Şehitlerimiz İçin Fidan Diktiler

Asayiş 30.03.2021 - 18:15, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2108+ kez okundu.
 

Şehitlerimiz İçin Fidan Diktiler

Memur-Sen’e bağlı Eğitim Bir Sen Antalya Kadınlar Komisyonu şehit ismi taşıyan okullarımızda şehidimiz ve fedakar aileleri için fidanları toprakla buluşturdu.
Memur-Sen’e bağlı Eğitim Bir Sen Antalya Kadınlar Komisyonu şehit ismi taşıyan okullarımızda şehidimiz ve fedakar aileleri için fidanları toprakla buluşturdu. Memur-Sen Kadın Komisyonu Başkanı Zehra Atalay, “Ey Şehit oğlu şehit, Ne yapsam ne etsem, Yine bir şey yapabildim diyemem hatırana”..Sehitler haftası ve orman haftası münasebetiyle Eğitim Bir Sen Antalya Kadınlar Komisyonu ilçelerde el ve gönül birliği ile şehit ismi taşıyan okullarımızda şehidimiz ve fedakar aileleri için fidanları toprakla buluşturduklarını kaydetti. Eğitim Bir Sen Antalya Şube yönetimi ve ilçe yönetimlerinin de destek olduğu etkinlikte şehitlikler ve şehit aileleri ziyaret edildiğini belirten Atalay, ülkemiz için bayrağımız için ölen tüm şehitlerimiz adına ağaç diktiklerini belirtti. Atalay, “Çok anlamlı bir gündeyiz, Çanakkale destanın 106. yıldönümünü idrak ediyoruz. Çanakkale destanı, ecdadın geçmişte kanları pahasına bu toprakları bize yurt kılma adına çok önemli bir mücadelede bulundular. 250 Bine yakın şehit verdik, Ülkemiz için bayrağımız için tüm şehitlerimiz adına fidan dikimini gerçekleştiriyoruz. Buradan tüm dünya ya huzur, barış ve mutluluk nasip olmasını diliyoruz. Tüm Şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyoruz, onların gözleri hiçbir zaman arkada kalmasın” dedi. “Bizler söz konusu vatan ise gerisi teferruattır diyen sendikanın üyeleriyiz” diyen Atalay, “Vatan için can verenleri asla unutmayacağımız, milli bir kuruluş olan sendikamızın önemli bir misyonudur. Şehitlerimiz vatanımız için canlarını feda ettiler. Bu topraklarda yaşamamızı da onlara borçluyuz. Bugün burada diktiğimiz fidanlar şehitlerimiz için yeşerecek. Bizler, aziz şehitlerimizin hatıralarını her daim canlı tutacağız. Ne yapsak ödeyemeyiz elbet haklarını. Tarih boyunca vatan ve bayrak için , bugün milletin bekası ve esenliği uğruna şehit olan kahramanlarımızı bir kez daha rahmet ve minnetle anıyoruz. Ruhları şad, mekanları cennet olsun” ifadelerini kullandı.
Memur-Sen’e bağlı Eğitim Bir Sen Antalya Kadınlar Komisyonu şehit ismi taşıyan okullarımızda şehidimiz ve fedakar aileleri için fidanları toprakla buluşturdu.

Memur-Sen’e bağlı Eğitim Bir Sen Antalya Kadınlar Komisyonu şehit ismi taşıyan okullarımızda şehidimiz ve fedakar aileleri için fidanları toprakla buluşturdu.

Memur-Sen Kadın Komisyonu Başkanı Zehra Atalay, “Ey Şehit oğlu şehit, Ne yapsam ne etsem, Yine bir şey yapabildim diyemem hatırana”..Sehitler haftası ve orman haftası münasebetiyle Eğitim Bir Sen Antalya Kadınlar Komisyonu ilçelerde el ve gönül birliği ile şehit ismi taşıyan okullarımızda şehidimiz ve fedakar aileleri için fidanları toprakla buluşturduklarını kaydetti.

Eğitim Bir Sen Antalya Şube yönetimi ve ilçe yönetimlerinin de destek olduğu etkinlikte şehitlikler ve şehit aileleri ziyaret edildiğini belirten Atalay, ülkemiz için bayrağımız için ölen tüm şehitlerimiz adına ağaç diktiklerini belirtti.

Atalay, “Çok anlamlı bir gündeyiz, Çanakkale destanın 106. yıldönümünü idrak ediyoruz. Çanakkale destanı, ecdadın geçmişte kanları pahasına bu toprakları bize yurt kılma adına çok önemli bir mücadelede bulundular. 250 Bine yakın şehit verdik, Ülkemiz için bayrağımız için tüm şehitlerimiz adına fidan dikimini gerçekleştiriyoruz. Buradan tüm dünya ya huzur, barış ve mutluluk nasip olmasını diliyoruz. Tüm Şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyoruz, onların gözleri hiçbir zaman arkada kalmasın” dedi.

“Bizler söz konusu vatan ise gerisi teferruattır diyen sendikanın üyeleriyiz” diyen Atalay, “Vatan için can verenleri asla unutmayacağımız, milli bir kuruluş olan sendikamızın önemli bir misyonudur. Şehitlerimiz vatanımız için canlarını feda ettiler. Bu topraklarda yaşamamızı da onlara borçluyuz. Bugün burada diktiğimiz fidanlar şehitlerimiz için yeşerecek. Bizler, aziz şehitlerimizin hatıralarını her daim canlı tutacağız. Ne yapsak ödeyemeyiz elbet haklarını. Tarih boyunca vatan ve bayrak için , bugün milletin bekası ve esenliği uğruna şehit olan kahramanlarımızı bir kez daha rahmet ve minnetle anıyoruz. Ruhları şad, mekanları cennet olsun” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.