genel kategorisinde Arın Naycı, 7 yaş kızlar kategorisinde Aysima Çevik birinciliği kazandı. 8 yaş genel kategorisinde Ali Emre Şen, 8 yaş kızlar kategorisinde ise Berenay Erbaş birinciliği elde etti. 9 yaş genel de Mehmet Alp Soysal, kızlarda Zeren Demiral, 10 yaş genel de Mehmet Berat Coşkun, kızlarda Öykü Pehlivan birinci sırada yer aldı. 11 yaş genelde Can Şimşek, 11 yaş kızlarda Miraç Nur Şahin, 12 yaş genelde Kadir Çiçek şampiyonluğa uzanan isimler oldu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.