Seçim Meclis Üyelerinde

Belediyeler 04.10.2021 - 20:46, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2753+ kez okundu.
 

Seçim Meclis Üyelerinde

Korkuteli Belediye Başkanı Ömer İşlek, yaklaşık 10 günde yapımı tamamlanan “ Örnek Sokak” ile ilgili dün sabah meclis üyelerine ve ilçe başkanlarına bilgilendirmede bulundu.
Korkuteli Belediye Başkanı Ömer İşlek, yaklaşık 10 günde yapımı tamamlanan “ Örnek Sokak” ile ilgili dün sabah meclis üyelerine ve ilçe başkanlarına bilgilendirmede bulundu.   Korkuteli Belediyesi tarafından 14 Eylül Salı günü yapımına başlanan ve 24 Eylül Cuma günü itibariyle yapımı tamamlanan Örnek Sokak toplam 5.120 m2. Örnek Sokak ile ilgili Ömer Başkan dün sabah Korkuteli Belediyesi Meclis Üyeleri ve ilçe başkanlarına bilgilendirmede bulundu. İlçede; Doğalgaz, Türk Telekom, CK ve ASAT tarafından alt yapıları tamamlanan bütün sokakların bu şekilde olmasını arzu ettiğini ve ilçenin çehresinin tamamen değişeceğini ve bunu hep birlikte yapmak istediğini belirtti. Ömer Başkan; Korkuteli’nde doğalgaz yatırımı ile başlayan ve diğer alt yapı unsurları olan CK Akdeniz, Türk Telekom ve ASAT’ın da alt yapı çalışmalarına katılması ile örnek bir şehircilik anlayışı sergilenmiş bütün alt yapı unsurları Korkuteli Belediyesi koordinesinde çalışmalarını sürdürmüştür. Alt yapı çalışmalarının koordinesini Korkuteli Belediyesinin yürütmesi alt yapı firmalarının bu koordine altında yatırımlarını yapmaları Korkuteli’nin yollarının önümüzdeki yıllarda yapboza dönememesini sağlamış olacaktır. Bu koordinasyonun amacı alt yapısının eksiksiz olarak biten cadde ve sokakların üst yapısının önümüzde ki 50 yıl boyunca Korkuteli’ne hizmet etmesini sağlamak, yapbozdan kurtulmak, devamlı tamiratlarla, hem zaman hem de para kaybının önüne geçmek, ilçenin prestijini artırmak, yol kavşak ve parklama alanlarını düzenlemek, cadde ve sokaklar da yaya yürüyüşüne açmak, vatandaşların kendi cadde ve sokaklarında etkinlik yapabilecekleri alanlar oluşturmaktır. ”Dedi.  “Elli yıl hizmet verecek” Ömer Başkan “ Korkuteli’nde alt yapısı tamamen bitecek olan yaklaşık 51 km’lik alanda 415.000 m2’lik üst yapı inşaatı ortaya çıkmaktadır. Örnek Sokak’ta kullanılan malzemeler ile bu üst yapı inşaatının bugünkü toplam maliyeti 62.250.000 TL’yi bulmaktadır. Korkuteli ’de yapılması planlanan bu yatırımdan faydalanacak kişi sayısı yaklaşık olarak 150.000 kişiyi bulmaktadır. Bu yatırımın maliyetini faydalanacak olan kişi sayısına böldüğümüz de 441 TL’lik bir rakam ortaya çıkmaktadır.” Şeklinde konuştu.   Bir yatırımın kişi başına 441 TL ye mal edildiğini ve elli yıl boyunca kullanılacak olduğunu siyasi parti temsilcilerine ve meclis üyelerine anlatan Korkuteli Belediye Ömer Başkan yarın yapılacak olan mecliste, siyasi parti temsilcileri ve meclis üyelerinden Korkuteli halkının bu yatırımı hak ettiğini ve kişi başı 441 TL’lik bir yatırımın Korkutelilere çok görülmemesi gerektiğini belirtti. 230.000.000 TL değerindeki atıl duran taşınmazların sadece 30’u ile bu yatırımın gerçekleşebileceğini anlatıp hepsinden bugün ki mecliste Korkuteli halkının yanında olmalarını istedi.
Korkuteli Belediye Başkanı Ömer İşlek, yaklaşık 10 günde yapımı tamamlanan “ Örnek Sokak” ile ilgili dün sabah meclis üyelerine ve ilçe başkanlarına bilgilendirmede bulundu.

