Serik’te Play-Off Sevinci

Spor 29.04.2019 - 20:58, Güncelleme: 22.11.2022 - 03:42 1656+ kez okundu.
 

Serik’te Play-Off Sevinci

TFF 3. Lig 3. Grup'ta mücadele eden Serik Belediyespor, ligin bitimine 1 hafta kala play-off oynamaya hak kazandı.
2018-2019 futbol sezonunda ilk kez profesyonel ligde mücadele eden Serik Belediyespor, elde ettiği başarıyla bu kez de 2.lige yükselme fırsatı yakaladı. TFF 3. Lig 3.Grup 33. haftasında Gölcük Spor ile golsüz berabere kalan Antalya temsilcisi aldığı 1 puanla, play off grubunda 4 takım arasına ismini yazdırmayı başardı. İLK TEBRİK BAŞKAN APUTKAN’DAN Karşılaşma sonrası yeşil beyazlı teknik ekip ve futbolcular büyük sevinç yaşarken, ilk tebrik Serik Belediye Başkanı Enver Aputkan’dan geldi. Soyunma odasına inerek teknik heyet ve oyuncuların sevincine ortak olan Başkan Aputkan, “3. Lig'in ilk yılında büyük bir başarıya imza attınız. TFF 2. Lig'e yükselmek için canla başla mücadele ederek, play-off'’a kaldınız. Sizleri kutluyorum. Play-off'ta da başarılarınızın devamını diliyorum” dedi. İLK MAÇ 10 MAYIS’TA Pazar günü kendi sahasında Turgutluspor maçı ile ligi bitirecek olan Serik Belediyespor’un rakibi hafta sonu belli olacak. Gruplarında 2. sırada bitiren takım 5. ile 3.olan takım da 4. ile çift maç eleme usulüne göre karşılaşacak. İlk müsabakalar 4. ve 5. takımların sahasında oynanacak. Yeşil beyazlılar, Karacabey, Kocaelispor ve Yeni Çorumspor’un yer aldığı gurupta ilk maçını kendi evinde oynayacak. Rakibini elediği takdirde adını finale yazdıracak. Kazanan takımın 2. Lige yükseleceği final maçı ise tarafsız sahada tek maç usulüne göre oynanacak.
TFF 3. Lig 3. Grup'ta mücadele eden Serik Belediyespor, ligin bitimine 1 hafta kala play-off oynamaya hak kazandı.

2018-2019 futbol sezonunda ilk kez profesyonel ligde mücadele eden Serik Belediyespor, elde ettiği başarıyla bu kez de 2.lige yükselme fırsatı yakaladı. TFF 3. Lig 3.Grup 33. haftasında Gölcük Spor ile golsüz berabere kalan Antalya temsilcisi aldığı 1 puanla, play off grubunda 4 takım arasına ismini yazdırmayı başardı.

İLK TEBRİK BAŞKAN APUTKAN’DAN

Karşılaşma sonrası yeşil beyazlı teknik ekip ve futbolcular büyük sevinç yaşarken, ilk tebrik Serik Belediye Başkanı Enver Aputkan’dan geldi. Soyunma odasına inerek teknik heyet ve oyuncuların sevincine ortak olan Başkan Aputkan, “3. Lig'in ilk yılında büyük bir başarıya imza attınız. TFF 2. Lig'e yükselmek için canla başla mücadele ederek, play-off'’a kaldınız. Sizleri kutluyorum. Play-off'ta da başarılarınızın devamını diliyorum” dedi.

İLK MAÇ 10 MAYIS’TA

Pazar günü kendi sahasında Turgutluspor maçı ile ligi bitirecek olan Serik Belediyespor’un rakibi hafta sonu belli olacak. Gruplarında 2. sırada bitiren takım 5. ile 3.olan takım da 4. ile çift maç eleme usulüne göre karşılaşacak. İlk müsabakalar 4. ve 5. takımların sahasında oynanacak. Yeşil beyazlılar, Karacabey, Kocaelispor ve Yeni Çorumspor’un yer aldığı gurupta ilk maçını kendi evinde oynayacak. Rakibini elediği takdirde adını finale yazdıracak. Kazanan takımın 2. Lige yükseleceği final maçı ise tarafsız sahada tek maç usulüne göre oynanacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.