Selda Demirel'den Anneler Günü Mesajı

Politika 08.05.2022 - 17:44, Güncelleme: 22.11.2022 - 03:43 2530+ kez okundu.
 

Selda Demirel'den Anneler Günü Mesajı

Memleket Partisi Antalya İl Yönetim Kurulu Üyesi Selda Demirel, Anneler günü dolayısıyla mesaj yayınladı. Demirel, "Daha güzel yarınlar için toplumun ve aile müessesinin temel taşı, fedakârlığın, merhametin, iyiliğin, şefkatin
Memleket Partisi Antalya İl Yönetim Kurulu Üyesi Selda Demirel, Anneler günü dolayısıyla mesaj yayınladı. Demirel, "Daha güzel yarınlar için toplumun ve aile müessesinin temel taşı, fedakârlığın, merhametin, iyiliğin, şefkatin ve koşulsuz sevginin kaynağı, sonsuz sevgileri ile dünyayı güzelleştiren tüm annelerimizin Anneler Gününü kutluyorum." dedi. Demirel yayınladığı mesajda; "Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK, “Büyük başarılar, kıymetli anaların yetiştirdiği seçkin evlatlar sayesinde olmuştur” diyerek varlıklarıyla hayat bulduğumuz annelerimizin insan yetiştirme üzerindeki etkisinin önemini vurgulamıştır. Daha güzel yarınlar için toplumun ve aile müessesinin temel taşı, fedakârlığın, merhametin, iyiliğin, şefkatin ve koşulsuz sevginin kaynağı, sonsuz sevgileri ile dünyayı güzelleştiren tüm annelerimizin Anneler Gününü kutluyorum."  
Memleket Partisi Antalya İl Yönetim Kurulu Üyesi Selda Demirel, Anneler günü dolayısıyla mesaj yayınladı. Demirel, "Daha güzel yarınlar için toplumun ve aile müessesinin temel taşı, fedakârlığın, merhametin, iyiliğin, şefkatin

Memleket Partisi Antalya İl Yönetim Kurulu Üyesi Selda Demirel, Anneler günü dolayısıyla mesaj yayınladı. Demirel, "Daha güzel yarınlar için toplumun ve aile müessesinin temel taşı, fedakârlığın, merhametin, iyiliğin, şefkatin ve koşulsuz sevginin kaynağı, sonsuz sevgileri ile dünyayı güzelleştiren tüm annelerimizin Anneler Gününü kutluyorum." dedi.
Demirel yayınladığı mesajda;
"Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK, “Büyük başarılar, kıymetli anaların yetiştirdiği seçkin evlatlar sayesinde olmuştur” diyerek varlıklarıyla hayat bulduğumuz annelerimizin insan yetiştirme üzerindeki etkisinin önemini vurgulamıştır.
Daha güzel yarınlar için toplumun ve aile müessesinin temel taşı, fedakârlığın, merhametin, iyiliğin, şefkatin ve koşulsuz sevginin kaynağı, sonsuz sevgileri ile dünyayı güzelleştiren tüm annelerimizin Anneler Gününü kutluyorum."

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.