Sedat Tuyğun’dan Çocuklara Gülümse Benimle

28.09.2020 - 10:56, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2490+ kez okundu.
 

Sedat Tuyğun’dan Çocuklara Gülümse Benimle

Anadolu Birliği Partisi Antalya İl Başkanı Sedat Tuyğun Gülümse Benimle grubu ve Elele Vakfı ile T.C. Antalya Valiliği Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne ihtiyaç sahibi çocuklar için çok sayıda ayakkabı teslim etti.
Anadolu Birliği Partisi Antalya İl Başkanı Sedat Tuyğun Gülümse Benimle grubu ve Elele Vakfı  ile T.C. Antalya Valiliği Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne ihtiyaç sahibi çocuklar için çok sayıda ayakkabı teslim etti. Anadolu Birliği Partisi Genel Başkanı Bedri Yalçın , İl Başkanı  Sedat Tuyğun ve El Ele Vakfı Genel Başkanı Cengiz Hocazade öncülüğünde T.C. Antalya Valiliği Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne ihtiyaç sahibi çocuklar için ayakkabı temin edildi. Tuyğun “ Yöneticisi olduğum Partimiz ,Gülümse Beni Grubu ve El Ele vakfı olarak ihtiyaç sahibi çocuklarımız için hazırladığımız ayakkabılarımızı müdürümüze teslim ettik. Çocuklarımız geleceklerimiz onların mutluluğu geleceğimizin huzuru ve garantisidir.Biz onların yanında onlara hizmet etmeye devam edeceğiz. Elimizden geldiğince Anadolu Birliği Partisi olarak bundan sonraki ihtiyaçları içinde desteklerimiz devam edecektir” dedi
Anadolu Birliği Partisi Antalya İl Başkanı Sedat Tuyğun Gülümse Benimle grubu ve Elele Vakfı ile T.C. Antalya Valiliği Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne ihtiyaç sahibi çocuklar için çok sayıda ayakkabı teslim etti.

Anadolu Birliği Partisi Antalya İl Başkanı Sedat Tuyğun Gülümse Benimle grubu ve Elele Vakfı  ile T.C. Antalya Valiliği Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne ihtiyaç sahibi çocuklar için çok sayıda ayakkabı teslim etti.

Anadolu Birliği Partisi Genel Başkanı Bedri Yalçın , İl Başkanı  Sedat Tuyğun ve El Ele Vakfı Genel Başkanı Cengiz Hocazade öncülüğünde T.C. Antalya Valiliği Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne ihtiyaç sahibi çocuklar için ayakkabı temin edildi.

Tuyğun “ Yöneticisi olduğum Partimiz ,Gülümse Beni Grubu ve El Ele vakfı olarak ihtiyaç sahibi çocuklarımız için hazırladığımız ayakkabılarımızı müdürümüze teslim ettik. Çocuklarımız geleceklerimiz onların mutluluğu geleceğimizin huzuru ve garantisidir.Biz onların yanında onlara hizmet etmeye devam edeceğiz. Elimizden geldiğince Anadolu Birliği Partisi olarak bundan sonraki ihtiyaçları içinde desteklerimiz devam edecektir” dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.