Serik MYO’dan Serik Belediye Başkanına Ziyaret

19.06.2019 - 21:29, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 1788+ kez okundu.
 

Serik MYO’dan Serik Belediye Başkanına Ziyaret

Akdeniz Üniversitesi Serik Gülsün-Süleyman Süral Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Serdar Selim ve akademik personelden oluşan heyet, Serik Belediye Başkanı Enver Aputkan’ı makamında ziyaret etti.
Meslek Yüksekokul Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Serdar Selim, Başkan Aputkan’ın yeni görevini tebrik ederek, üniversite ve belediye olarak ortak çalışmaların yeni dönemde de artarak devam etmesini temenni ettiklerini dile getirdi. Akdeniz Üniversitesi’nin Serik bölgesine maddi, manevi ve kültürel katkıları olduğunu belirten Selim, Serik Belediye Başkanı Enver Aputkan’a, okul hakkında detaylı bilgi vererek; “Akdeniz Üniversitesi olarak Serik’e hep nasıl daha fazla faydalı olabiliriz diye çalışıyoruz, bu kapsamda Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Ünal’ın yoğun desteğini alıyoruz. Serik’in ihtiyacı olan bölümleri açmak, öğrenci potansiyelini ve kalitesini artırmak, öğrencilerin sosyal ve kültürel ihtiyaçlarını karşılamak için çabalıyoruz. Ancak okulumuzun fiziki durumunun ve çevresel koşullarının da müsait olması gerekiyor. Bugüne kadar hep destek oldunuz. Yine destek olacağınızdan şüphemiz yok.” dedi. Meslek Yüksekokulu yönetiminin ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Serik Belediye Başkanı Enver Aputkan, kentlerin gelişmesinde üniversitelerin öneminin büyük olduğuna vurgu yaparak, talepler noktasında şartları zorlayarak önceliği meslek yüksekokuluna vereceğini belirtti. Aputkan, “Her türlü sorunu birlikte çözmek için istekliyiz. Meslek Yüksekokulunun fiziki ihtiyaçlarının Serik Belediyesi tarafından yeni eğitim öğretim dönemi başlamadan karşılanması için çaba sarf edeceğim.” dedi. Eğitim seferberliğinde herkesin bir sorumluluk taşıdığına ve bu konuda üniversite ve şehir iş birliğinin önemine vurgu yapılan ziyaret sonrasında, Meslek Yüksekokulu Müdürü Serdar Selim, Başkan Aputkan’a yeni görevinde başarılar dileyerek Meslek Yüksekokulu ürünü olan el emeği bir tablo takdim etti.
Akdeniz Üniversitesi Serik Gülsün-Süleyman Süral Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Serdar Selim ve akademik personelden oluşan heyet, Serik Belediye Başkanı Enver Aputkan’ı makamında ziyaret etti.

Meslek Yüksekokul Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Serdar Selim, Başkan Aputkan’ın yeni görevini tebrik ederek, üniversite ve belediye olarak ortak çalışmaların yeni dönemde de artarak devam etmesini temenni ettiklerini dile getirdi.

Akdeniz Üniversitesi’nin Serik bölgesine maddi, manevi ve kültürel katkıları olduğunu belirten Selim, Serik Belediye Başkanı Enver Aputkan’a, okul hakkında detaylı bilgi vererek; “Akdeniz Üniversitesi olarak Serik’e hep nasıl daha fazla faydalı olabiliriz diye çalışıyoruz, bu kapsamda Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Ünal’ın yoğun desteğini alıyoruz. Serik’in ihtiyacı olan bölümleri açmak, öğrenci potansiyelini ve kalitesini artırmak, öğrencilerin sosyal ve kültürel ihtiyaçlarını karşılamak için çabalıyoruz. Ancak okulumuzun fiziki durumunun ve çevresel koşullarının da müsait olması gerekiyor. Bugüne kadar hep destek oldunuz. Yine destek olacağınızdan şüphemiz yok.” dedi.

Meslek Yüksekokulu yönetiminin ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Serik Belediye Başkanı Enver Aputkan, kentlerin gelişmesinde üniversitelerin öneminin büyük olduğuna vurgu yaparak, talepler noktasında şartları zorlayarak önceliği meslek yüksekokuluna vereceğini belirtti. Aputkan, “Her türlü sorunu birlikte çözmek için istekliyiz. Meslek Yüksekokulunun fiziki ihtiyaçlarının Serik Belediyesi tarafından yeni eğitim öğretim dönemi başlamadan karşılanması için çaba sarf edeceğim.” dedi.

Eğitim seferberliğinde herkesin bir sorumluluk taşıdığına ve bu konuda üniversite ve şehir iş birliğinin önemine vurgu yapılan ziyaret sonrasında, Meslek Yüksekokulu Müdürü Serdar Selim, Başkan Aputkan’a yeni görevinde başarılar dileyerek Meslek Yüksekokulu ürünü olan el emeği bir tablo takdim etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.