Sedat Tuygun’dan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Mesajı

Politika 28.10.2020 - 22:08, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2794+ kez okundu.
 

Sedat Tuygun’dan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Mesajı

Anadolu Birliği Partisi (ABP) Antalya İl Başkanı Sedat Tuyğun 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.
Anadolu Birliği Partisi (ABP) Antalya İl Başkanı Sedat Tuyğun 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı. Anadolu Birliği Partisi (ABP) Antalya İl Başkanı Sedat Tuyğun, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı. Mesajında Cumhuriyetin 97. Kuruluş yıldönümüne ulaşmaktan millet olarak büyük mutluluk duyduklarını ifade eden Başkan Sedat Tuyğun,“ Kurtuluş Savaşımızın önderi Gazi Mustafa Kemal Atatürk un milletimize bıraktığı en önemli miras olan Cumhuriyet’in Kuruluş Yıldönümü ’nü bir kez daha idrak ediyoruz. Cumhuriyetle milli irade yönetimin kaynağı durumuna getirilmiş, egemenlik kayıtsız şartsız milletimize verilmiştir” dedi. Başkan Sedat Tuyğun mesajında şu görüşleri ifade etti: “Cumhuriyet, şanlı tarihimizdeki yeniden dirilişin adıdır. Milletin egemenliğine dayanan, şeffaf yönetim anlayışını ve demokratik açılımları beraberinde getiren Cumhuriyetle Türkiye, uygarlık yolunda önemli ilerlemeler kaydetmiştir. 97. Yıldönümünü idrak ettiğimiz Cumhuriyetimizin yeni eserlerle yüceltilmesi, varlığımızın sonsuza kadar sürdürülebilmesinin en önemli güvencesidir. Bizler bu bilinç ve kararlılıkla çalışacak, devlet ve millet olarak Cumhuriyetimizin etrafında kenetlenecek ve onu yeni eserlerle yücelterek yaşatmaya devam edeceğiz. Cumhuriyet Bayramımızı bu duygu ve düşüncelerle kutluyor, tüm vatandaşlarımıza barış, sağlık, huzur ve mutluluk dolu günler diliyorum” dedi.
Anadolu Birliği Partisi (ABP) Antalya İl Başkanı Sedat Tuyğun 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

Anadolu Birliği Partisi (ABP) Antalya İl Başkanı Sedat Tuyğun 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

Anadolu Birliği Partisi (ABP) Antalya İl Başkanı Sedat Tuyğun, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı. Mesajında Cumhuriyetin 97. Kuruluş yıldönümüne ulaşmaktan millet olarak büyük mutluluk duyduklarını ifade eden Başkan Sedat Tuyğun,“ Kurtuluş Savaşımızın önderi Gazi Mustafa Kemal Atatürk un milletimize bıraktığı en önemli miras olan Cumhuriyet’in Kuruluş Yıldönümü ’nü bir kez daha idrak ediyoruz. Cumhuriyetle milli irade yönetimin kaynağı durumuna getirilmiş, egemenlik kayıtsız şartsız milletimize verilmiştir” dedi. Başkan Sedat Tuyğun mesajında şu görüşleri ifade etti: “Cumhuriyet, şanlı tarihimizdeki yeniden dirilişin adıdır.

Milletin egemenliğine dayanan, şeffaf yönetim anlayışını ve demokratik açılımları beraberinde getiren Cumhuriyetle Türkiye, uygarlık yolunda önemli ilerlemeler kaydetmiştir. 97. Yıldönümünü idrak ettiğimiz Cumhuriyetimizin yeni eserlerle yüceltilmesi, varlığımızın sonsuza kadar sürdürülebilmesinin en önemli güvencesidir. Bizler bu bilinç ve kararlılıkla çalışacak, devlet ve millet olarak Cumhuriyetimizin etrafında kenetlenecek ve onu yeni eserlerle yücelterek yaşatmaya devam edeceğiz. Cumhuriyet Bayramımızı bu duygu ve düşüncelerle kutluyor, tüm vatandaşlarımıza barış, sağlık, huzur ve mutluluk dolu günler diliyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.