Sedat Tuygun’dan Polis Haftası Mesajı

Asayiş 09.04.2021 - 21:09, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2648+ kez okundu.
 

Sedat Tuygun’dan Polis Haftası Mesajı

Anadolu Birliği Partisi (ABP) Antalya İl Başkanı Sedat Tuyğun Türk Polis Teşkilatı’nın 176. Kuruluş Yılı dolayısıyla bir mesaj yayınladı
Anadolu Birliği Partisi (ABP) Antalya İl Başkanı Sedat Tuyğun  Türk Polis Teşkilatı’nın 176. Kuruluş Yılı dolayısıyla bir mesaj yayınladı Tuygun mesajına şöyle devam etti: ”Gücünü halktan ve kanunlardan alan Polis Teşkilatımız, milletinin de karakteri gereği daima mazlumların, muhtaçların yanında, zorbaların ve hainlerin karşısında mücadelesini sürdürmüştür. Gece gündüz demeden tüm şartlar altında ülkemizin her köşesinde görevini sürdüren polis teşkilatımız asli görevlerinden birisi olan güvenlik teminini büyük bir başarıyla gerçekleştirmektedir. Yapmış olduğu hizmetlerle halkımızın güvenini ve itibarını kazanan polis teşkilatımız yasaları uygulayarak hem kamu düzenini sağlamakta hem de anayasa ile güvence altına alınan temel hak ve özgürlüklerin korunmasında ve yaşamımızın huzur içinde sürdürülmesinde büyük bir özveriyle çalışarak toplumsal barışa son derece önemli katkıda bulunmaktadır. Bu  duygu düşüncelerle Türk Polis Teşkilatının 176. Kuruluş yıl dönümünü  kutluyor, şehit polislerimizi de rahmetle anıyorum”
Anadolu Birliği Partisi (ABP) Antalya İl Başkanı Sedat Tuyğun Türk Polis Teşkilatı’nın 176. Kuruluş Yılı dolayısıyla bir mesaj yayınladı

Anadolu Birliği Partisi (ABP) Antalya İl Başkanı Sedat Tuyğun  Türk Polis Teşkilatı’nın 176. Kuruluş Yılı dolayısıyla bir mesaj yayınladı Tuygun mesajına şöyle devam etti: ”Gücünü halktan ve kanunlardan alan Polis Teşkilatımız, milletinin de karakteri gereği daima mazlumların, muhtaçların yanında, zorbaların ve hainlerin karşısında mücadelesini sürdürmüştür. Gece gündüz demeden tüm şartlar altında ülkemizin her köşesinde görevini sürdüren polis teşkilatımız asli görevlerinden birisi olan güvenlik teminini büyük bir başarıyla gerçekleştirmektedir.
Yapmış olduğu hizmetlerle halkımızın güvenini ve itibarını kazanan polis teşkilatımız yasaları uygulayarak hem kamu düzenini sağlamakta hem de anayasa ile güvence altına alınan temel hak ve özgürlüklerin korunmasında ve yaşamımızın huzur içinde sürdürülmesinde büyük bir özveriyle çalışarak toplumsal barışa son derece önemli katkıda bulunmaktadır. Bu  duygu düşüncelerle Türk Polis Teşkilatının 176. Kuruluş yıl dönümünü  kutluyor, şehit polislerimizi de rahmetle anıyorum”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.