Semih Esen, Emekli Kahvemizin İkincisi Hazır

Belediyeler 07.05.2019 - 19:31, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2416+ kez okundu.
 

Semih Esen, Emekli Kahvemizin İkincisi Hazır

Konyaaltı Belediyesi Emekli Kahvesi’nin ikincisi Siteler Mahallesinde açılıyor. Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, Siteler Mahallesi 23 Nisan Ulusal Egemenlik Parkı içerisinde yer alan 23 Nisan Emekli Kahvesi’nin yapım çalışmalarında sona gelindiğini söyledi. Konyaaltı Belediyesi, sosyal yardımlarıyla maddi manevi her yıl yüzlerce kişiye dokunuyor. KONKART sahibi dar gelirli ailelerin, sosyal yardımlarla, hayatlarını biraz olsun kolay kılıyor. Emekli vatandaşlara ise kaynaşıp, güzel ve keyifli bir gün geçirebilecekleri sosyal tesis sunuyor. Akdeniz Bulvarı üzerinde geçtiğimiz yıllarda ilki açılan Konyaaltı Belediyesi Emekli Kahvesi’nin bir ikincisi Siteler Mahallesi’nde açılıyor. Siteler Mahallesi 23 Nisan Ulusal Egemenlik Parkı içerisinde yer alan 23 Nisan Emekli Kahvesinin yapım çalışmalarında sona gelindi.   EMEKLİ KAHVESİNİN İKİNCİSİ SİTELER’E Bu gün itibariyle KONKART sahibi 7 bin 576 emekli vatandaşın Konyaaltı Belediyesi Emekli Kahvesinden faydalandığını dile getiren Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, ücretsiz çayını içen, çeşitli masa oyunlarıyla keyifli vakit geçiren emekli kimselerin bu tesiste kaynaştıklarını, hayata adapte olduklarını söyledi. Buradan yola çıkarak ikinci bir emekli kahvesini hizmete açmak istediklerini ifade eden Semih Esen, bunun içinde en uygun yerin nüfus yoğunluğu en fazla olan mahallelerden biri yani Siteler Mahallesi olduğunu düşündüklerini bildirdi. 23 NİSAN EMEKLİ KAHVESİ 23 Nisan ulusal Egemenlik Parkı içerisinde yer alan 23 Nisan Emekli Kahvesinin yapım çalışmalarını büyük ölçüde tamamladıklarını belirten Başkan Semih Esen, şöyle konuştu; “Emekli olmuş insanlar, eğer bir hobisi yok ise ki genelinde ülkemizde yok, bu tür sosyal tesislerden yararlanma ihtiyacı hissederler. Olmadığı yerlerde de doğal olarak mahalle aralarında kahvehanelerde zaman geçirirler. Yeni insanlarla tanışmak, hikayelerini paylaşmak emeklilerimiz için yaşamın kendisidir. Farklı şehirler, farklı yüzler ve farklı hikayeleri bu tesiste buluşturmak istiyoruz. Şimdiden emekli hemşehrilerimize hayırlı olsun.” dedi.

Konyaaltı Belediyesi Emekli Kahvesi’nin ikincisi Siteler Mahallesinde açılıyor. Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, Siteler Mahallesi 23 Nisan Ulusal Egemenlik Parkı içerisinde yer alan 23 Nisan Emekli Kahvesi’nin yapım çalışmalarında sona gelindiğini söyledi.

Konyaaltı Belediyesi, sosyal yardımlarıyla maddi manevi her yıl yüzlerce kişiye dokunuyor. KONKART sahibi dar gelirli ailelerin, sosyal yardımlarla, hayatlarını biraz olsun kolay kılıyor. Emekli vatandaşlara ise kaynaşıp, güzel ve keyifli bir gün geçirebilecekleri sosyal tesis sunuyor. Akdeniz Bulvarı üzerinde geçtiğimiz yıllarda ilki açılan Konyaaltı Belediyesi Emekli Kahvesi’nin bir ikincisi Siteler Mahallesi’nde açılıyor. Siteler Mahallesi 23 Nisan Ulusal Egemenlik Parkı içerisinde yer alan 23 Nisan Emekli Kahvesinin yapım çalışmalarında sona gelindi.  

EMEKLİ KAHVESİNİN İKİNCİSİ SİTELER’E
Bu gün itibariyle KONKART sahibi 7 bin 576 emekli vatandaşın Konyaaltı Belediyesi Emekli Kahvesinden faydalandığını dile getiren Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, ücretsiz çayını içen, çeşitli masa oyunlarıyla keyifli vakit geçiren emekli kimselerin bu tesiste kaynaştıklarını, hayata adapte olduklarını söyledi. Buradan yola çıkarak ikinci bir emekli kahvesini hizmete açmak istediklerini ifade eden Semih Esen, bunun içinde en uygun yerin nüfus yoğunluğu en fazla olan mahallelerden biri yani Siteler Mahallesi olduğunu düşündüklerini bildirdi.

23 NİSAN EMEKLİ KAHVESİ
23 Nisan ulusal Egemenlik Parkı içerisinde yer alan 23 Nisan Emekli Kahvesinin yapım çalışmalarını büyük ölçüde tamamladıklarını belirten Başkan Semih Esen, şöyle konuştu; “Emekli olmuş insanlar, eğer bir hobisi yok ise ki genelinde ülkemizde yok, bu tür sosyal tesislerden yararlanma ihtiyacı hissederler. Olmadığı yerlerde de doğal olarak mahalle aralarında kahvehanelerde zaman geçirirler. Yeni insanlarla tanışmak, hikayelerini paylaşmak emeklilerimiz için yaşamın kendisidir. Farklı şehirler, farklı yüzler ve farklı hikayeleri bu tesiste buluşturmak istiyoruz. Şimdiden emekli hemşehrilerimize hayırlı olsun.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.