Şehit Abdullah Ümit Sercan Anadolu Lisesi’nde Öğrenciye Dayak

Asayiş 10.05.2019 - 10:47, Güncelleme: 22.11.2022 - 03:42 2835+ kez okundu.
 

Şehit Abdullah Ümit Sercan Anadolu Lisesi’nde Öğrenciye Dayak

Burası Alanya'da bir okul. Şehidimizin adının verildiği Şehit Abdullah Ümit Sercan Anadolu Lisesi.
Ayşe isimli Biyoloji öğretmeninin Lise 1'e giden öğrencilere sürekli fiziksel ve psikolojik şiddet uyguladığı iddia ediliyordu. 0 iddialar işte bu görüntülerle kanıtlandı. Görüntüleri izleyince 'böyle eğitmen ve öğretmen kaldı mı' dedirten olay Alanya'da yaşandı. Sınıftaki bir öğrenciye dersi dinlemediği için bağırıp çağıran, ardından hıncını alamayarak önündeki öğrencinin kafasını iten, tokat atan ve en sonunda da elbisesinden tutarak hırpalayan bayan öğretmenin dün de başka bir öğrenciyi hırpalayıp elbisesini yırttığı iddia edildi. Öğrencinin annesi. T.B.U. öğretmenden şikayetçi olacağını söyledi. Ailelerini dayak yediklerine inandırmakta güçlük çeken öğrencilerin son çare olarak cep telefonu kamerası ile yaşanan rezaleti görüntülemek zorunda kaldıkları ortaya çıktı. Öğrenci velilerinin bugün Adliyeye giderek öğretmen hakkında suç duyurusunda bulunacakları öğrenildi Kaynak: Güncel Antalya
Burası Alanya'da bir okul. Şehidimizin adının verildiği Şehit Abdullah Ümit Sercan Anadolu Lisesi.

Ayşe isimli Biyoloji öğretmeninin Lise 1'e giden öğrencilere sürekli fiziksel ve psikolojik şiddet uyguladığı iddia ediliyordu. 0 iddialar işte bu görüntülerle kanıtlandı. Görüntüleri izleyince 'böyle eğitmen ve öğretmen kaldı mı' dedirten olay Alanya'da yaşandı.

Sınıftaki bir öğrenciye dersi dinlemediği için bağırıp çağıran, ardından hıncını alamayarak önündeki öğrencinin kafasını iten, tokat atan ve en sonunda da elbisesinden tutarak hırpalayan bayan öğretmenin dün de başka bir öğrenciyi hırpalayıp elbisesini yırttığı iddia edildi. Öğrencinin annesi. T.B.U. öğretmenden şikayetçi olacağını söyledi. Ailelerini dayak yediklerine inandırmakta güçlük çeken öğrencilerin son çare olarak cep telefonu kamerası ile yaşanan rezaleti görüntülemek zorunda kaldıkları ortaya çıktı. Öğrenci velilerinin bugün Adliyeye giderek öğretmen hakkında suç duyurusunda bulunacakları öğrenildi

Kaynak: Güncel Antalya

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.