Serik’te Yol Çalışmaları, Yaz Kış Demeden Devam Ediyor

Gündem 22.01.2019 - 21:46, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 1682+ kez okundu.
 

Serik’te Yol Çalışmaları, Yaz Kış Demeden Devam Ediyor

Serik Belediyesi, yaz kış demeden asfalt çalışmalarına aralıksız devam ediyor.
Antalya’nın Serik İlçesinde en uzak kırsal mahallelere bile hizmet götürmek için çaba veren Serik Belediyesi asfalt çalışmalarını kışında sürdürüyor. Ekipler, yeni yollar yapmakla beraber, mevcut yolları da en modern hale getiriyor. ÇALIK; “YOL SORUNU, EN ÇOK KONUŞULAN SIKINTILARIN BAŞINDA GELİYORDU” Serik Belediye Başkanı Prof. Dr. Ramazan Çalık, şehirde yol sıkıntısının kalmaması için zorlu hava şartlarına rağmen çalışmaların sürdüğünü söyledi. İlçe merkezi başta olmak üzere tüm kırsal mahalleleri asfaltla donattıklarını belirten Çalık; “İlçemizde, göreve geldiğimiz andan itibaren her alanda yoğun bir tempo ile çalışmaya başladık. Serik’te en çok konuşulan sıkıntıların başında yol çalışmaları geliyordu. Bu nedenle yollar konusuna titizlikle eğildik” dedi. “YOLU OLMAYAN KIRSAL MAHALLELERİMİZ VARDI” Serik’te asfalt ihtiyacının çok olmasından dolayı asfalt plenti kurduklarını belirten Çalık; “Hatırlanacağı üzere belde belediyelerimizle, 2014 seçimleri sonrası tek çatı altında toplandık. Dolayısıyla hizmet alanımız genişledi. Buna rağmen yolu olmayan kırsal mahallelerimizin ulaşım sorununu çözerek, sıcak asfalt ile tanıştırdık” dedi. Olumsuz hava koşullarına aldırmadan yol çalışmalarının sürdürdüğünün altını çizen Çalık, “Bu yıl kış mevsimi çok sert geçiyor. Fakat olumsuz havaya rağmen vatandaşımıza her türlü hizmeti götürmek için çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.
Serik Belediyesi, yaz kış demeden asfalt çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Antalya’nın Serik İlçesinde en uzak kırsal mahallelere bile hizmet götürmek için çaba veren Serik Belediyesi asfalt çalışmalarını kışında sürdürüyor. Ekipler, yeni yollar yapmakla beraber, mevcut yolları da en modern hale getiriyor.

ÇALIK; “YOL SORUNU, EN ÇOK KONUŞULAN SIKINTILARIN BAŞINDA GELİYORDU”

Serik Belediye Başkanı Prof. Dr. Ramazan Çalık, şehirde yol sıkıntısının kalmaması için zorlu hava şartlarına rağmen çalışmaların sürdüğünü söyledi. İlçe merkezi başta olmak üzere tüm kırsal mahalleleri asfaltla donattıklarını belirten Çalık; “İlçemizde, göreve geldiğimiz andan itibaren her alanda yoğun bir tempo ile çalışmaya başladık. Serik’te en çok konuşulan sıkıntıların başında yol çalışmaları geliyordu. Bu nedenle yollar konusuna titizlikle eğildik” dedi.

“YOLU OLMAYAN KIRSAL MAHALLELERİMİZ VARDI”

Serik’te asfalt ihtiyacının çok olmasından dolayı asfalt plenti kurduklarını belirten Çalık; “Hatırlanacağı üzere belde belediyelerimizle, 2014 seçimleri sonrası tek çatı altında toplandık. Dolayısıyla hizmet alanımız genişledi. Buna rağmen yolu olmayan kırsal mahallelerimizin ulaşım sorununu çözerek, sıcak asfalt ile tanıştırdık” dedi. Olumsuz hava koşullarına aldırmadan yol çalışmalarının sürdürdüğünün altını çizen Çalık, “Bu yıl kış mevsimi çok sert geçiyor. Fakat olumsuz havaya rağmen vatandaşımıza her türlü hizmeti götürmek için çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.