Şelale Mahallesinde Bir İkamette Uyuşturucu Madde Ticareti Yapan 2 Şüpheli Tutuklandı

Asayiş 04.06.2020 - 21:53, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2679+ kez okundu.
 

Şelale Mahallesinde Bir İkamette Uyuşturucu Madde Ticareti Yapan 2 Şüpheli Tutuklandı

Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlileri tarafından ilimizde uyuşturucu madde ticareti yapan şahıs ve gruplara yönelik olarak sürdürülen çalışmalarda;  Kepez ilçesi Şelale Mahallesinde bulunan bir ikamette uyuşturucu madde satışı yapıldığı bilgisi elde edilmesi üzerine yapılan çalışmalar sonucu, (S.K.D.) isimli şahıs bu ikametten, daralı (0,6) gram ve M.D. isimli şahıs yine bu ikametten,  daralı (0,5) gram eroin maddesi satın aldıkları esnada yakalanmıştır.  Yapılan çalışmalar doğrultusunda, bahse konu ikamete düzenlenen operasyon neticesinde; daralı (914,6) gram eroin maddesi, (1) adet hassas terazi ve uyuşturucu satışından elde edildiği değerlendirilen (1.495) TL bulunarak el konulmuş, olayla ilgili (N.E.) ve (A.J.) isimli şahıslar yakalanmıştır.  Şüpheli (N.E.) ve (A.J.) isimli şahıslar hakkında Cumhuriyet Savcılığınca “Uyuşturucu ve Uyarıcı Madde Ticareti Yapmak ve Sağlamak” suçundan işlem yapılmış olup, şüpheliler sevk edildikleri Sulh Ceza Hakimliğince tutuklanmıştır.  Antalya Emniyet Müdürlüğü olarak İlimiz genelinde uyuşturucu madde ile mücadele çalışmalarımız kararlılıkla hız kesmeden devam etmektedir.

Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlileri tarafından ilimizde uyuşturucu madde ticareti yapan şahıs ve gruplara yönelik olarak sürdürülen çalışmalarda;

 Kepez ilçesi Şelale Mahallesinde bulunan bir ikamette uyuşturucu madde satışı yapıldığı bilgisi elde edilmesi üzerine yapılan çalışmalar sonucu, (S.K.D.) isimli şahıs bu ikametten, daralı (0,6) gram ve M.D. isimli şahıs yine bu ikametten,  daralı (0,5) gram eroin maddesi satın aldıkları esnada yakalanmıştır.

 Yapılan çalışmalar doğrultusunda, bahse konu ikamete düzenlenen operasyon neticesinde; daralı (914,6) gram eroin maddesi, (1) adet hassas terazi ve uyuşturucu satışından elde edildiği değerlendirilen (1.495) TL bulunarak el konulmuş, olayla ilgili (N.E.) ve (A.J.) isimli şahıslar yakalanmıştır.

 Şüpheli (N.E.) ve (A.J.) isimli şahıslar hakkında Cumhuriyet Savcılığınca “Uyuşturucu ve Uyarıcı Madde Ticareti Yapmak ve Sağlamak” suçundan işlem yapılmış olup, şüpheliler sevk edildikleri Sulh Ceza Hakimliğince tutuklanmıştır.

 Antalya Emniyet Müdürlüğü olarak İlimiz genelinde uyuşturucu madde ile mücadele çalışmalarımız kararlılıkla hız kesmeden devam etmektedir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.