Sedat Tuygun’dan 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü

Politika 09.01.2021 - 18:58, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 1744+ kez okundu.
 

Sedat Tuygun’dan 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü

Anadolu Birliği Partisi (ABP) Antalya İl Başkanı Sedat Tuyğun 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.
Anadolu Birliği Partisi (ABP) Antalya İl Başkanı Sedat Tuyğun 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Anadolu Birliği Partisi (ABP) Antalya İl Başkanı Sedat Tuyğun yayınladığı mesajda şu ifadelere yer verdi; “ Zor şartlar altında özveri ve gayretle toplumun doğru, güvenilir ve tarafsız bir biçimde haber alması için çalışmaktasınız. Her türlü zorluğa rağmen görevinizi kesintisiz bir şekilde sürdürüyorsunuz. Bu özveri hem ülkemizin demokrasisine katkı sağlamakta hem de insanımızın her şart altında bilgi edinmesine artı değer sunmaktadır. Özellikle dünya genelinde yaşanan bilgi defarmasyonuna karşı vazifenizin getirdiği sorumluluk sizlere ayrı bir önem yüklemektedir. Görevinizi yerine getirirken toplumumuzun inançları, değerleri ve hassasiyetlerini aktarmaya devam edeceğinize yürekten inanıyorum. Birlik ve beraberlik içerisinde daha sağlıklı günlerde bir arada olacağımız zamanları sabırsızlıkla beklemekteyiz. 2021 yılının sizlere ve ülkemize sağlık getirmesi temennisiyle; “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününüzü” tebrik ediyor. Meslek yaşantınız boyunca sağlık, başarı ve mutluluk diliyorum.”  
Anadolu Birliği Partisi (ABP) Antalya İl Başkanı Sedat Tuyğun 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Anadolu Birliği Partisi (ABP) Antalya İl Başkanı Sedat Tuyğun 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Anadolu Birliği Partisi (ABP) Antalya İl Başkanı Sedat Tuyğun yayınladığı mesajda şu ifadelere yer verdi; “ Zor şartlar altında özveri ve gayretle toplumun doğru, güvenilir ve tarafsız bir biçimde haber alması için çalışmaktasınız. Her türlü zorluğa rağmen görevinizi kesintisiz bir şekilde sürdürüyorsunuz. Bu özveri hem ülkemizin demokrasisine katkı sağlamakta hem de insanımızın her şart altında bilgi edinmesine artı değer sunmaktadır. Özellikle dünya genelinde yaşanan bilgi defarmasyonuna karşı vazifenizin getirdiği sorumluluk sizlere ayrı bir önem yüklemektedir. Görevinizi yerine getirirken toplumumuzun inançları, değerleri ve hassasiyetlerini aktarmaya devam edeceğinize yürekten inanıyorum. Birlik ve beraberlik içerisinde daha sağlıklı günlerde bir arada olacağımız zamanları sabırsızlıkla beklemekteyiz. 2021 yılının sizlere ve ülkemize sağlık getirmesi temennisiyle;
“10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününüzü” tebrik ediyor. Meslek yaşantınız boyunca sağlık, başarı ve mutluluk diliyorum.”

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.