Serik İlçesinde Açıktan Hırsızlık Suçundan Yakalanan 1 Şüpheli ile Kesinleşmiş Hapis Cezası Bulunan 1 Şahıs Yakalandı

Asayiş 07.10.2020 - 20:39, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2834+ kez okundu.
 

Serik İlçesinde Açıktan Hırsızlık Suçundan Yakalanan 1 Şüpheli ile Kesinleşmiş Hapis Cezası Bulunan 1 Şahıs Yakalandı

Serik Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, Serik İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlilerimizce yapılan çalışmalarda; Olay 1) 05 Ekim günü Serik Otogar Kavşağı civarında meydana gelen kablo hırsızlığı olayı ile ilgili (S.B.) ve (A.Ş.) isimli şahıslar kerpeten, tornavida ve yaklaşık 30 kg. ağırlığında bakır kablo ile birlikte Şehit Asker Ramazan Yeşil Parkı yakınlarında yakalanmıştır. Yakalanan şahıslar, Cumhuriyet Başsavcılığnca haklarında yapılan işlemlerin ardından sevk edildikleri Sulh Ceza Hakimliğince tutuklanmıştır. Olay 2) Hakkında “Cebir ve Tehdit veya Hile Kullanarak Kişiyi Hürriyetinden Yoksun Kılma” ve “birden Fazla Kişi Tarafından Gece Vakti Yağma” suçlarından toplam (17 yıl) kesinleşmiş hapis cezası bulunan (E.K.) isimli şahıs Orta Mahallesinde bulunan bir ikamet içerisinde yakalanmıştır. Yakalanan şahıs Cumhuriyet Başsavcılığınca hakkında yapılan işlemlerin ardından tutuklanarak cezaevine teslim edilmiştir.  

Serik Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, Serik İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlilerimizce yapılan çalışmalarda;

Olay 1) 05 Ekim günü Serik Otogar Kavşağı civarında meydana gelen kablo hırsızlığı olayı ile ilgili (S.B.) ve (A.Ş.) isimli şahıslar kerpeten, tornavida ve yaklaşık 30 kg. ağırlığında bakır kablo ile birlikte Şehit Asker Ramazan Yeşil Parkı yakınlarında yakalanmıştır.

Yakalanan şahıslar, Cumhuriyet Başsavcılığnca haklarında yapılan işlemlerin ardından sevk edildikleri Sulh Ceza Hakimliğince tutuklanmıştır.

Olay 2) Hakkında “Cebir ve Tehdit veya Hile Kullanarak Kişiyi Hürriyetinden Yoksun Kılma” ve “birden Fazla Kişi Tarafından Gece Vakti Yağma” suçlarından toplam (17 yıl) kesinleşmiş hapis cezası bulunan (E.K.) isimli şahıs Orta Mahallesinde bulunan bir ikamet içerisinde yakalanmıştır.

Yakalanan şahıs Cumhuriyet Başsavcılığınca hakkında yapılan işlemlerin ardından tutuklanarak cezaevine teslim edilmiştir.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.