Serik’teki Skandalı Yargıya Taşıdı

Politika 13.05.2020 - 20:31, Güncelleme: 22.11.2022 - 03:43 2965+ kez okundu.
 

Serik’teki Skandalı Yargıya Taşıdı

“Serik'teki Rüşvet İddialarının Peşini Bırakmayacağız”
Cumhuriyet Halk Partisi Antalya İl Başkanı Nusret Bayar, Serik’teki rüşvet iddialarıyla ilgili yönetim kuruluyla birlikte Antalya Adliyesine giderek Savcılığa suç duyurusunda bulundu. Başkan Bayar, “Rüşvetçiler yargıya hesap verene kadar bu işin peşini bırakmayacağız” dedi Cumhuriyet Halk Partisi Antalya İl Başkanı Nusret Bayar, Serik’te gündeme gelen 500 bin liralık rüşvet iddiasıyla ilgili, il yöneticileriyle birlikte Savcılığa suç duyurusunda bulundu. Yaptığı yazılı açıklamayla suç duyurusunu kamuoyuna aktaran Başkan Nusret Bayar, skandala karışanlar yargıya hesap verene kadar iddiaların peşini bırakmayacaklarının altını çizdi. Başkan Bayar’ın açıklamasında, “Önceki dönemde AKP’li Serik Belediyesi’nin Belek ve Kadriye’de günübirlik alanlardaki işletmeler için 500 bin Türk Lirası rüşvet aldığı iddiaları ile ilgili, Cumhuriyet Halk Partisi Antalya İl Başkanlığı olarak Savcılığa suç duyurusunda bulunduk. Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'un adeta itiraf ettiği bu rüşvet skandalının açığa çıkartılması için sürecin sonuna kadar takipçisi olacağız. Genel Başkanımızın sorduğu soruları tekrar soruyoruz: Antalya Serik'te 500 bin lirayı kim aldı? Belediye Başkanı çıktı, iki bakan var orada, vali var orada, MHP milletvekili var orada, AKP milletvekili var, diğer belediye başkanları var orada. MHP'nin, AKP'nin il ve ilçe başkanları var. Hepsinin yüzüne bakarak, "500 bin liralık rüşveti kim aldı" ve dönüp de Turizm Bakanı'na "Eğer bu konuda bir şey yapmadıysanız yazıklar olsun size" diyor. İçişleri Bakanı'nı çağıracağım diyor. İçişleri Bakanı'ndan ses çıkıyor mu? Çıkmıyor. Cumhuriyet Halk Partisi olarak rüşvet iddialarının peşini bırakmayacağız! Rüşveti veren, alan, bildiği halde sesini çıkarmayan herkes, yargı önünde hesabını vermeli” ifadeleri yer aldı.
“Serik'teki Rüşvet İddialarının Peşini Bırakmayacağız”

Cumhuriyet Halk Partisi Antalya İl Başkanı Nusret Bayar, Serik’teki rüşvet iddialarıyla ilgili yönetim kuruluyla birlikte Antalya Adliyesine giderek Savcılığa suç duyurusunda bulundu. Başkan Bayar, “Rüşvetçiler yargıya hesap verene kadar bu işin peşini bırakmayacağız” dedi

Cumhuriyet Halk Partisi Antalya İl Başkanı Nusret Bayar, Serik’te gündeme gelen 500 bin liralık rüşvet iddiasıyla ilgili, il yöneticileriyle birlikte Savcılığa suç duyurusunda bulundu. Yaptığı yazılı açıklamayla suç duyurusunu kamuoyuna aktaran Başkan Nusret Bayar, skandala karışanlar yargıya hesap verene kadar iddiaların peşini bırakmayacaklarının altını çizdi. Başkan Bayar’ın açıklamasında, “Önceki dönemde AKP’li Serik Belediyesi’nin Belek ve Kadriye’de günübirlik alanlardaki işletmeler için 500 bin Türk Lirası rüşvet aldığı iddiaları ile ilgili, Cumhuriyet Halk Partisi Antalya İl Başkanlığı olarak Savcılığa suç duyurusunda bulunduk. Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'un adeta itiraf ettiği bu rüşvet skandalının açığa çıkartılması için sürecin sonuna kadar takipçisi olacağız. Genel Başkanımızın sorduğu soruları tekrar soruyoruz: Antalya Serik'te 500 bin lirayı kim aldı? Belediye Başkanı çıktı, iki bakan var orada, vali var orada, MHP milletvekili var orada, AKP milletvekili var, diğer belediye başkanları var orada. MHP'nin, AKP'nin il ve ilçe başkanları var. Hepsinin yüzüne bakarak, "500 bin liralık rüşveti kim aldı" ve dönüp de Turizm Bakanı'na "Eğer bu konuda bir şey yapmadıysanız yazıklar olsun size" diyor. İçişleri Bakanı'nı çağıracağım diyor. İçişleri Bakanı'ndan ses çıkıyor mu? Çıkmıyor. Cumhuriyet Halk Partisi olarak rüşvet iddialarının peşini bırakmayacağız! Rüşveti veren, alan, bildiği halde sesini çıkarmayan herkes, yargı önünde hesabını vermeli” ifadeleri yer aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.