Sedat Tuygun’dan 19 Ekim Muhtarlar Günü Mesajı

Politika 19.10.2020 - 12:09, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2883+ kez okundu.
 

Sedat Tuygun’dan 19 Ekim Muhtarlar Günü Mesajı

Anadolu Birliği Partisi (ABP) Antalya İl Başkanı Sedat Tuyğun 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla mesaj yayınladı
Anadolu Birliği Partisi (ABP) Antalya İl Başkanı Sedat Tuyğun, 19 Ekim Muhtarlar günü kapsamında yayınladığı mesajda, “Muhtarlarımızın ihtiyaçlarının karşılanması ve destek vermek amacıyla her fırsatta onlarla birlikte olmaktan da gurur duyarız.” ifadelerini kullandı. Muhtarların sorunlarla kendi başlarına mücadele etmek zorunda kaldıklarına değinen  Başkan Tuyğun, “Muhtarlarımız, devlet sisteminin en küçük yönetim birimidir. Buna rağmen üstlendikleri görevler çok fazla ve mühimdir.  Bölgelerindeki olaylara, kişilere hâkimiyetleri ve tanınırlıkları her zaman en yüksek düzeydedir. Ancak bununla beraber üstlerinde çok büyük sorumluluklar mevcut olup, bu sorumlulukların getirdiği sorunlarla çoğu zaman tek başlarına mücadele etmek durumunda kalabilmektedirler. Bu kapsamda 19 Ekim Muhtarlar Günü’nde onları anlamak ve görevlerinin ağırlığını hissetmek için daha duyarlı olmak gerekmektedir. Kendileri, hakimiyetleri noktasında birçok konunun çözüm ortağı, bölgedeki sorunların da habercileri konumundadır. Bu nedenle Anadolu Birliği Partisi olarak muhtarlarımızın yaptığı göreve büyük saygı duyar ve her zaman bu bilinçle hareket ederiz.  Muhtarlarımızın ihtiyaçlarının karşılanması ve destek vermek amacıyla her fırsatta onlarla birlikte olmaktan da gurur duyarız. Devletin seçilmiş en küçük birimi, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ifadesiyle demokrasinin temel taşları olan muhtarlarımızın, 19 Ekim Muhtarlar günü kutlu olsun. Yaptıkları ve yapacakları her türlü faaliyet için kendilerine teşekkür ederiz. Yanlarında olmaya devam edeceğiz.” dedi.
Anadolu Birliği Partisi (ABP) Antalya İl Başkanı Sedat Tuyğun 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla mesaj yayınladı

Anadolu Birliği Partisi (ABP) Antalya İl Başkanı Sedat Tuyğun, 19 Ekim Muhtarlar günü kapsamında yayınladığı mesajda, “Muhtarlarımızın ihtiyaçlarının karşılanması ve destek vermek amacıyla her fırsatta onlarla birlikte olmaktan da gurur duyarız.” ifadelerini kullandı.

Muhtarların sorunlarla kendi başlarına mücadele etmek zorunda kaldıklarına değinen  Başkan Tuyğun, “Muhtarlarımız, devlet sisteminin en küçük yönetim birimidir. Buna rağmen üstlendikleri görevler çok fazla ve mühimdir.  Bölgelerindeki olaylara, kişilere hâkimiyetleri ve tanınırlıkları her zaman en yüksek düzeydedir. Ancak bununla beraber üstlerinde çok büyük sorumluluklar mevcut olup, bu sorumlulukların getirdiği sorunlarla çoğu zaman tek başlarına mücadele etmek durumunda kalabilmektedirler. Bu kapsamda 19 Ekim Muhtarlar Günü’nde onları anlamak ve görevlerinin ağırlığını hissetmek için daha duyarlı olmak gerekmektedir. Kendileri, hakimiyetleri noktasında birçok konunun çözüm ortağı, bölgedeki sorunların da habercileri konumundadır. Bu nedenle Anadolu Birliği Partisi olarak muhtarlarımızın yaptığı göreve büyük saygı duyar ve her zaman bu bilinçle hareket ederiz.  Muhtarlarımızın ihtiyaçlarının karşılanması ve destek vermek amacıyla her fırsatta onlarla birlikte olmaktan da gurur duyarız. Devletin seçilmiş en küçük birimi, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ifadesiyle demokrasinin temel taşları olan muhtarlarımızın, 19 Ekim Muhtarlar günü kutlu olsun. Yaptıkları ve yapacakları her türlü faaliyet için kendilerine teşekkür ederiz. Yanlarında olmaya devam edeceğiz.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.