Şehitlerimizi Minnetle Anıyoruz

Politika 13.04.2022 - 22:02, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2886+ kez okundu.
 

Şehitlerimizi Minnetle Anıyoruz

Ak Parti Antalya Milletvekili ve TBMM Akdeniz Parlamenterler Asamblesi Komisyonu Başkanı Atay Uslu 14 Nisan Şehitler Haftası nedeniyle bir mesaj yayınladı.
Ak Parti Antalya Milletvekili ve TBMM Akdeniz Parlamenterler Asamblesi Komisyonu Başkanı Atay Uslu 14 Nisan Şehitler Haftası nedeniyle bir mesaj yayınladı. ŞEHİTLERİMİZİ RAHMET VE MİNNETLE ANIYORUZ Milletvekili Atay Uslu mesajında şunları ifade etti; Şehitler, bu vatan toprağının her karışına, bu millet ve bu bayrak için, özgürlüğümüz ve bağımsızlığımız için kanlarını tereddüt etmeden dökmüş kahramanlardır.  Bu aziz millet bugün hür ve bağımsız şekilde varlığını idame ettiriyorsa, vatan İçin, bayrak için, ezan için kendini feda eden şehitlerimiz sayesindedir. Bugün bu millet dua edebiliyorsa, bugün bu millet şehitlerinin arkasından Fatiha'lar okuyabiliyorsa, bugün ezan minarelerden özgürce okunabiliyorsa, bugün Ülkemiz dünyada saygın bir konumdaysa, biliyoruz ki şehitlerimizin ruhları şad olmuştur, muazzez olmuştur. Şehitlerimiz milletimizin canından hiç unutulmayacak birer parçadır. Şehitlerimizin geride bıraktığı diğer yakınlarıyla birlikte özellikle yetimleri ve öksüzleri de yine milletimize emanettir. İnşallah milletçe bu emanetlere sahip çıkacak, şehitlerimizin ruhlarını asla muazzep etmeyecek, gazilerimizi asla yalnız bırakmayacağız. Şehitler Haftamızda, başta Gazi Mustafa Kemal olmak üzere bu toprakları bize vatan kılan atalarımızı ve şehitlerimizi rahmetle ve minnetle anıyor, şehit yakınlarımıza en kalbi saygılarımızı iletiyor, kahraman gazilerimize şükranlarımızı sunuyoruz.
Ak Parti Antalya Milletvekili ve TBMM Akdeniz Parlamenterler Asamblesi Komisyonu Başkanı Atay Uslu 14 Nisan Şehitler Haftası nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Ak Parti Antalya Milletvekili ve TBMM Akdeniz Parlamenterler Asamblesi Komisyonu Başkanı Atay Uslu 14 Nisan Şehitler Haftası nedeniyle bir mesaj yayınladı.

ŞEHİTLERİMİZİ RAHMET VE MİNNETLE ANIYORUZ

Milletvekili Atay Uslu mesajında şunları ifade etti;

Şehitler, bu vatan toprağının her karışına, bu millet ve bu bayrak için, özgürlüğümüz ve bağımsızlığımız için kanlarını tereddüt etmeden dökmüş kahramanlardır. 

Bu aziz millet bugün hür ve bağımsız şekilde varlığını idame ettiriyorsa, vatan İçin, bayrak için, ezan için kendini feda eden şehitlerimiz sayesindedir.

Bugün bu millet dua edebiliyorsa, bugün bu millet şehitlerinin arkasından Fatiha'lar okuyabiliyorsa, bugün ezan minarelerden özgürce okunabiliyorsa, bugün Ülkemiz dünyada saygın bir konumdaysa, biliyoruz ki şehitlerimizin ruhları şad olmuştur, muazzez olmuştur.

Şehitlerimiz milletimizin canından hiç unutulmayacak birer parçadır. Şehitlerimizin geride bıraktığı diğer yakınlarıyla birlikte özellikle yetimleri ve öksüzleri de yine milletimize emanettir. İnşallah milletçe bu emanetlere sahip çıkacak, şehitlerimizin ruhlarını asla muazzep etmeyecek, gazilerimizi asla yalnız bırakmayacağız.

Şehitler Haftamızda, başta Gazi Mustafa Kemal olmak üzere bu toprakları bize vatan kılan atalarımızı ve şehitlerimizi rahmetle ve minnetle anıyor, şehit yakınlarımıza en kalbi saygılarımızı iletiyor, kahraman gazilerimize şükranlarımızı sunuyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.