Semih Tayfur’dan ‘Beyaz Liste’ Çağrısı

Politika 11.08.2020 - 23:06, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2354+ kez okundu.
 

Semih Tayfur’dan ‘Beyaz Liste’ Çağrısı

İyi Parti Muratpaşa İlçe Başkanlığı’nın 13 Ağustos 2020 Perşembe günü yapılacak kongresi öncesinde daha önce seçimi kazanan Semih Tayfur, ‘Beyaz Listede Buluşalım’ mesajı verdi.
İyi Parti Muratpaşa İlçe Başkanlığı’nın 13 Ağustos 2020 Perşembe günü yapılacak kongresi öncesinde daha önce seçimi kazanan Semih Tayfur, ‘Beyaz Listede Buluşalım’ mesajı verdi. İyi Parti Muratpaşa İlçe Kongresi 9 Temmuz 2020 tarihinde gerçekleşmiş, seçimde 191 oy alan Semih Tayfur seçimi kazanmasına rağmen yapılan itiraz sonrasında kongre 13 Ağustos Perşembe gününe ertelenmişti. Aradan geçen sürede çalışmalarını ara vermeksizin devam ettiren İyi parti Parti Muratpaşa İlçe Başkan Adayı Semih Tayfur, Perşembe günü Cam Piramit’te saat 15.00-17.00 saatleri arasında gerçekleştirilecek kongre öncesinde ‘Beyaz Liste’ çağrısı yaptı. İKTİDARA YÜRÜYORUZ Beyaz Liste’nin seçimleri kazanması durumunda nasıl bir siyaset anlayışının uygulanacağının bilgisini veren İYİ Parti Muratpaşa ilçe Başkan Adayı Semih Tayfur, “Kongre süreçleri, siyasi partilerin birlik beraberlik ve dayanışma içinde olduğu, aynı zamanda millete hizmet etme yolunda daha İYİ olacağına inanılan kadroların da yarıştığı, rekabetlerin çetin yaşandığı demokrasi platformudur. Her siyasi partide rekabetler olağandır. İnancım odur ki, partimiz organlarında görev almak isteyen arkadaşlarımızın tümünün hedefi, İYİ Partimizi daha ileriye taşımaktır. Şahıslar fani, ancak görevler ve makamlar bakidir. Bu bir bayrak yarışıdır. Biz de aldığımız bayrağı, İYİ Partiyi iktidar, Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener Hanımefendi’yi de Cumhurbaşkanı yapmak için var gücümüzle mücadele edeceğiz. Bize inanarak destek olan delegelerimize ve milletimize karşı sorumluluklarımızın bilincindeyiz. Kırgınlıkları bir kenara bırakarak inançla devam etmeli ve Türk milletinin umudu olan İYİ Partimizi hep beraber hak ettiği noktaya taşımalıyız” diye konuştu. KIRGINLIKLARI BİR KENARA BIRAKALIM Beyaz Liste ile birlikte, kırgınlıkların, küskünlüklerin bir kenara bırakılarak, iktidar yolunda tek yürek olarak çalışacaklarına inandığını ifade eden İYİ Parti Muratpaşa İlçe Başkan Adayı Tayfur, “Zaman, ayrışma, kutuplaşma zamanı değil, birlik ve beraberlik zamanıdır. Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in yaktığı ışıkla, İYİ Partimizi Muratpaşamızda birinci parti yapmaya kararlıyız. Bunu da siz Cesur Yürekli üyelerimiz ve delegelerimizle beraber başaracağımıza eminim. İnanan, dürüst ve ehil kadrolarla kolayca gerçeğe dönüşebilecek bir gelecek resmini birlikte yapacağız. Buradan bana ve ekibime güvenen, demokrasiye katkıda bulunan delegelerimize şimdiden ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.
İyi Parti Muratpaşa İlçe Başkanlığı’nın 13 Ağustos 2020 Perşembe günü yapılacak kongresi öncesinde daha önce seçimi kazanan Semih Tayfur, ‘Beyaz Listede Buluşalım’ mesajı verdi.

İyi Parti Muratpaşa İlçe Başkanlığı’nın 13 Ağustos 2020 Perşembe günü yapılacak kongresi öncesinde daha önce seçimi kazanan Semih Tayfur, ‘Beyaz Listede Buluşalım’ mesajı verdi.

İyi Parti Muratpaşa İlçe Kongresi 9 Temmuz 2020 tarihinde gerçekleşmiş, seçimde 191 oy alan Semih Tayfur seçimi kazanmasına rağmen yapılan itiraz sonrasında kongre 13 Ağustos Perşembe gününe ertelenmişti. Aradan geçen sürede çalışmalarını ara vermeksizin devam ettiren İyi parti Parti Muratpaşa İlçe Başkan Adayı Semih Tayfur, Perşembe günü Cam Piramit’te saat 15.00-17.00 saatleri arasında gerçekleştirilecek kongre öncesinde ‘Beyaz Liste’ çağrısı yaptı.

İKTİDARA YÜRÜYORUZ

Beyaz Liste’nin seçimleri kazanması durumunda nasıl bir siyaset anlayışının uygulanacağının bilgisini veren İYİ Parti Muratpaşa ilçe Başkan Adayı Semih Tayfur, “Kongre süreçleri, siyasi partilerin birlik beraberlik ve dayanışma içinde olduğu, aynı zamanda millete hizmet etme yolunda daha İYİ olacağına inanılan kadroların da yarıştığı, rekabetlerin çetin yaşandığı demokrasi platformudur. Her siyasi partide rekabetler olağandır. İnancım odur ki, partimiz organlarında görev almak isteyen arkadaşlarımızın tümünün hedefi, İYİ Partimizi daha ileriye taşımaktır. Şahıslar fani, ancak görevler ve makamlar bakidir. Bu bir bayrak yarışıdır. Biz de aldığımız bayrağı, İYİ Partiyi iktidar, Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener Hanımefendi’yi de Cumhurbaşkanı yapmak için var gücümüzle mücadele edeceğiz. Bize inanarak destek olan delegelerimize ve milletimize karşı sorumluluklarımızın bilincindeyiz. Kırgınlıkları bir kenara bırakarak inançla devam etmeli ve Türk milletinin umudu olan İYİ Partimizi hep beraber hak ettiği noktaya taşımalıyız” diye konuştu.

KIRGINLIKLARI BİR KENARA BIRAKALIM

Beyaz Liste ile birlikte, kırgınlıkların, küskünlüklerin bir kenara bırakılarak, iktidar yolunda tek yürek olarak çalışacaklarına inandığını ifade eden İYİ Parti Muratpaşa İlçe Başkan Adayı Tayfur, “Zaman, ayrışma, kutuplaşma zamanı değil, birlik ve beraberlik zamanıdır. Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in yaktığı ışıkla, İYİ Partimizi Muratpaşamızda birinci parti yapmaya kararlıyız. Bunu da siz Cesur Yürekli üyelerimiz ve delegelerimizle beraber başaracağımıza eminim. İnanan, dürüst ve ehil kadrolarla kolayca gerçeğe dönüşebilecek bir gelecek resmini birlikte yapacağız. Buradan bana ve ekibime güvenen, demokrasiye katkıda bulunan delegelerimize şimdiden ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.