Semih Tayfur’dan İyi Partinin 3. Kuruluş Yıldönümü Mesajı

Politika 24.10.2020 - 18:54, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 1628+ kez okundu.
 

Semih Tayfur’dan İyi Partinin 3. Kuruluş Yıldönümü Mesajı

Muratpaşa İyi Parti İlçe Başkanı Semih Tayfur İyi Partinin Kuruluşunun 3. Kuruluş mssajı yayınladı.
Muratpaşa İyi Parti İlçe Başkanı Semih Tayfur İyi Partinin Kuruluşunun 3. Kuruluş mesajı yayınladı. Muratpaşa İyi Parti İlçe Başkanı Semih Tayfur mesajında , “Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in 2015’ta başlattığı, mutlu, umutlu ve güçlü Türkiye sevdası, kar topu gibi büyüye büyüye çoğalmaya devam ediyor. Bugün bütün engellemelere, oyunlara, tuzaklara, kumpaslara rağmen kurulan ve Türk Milleti’nin gönlünde taht kuran İyi Partimizin 3. Kuruluş yıldönümü. Kutlu olsun. Biz dünyanın en gözde ve zorlu coğrafyasında yaşan bir milletiz. Atatürk ve Cumhuriyet Türk Milleti ve Türk sevgisi ortak paydamızdır. İşte bu sebeple karşımıza çıkarılan bütün engelleri birlikte aşıp, kar topu gibi büyüye büyüye bugünlere geldik. Salonları engellediler vazgeçmedik. Yollarımızı kapattılar vazgeçmedik. Yağmur altında üye çalışması yapan arkadaşlarımıza saldırdılar, yılmadık. Omuz omuza verdik, her engel karşısında daha da birbirimize kenetlendik. Tüm zorlukların üstesinde birlikte geldik. Gün, popülist vaatleri, sadece maddi çıkar ilişkileri için söylenen sözleri bir kenara bırakıp, AKP’nin 18 yılda verdiği tahribattan ülkemizi ve insanımızı kurtarma zamanıdır. Gün, Türkiye’nin eski alışkanlıklarını değiştirip, cesur, yenilikçi adımları atma zamanıdır. Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in ifade ettiği gibi buradan ilan ediyorum ki; İyi Parti, milletin hakkını, millete teslim etmeye geliyor. İyi Parti Türkiye’yi hak ettiği mutlu geleceğe taşımaya geliyor. Yılmayacağız, Yorulmayacağız, Yıkılmayacağız; Başaracağız, başaracağız, başaracağız. Çünkü, Millet bizi çağırıyor” ifadelerini kullandı.
Muratpaşa İyi Parti İlçe Başkanı Semih Tayfur İyi Partinin Kuruluşunun 3. Kuruluş mssajı yayınladı.

Muratpaşa İyi Parti İlçe Başkanı Semih Tayfur İyi Partinin Kuruluşunun 3. Kuruluş mesajı yayınladı.

Muratpaşa İyi Parti İlçe Başkanı Semih Tayfur mesajında , “Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in 2015’ta başlattığı, mutlu, umutlu ve güçlü Türkiye sevdası, kar topu gibi büyüye büyüye çoğalmaya devam ediyor. Bugün bütün engellemelere, oyunlara, tuzaklara, kumpaslara rağmen kurulan ve Türk Milleti’nin gönlünde taht kuran İyi Partimizin 3. Kuruluş yıldönümü. Kutlu olsun.

Biz dünyanın en gözde ve zorlu coğrafyasında yaşan bir milletiz. Atatürk ve Cumhuriyet Türk Milleti ve Türk sevgisi ortak paydamızdır. İşte bu sebeple karşımıza çıkarılan bütün engelleri birlikte aşıp, kar topu gibi büyüye büyüye bugünlere geldik.

Salonları engellediler vazgeçmedik. Yollarımızı kapattılar vazgeçmedik. Yağmur altında üye çalışması yapan arkadaşlarımıza saldırdılar, yılmadık. Omuz omuza verdik, her engel karşısında daha da birbirimize kenetlendik. Tüm zorlukların üstesinde birlikte geldik.

Gün, popülist vaatleri, sadece maddi çıkar ilişkileri için söylenen sözleri bir kenara bırakıp, AKP’nin 18 yılda verdiği tahribattan ülkemizi ve insanımızı kurtarma zamanıdır.

Gün, Türkiye’nin eski alışkanlıklarını değiştirip, cesur, yenilikçi adımları atma zamanıdır.

Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in ifade ettiği gibi buradan ilan ediyorum ki;

İyi Parti, milletin hakkını, millete teslim etmeye geliyor.

İyi Parti Türkiye’yi hak ettiği mutlu geleceğe taşımaya geliyor.

Yılmayacağız, Yorulmayacağız, Yıkılmayacağız;

Başaracağız, başaracağız, başaracağız.

Çünkü, Millet bizi çağırıyor” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.