Sedat Tuyğun’dan Kurban Bayramı Mesajı

Politika 30.07.2020 - 11:26, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2603+ kez okundu.
 

Sedat Tuyğun’dan Kurban Bayramı Mesajı

Anadolu Birliği Partisi (ABP) Antalya İl Başkanı Sedat Tuyğun , Kurban bayramı dolayısıyla mesaj yayınladı.
Anadolu Birliği Partisi (ABP) Antalya İl Başkanı Sedat Tuyğun ,  Kurban bayramı   dolayısıyla mesaj yayınladı. Tuyğun “Bütün ülkemiz genelinde olduğu gibi, İlimizde de, birlik ve beraberliğimizi, karşılıklı saygı, sevgi ve hoşgörü duygularıyla pekiştiren, “Mübarek Kurban Bayramı’na ulaşmış bulunuyoruz. Tüm ülkemizde ve Antalya’mız da Kurban Bayramını milletçe huzur, güven ve mutluluk içinde geçirmemiz dileğiyle hepinizi saygıyla, sevgiyle selamlıyorum." Dini bayramlarımız, toplumumuzda hiç şüphesiz çok özel ve anlamlı bir yere sahiptir diyen Tuyğun, "Bayramlarımız, yardımlaşma ve dayanışma geleneğinin en güzel örneklerinin yaşandığı, sevgi, saygı ve hoşgörü ikliminin hâkim olduğu müstesna günlerdir. Bayramlar; aile fertlerinin, akraba, eş-dost ve arkadaşların bir araya geldiği, özlem giderdiği, komşuluk ve akrabalık ilişkilerini pekiştiren, kısaca bizlere aile olmanın ayrıcalığını yaşatan özel günlerdir. Şüphesiz, bu özel günler çağın getirdiği birçok sosyal hastalığın da panzehridir. Dini bayramlarda sevinmek kadar, sevindirmek de önemlidir. Özellikle, sevindirmenin önem kazandığı Kurban Bayramı’nda, yardımlaşma ve dayanışmanın da gereği olarak darda olanlarla, muhtaç, yoksul, yetim ve kimsesizler ile tedaviye muhtaç durumdaki vatandaşlarımızın, şehit ailelerimizin ve gazilerimizin ziyaret edilerek hatırlanması, desteklenmeleri ve sevindirilmesi büyük önem taşımaktadır. Bu duygu ve düşüncelerle, Kurban Bayramınızı en içten duygularımla kutluyorum. Sağlık, mutluluk, huzur ve güven içerisinde, ailenizle birlikte bir bayram geçirmenizi içtenlikle diliyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum" dedi.  
Anadolu Birliği Partisi (ABP) Antalya İl Başkanı Sedat Tuyğun , Kurban bayramı dolayısıyla mesaj yayınladı.

Anadolu Birliği Partisi (ABP) Antalya İl Başkanı Sedat Tuyğun ,  Kurban bayramı   dolayısıyla mesaj yayınladı.

Tuyğun “Bütün ülkemiz genelinde olduğu gibi, İlimizde de, birlik ve beraberliğimizi, karşılıklı saygı, sevgi ve hoşgörü duygularıyla pekiştiren, “Mübarek Kurban Bayramı’na ulaşmış bulunuyoruz. Tüm ülkemizde ve Antalya’mız da Kurban Bayramını milletçe huzur, güven ve mutluluk içinde geçirmemiz dileğiyle hepinizi saygıyla, sevgiyle selamlıyorum."

Dini bayramlarımız, toplumumuzda hiç şüphesiz çok özel ve anlamlı bir yere sahiptir diyen Tuyğun, "Bayramlarımız, yardımlaşma ve dayanışma geleneğinin en güzel örneklerinin yaşandığı, sevgi, saygı ve hoşgörü ikliminin hâkim olduğu müstesna günlerdir. Bayramlar; aile fertlerinin, akraba, eş-dost ve arkadaşların bir araya geldiği, özlem giderdiği, komşuluk ve akrabalık ilişkilerini pekiştiren, kısaca bizlere aile olmanın ayrıcalığını yaşatan özel günlerdir. Şüphesiz, bu özel günler çağın getirdiği birçok sosyal hastalığın da panzehridir. Dini bayramlarda sevinmek kadar, sevindirmek de önemlidir. Özellikle, sevindirmenin önem kazandığı Kurban Bayramı’nda, yardımlaşma ve dayanışmanın da gereği olarak darda olanlarla, muhtaç, yoksul, yetim ve kimsesizler ile tedaviye muhtaç durumdaki vatandaşlarımızın, şehit ailelerimizin ve gazilerimizin ziyaret edilerek hatırlanması, desteklenmeleri ve sevindirilmesi büyük önem taşımaktadır. Bu duygu ve düşüncelerle, Kurban Bayramınızı en içten duygularımla kutluyorum. Sağlık, mutluluk, huzur ve güven içerisinde, ailenizle birlikte bir bayram geçirmenizi içtenlikle diliyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum" dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.