Korkuteli Belediye Başkanı Ömer İşlek, yaklaşık 10 günde yapımı tamamlanan “ Örnek Sokak” ile ilgili dün sabah meclis üyelerine ve ilçe başkanlarına bilgilendirmede bulundu.
 
Korkuteli Belediyesi tarafından 14 Eylül Salı günü yapımına başlanan ve 24 Eylül Cuma günü itibariyle yapımı tamamlanan Örnek Sokak toplam 5.120 m2. Örnek Sokak ile ilgili Ömer Başkan dün sabah Korkuteli Belediyesi Meclis Üyeleri ve ilçe başkanlarına bilgilendirmede bulundu. İlçede; Doğalgaz, Türk Telekom, CK ve ASAT tarafından alt yapıları tamamlanan bütün sokakların bu şekilde olmasını arzu ettiğini ve ilçenin çehresinin tamamen değişeceğini ve bunu hep birlikte yapmak istediğini belirtti.

Ömer Başkan; Korkuteli’nde doğalgaz yatırımı ile başlayan ve diğer alt yapı unsurları olan CK Akdeniz, Türk Telekom ve ASAT’ın da alt yapı çalışmalarına katılması ile örnek bir şehircilik anlayışı sergilenmiş bütün alt yapı unsurları Korkuteli Belediyesi koordinesinde çalışmalarını sürdürmüştür. Alt yapı çalışmalarının koordinesini Korkuteli Belediyesinin yürütmesi alt yapı firmalarının bu koordine altında yatırımlarını yapmaları Korkuteli’nin yollarının önümüzdeki yıllarda yapboza dönememesini sağlamış olacaktır. Bu koordinasyonun amacı alt yapısının eksiksiz olarak biten cadde ve sokakların üst yapısının önümüzde ki 50 yıl boyunca Korkuteli’ne hizmet etmesini sağlamak, yapbozdan kurtulmak, devamlı tamiratlarla, hem zaman hem de para kaybının önüne geçmek, ilçenin prestijini artırmak, yol kavşak ve parklama alanlarını düzenlemek, cadde ve sokaklar da yaya yürüyüşüne açmak, vatandaşların kendi cadde ve sokaklarında etkinlik yapabilecekleri alanlar oluşturmaktır. ”Dedi. 

“Elli yıl hizmet verecek”
Ömer Başkan “ Korkuteli’nde alt yapısı tamamen bitecek olan yaklaşık 51 km’lik alanda 415.000 m2’lik üst yapı inşaatı ortaya çıkmaktadır. Örnek Sokak’ta kullanılan malzemeler ile bu üst yapı inşaatının bugünkü toplam maliyeti 62.250.000 TL’yi bulmaktadır. Korkuteli ’de yapılması planlanan bu yatırımdan faydalanacak kişi sayısı yaklaşık olarak 150.000 kişiyi bulmaktadır. Bu yatırımın maliyetini faydalanacak olan kişi sayısına böldüğümüz de 441 TL’lik bir rakam ortaya çıkmaktadır.” Şeklinde konuştu.  
Bir yatırımın kişi başına 441 TL ye mal edildiğini ve elli yıl boyunca kullanılacak olduğunu siyasi parti temsilcilerine ve meclis üyelerine anlatan Korkuteli Belediye Ömer Başkan yarın yapılacak olan mecliste, siyasi parti temsilcileri ve meclis üyelerinden Korkuteli halkının bu yatırımı hak ettiğini ve kişi başı 441 TL’lik bir yatırımın Korkutelilere çok görülmemesi gerektiğini belirtti. 230.000.000 TL değerindeki atıl duran taşınmazların sadece 30’u ile bu yatırımın gerçekleşebileceğini anlatıp hepsinden bugün ki mecliste Korkuteli halkının yanında olmalarını istedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.