Semih Tayfur İyi Parti Muratpaşa İlçe Başkanı Seçildi

Politika 09.07.2020 - 18:43, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2140+ kez okundu.
 

Semih Tayfur İyi Parti Muratpaşa İlçe Başkanı Seçildi

İyi Parti Muratpaşa İlçe Başkanlığı 1. Olağan Kongresi, Atatürk Kültür Merkezi AKM’de geniş bir katılım ile gerçekleştirildi.
İyi Parti Muratpaşa İlçe Başkanlığı 1. Olağan Kongresi, Atatürk Kültür Merkezi AKM’de geniş bir katılım ile gerçekleştirildi. Atatürk Kültür Merkezi AKM’de yapılan kongreye; Muratpaşa Belediye Başkanı Av. Ümit Uysal, CHP Muratpaşa İlçe Başkanı Hasan Şahin, İyi Parti Antalya İl Başkanı Mehmet Başaran, İyi Parti Muratpaşa Meclis Üyesi Kamil Korkmaz, İyi Parti Muratpaşa Meclis Üyesi Ufuk Çiftci ve partili vatandaşlar katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan kongrede Divan heyetinin oluşturulmasının ardından İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in gönderdiği kutlama mesajını okudu. İyi Parti Muratpaşa İlçe Başkanı Semih Tayfur ve Funda Aras ile  iki liste halinde girilen 1. Olağan kongrede 176’ya 191 oyla İyi Parti Muratpaşa İlçe Başkanı Seçilen Semih Tayfur konuşmasında şunları söyledi; “Biz kimseyi ayrıştırmadan ötekileştirmeden kardeşlik duygusu ile herkesi kucaklayacağız. Çünkü biz hangi düşünceden hangi siyasi görüşten olursak olalım düğünümüzde, cenazemizde, sevincimizde, hüznümüzde beraberiz yan yanayız. Amacımız; seviyeli bir şekilde temiz ve şeffaf siyaset anlayışı partimizi hak ettiği yerlere getirmektir. Kongremize katılan herkese teşekkür ediyor, 1. Olağan Kongremizin hayırlara vesile olmasını diliyorum" diye konuştu.   SON KARARI YÜKSEK SEÇİM KURULU VERECEK Yapılan yi Parti Muratpaşa İlçe Başkanlığı 1. Olağan Kongresinde İtirazlar olması dahilinde Kararı Yüksek Seçim Kurulu verecek...
İyi Parti Muratpaşa İlçe Başkanlığı 1. Olağan Kongresi, Atatürk Kültür Merkezi AKM’de geniş bir katılım ile gerçekleştirildi.

İyi Parti Muratpaşa İlçe Başkanlığı 1. Olağan Kongresi, Atatürk Kültür Merkezi AKM’de geniş bir katılım ile gerçekleştirildi.

Atatürk Kültür Merkezi AKM’de yapılan kongreye; Muratpaşa Belediye Başkanı Av. Ümit Uysal, CHP Muratpaşa İlçe Başkanı Hasan Şahin, İyi Parti Antalya İl Başkanı Mehmet Başaran, İyi Parti Muratpaşa Meclis Üyesi Kamil Korkmaz, İyi Parti Muratpaşa Meclis Üyesi Ufuk Çiftci ve partili vatandaşlar katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan kongrede Divan heyetinin oluşturulmasının ardından İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in gönderdiği kutlama mesajını okudu.

İyi Parti Muratpaşa İlçe Başkanı Semih Tayfur ve Funda Aras ile  iki liste halinde girilen 1. Olağan kongrede 176’ya 191 oyla İyi Parti Muratpaşa İlçe Başkanı Seçilen Semih Tayfur konuşmasında şunları söyledi; “Biz kimseyi ayrıştırmadan ötekileştirmeden kardeşlik duygusu ile herkesi kucaklayacağız.

Çünkü biz hangi düşünceden hangi siyasi görüşten olursak olalım düğünümüzde, cenazemizde, sevincimizde, hüznümüzde beraberiz yan yanayız. Amacımız; seviyeli bir şekilde temiz ve şeffaf siyaset anlayışı partimizi hak ettiği yerlere getirmektir. Kongremize katılan herkese teşekkür ediyor, 1. Olağan Kongremizin hayırlara vesile olmasını diliyorum" diye konuştu.

 

SON KARARI YÜKSEK SEÇİM KURULU VERECEK

Yapılan yi Parti Muratpaşa İlçe Başkanlığı 1. Olağan Kongresinde İtirazlar olması dahilinde Kararı Yüksek Seçim Kurulu verecek...

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.