Seval Yasak Dizerkonca Çıkan Haberlere Sert Tepki

Asayiş 27.09.2019 - 20:02, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2749+ kez okundu.
 

Seval Yasak Dizerkonca Çıkan Haberlere Sert Tepki

Geçici görev yaptığı Ticaret İl Müdürlüğü görevinden ayrılan Seval Yasak Dizerkonca çıkan haberler üzerinde sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımla tepkisini gösterdi.
Seval Yasak Dizerkonca açıklamasında “Kamuoyuna zorunlu açıklama: Geçici görev ile yaklaşık üç yıl vekâleten hizmet ettiğim, Antalya Ticaret İl Müdürlüğü’nden ayrılmama gerekçe olarak sunulan ve bazı basın yayın organları ile kamuoyuna sızdırılan tepeler den açıkça anlaşılacağı üzere ne terör örgütü fetö ile nede rüşvet ilişkileri ile uzaktan yakından, bir ilgim olmadığı anlaşılmaktadır. Hakkımda yapılan asılsız haberlerle ilgili yasal süreci başlatmış bulunmaktayım. 657 sayılı devlet memurları kanununa göre geçici görevle başka bir kurumda vekâleten yürütülen görevlerde, vekâlet bitince asli kadroya dönülür. Ben de asli kadromun olduğu kurumda, onurumla, şerefimle, şehrime, ülkeme hizmet etmeye devam etmekteyim. Görev sürem boyunca desteğini esirgemeyen tüm hemşerilerime, çalışma arkadaşlarıma Teşekkürlerimi İletiyorum. Kamuoyuna saygıyla duyurulur” dedi.   SOSYAL MEDYA PAYLAŞIMI;
Geçici görev yaptığı Ticaret İl Müdürlüğü görevinden ayrılan Seval Yasak Dizerkonca çıkan haberler üzerinde sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımla tepkisini gösterdi.

Seval Yasak Dizerkonca açıklamasında “Kamuoyuna zorunlu açıklama: Geçici görev ile yaklaşık üç yıl vekâleten hizmet ettiğim, Antalya Ticaret İl Müdürlüğü’nden ayrılmama gerekçe olarak sunulan ve bazı basın yayın organları ile kamuoyuna sızdırılan tepeler den açıkça anlaşılacağı üzere ne terör örgütü fetö ile nede rüşvet ilişkileri ile uzaktan yakından, bir ilgim olmadığı anlaşılmaktadır.

Hakkımda yapılan asılsız haberlerle ilgili yasal süreci başlatmış bulunmaktayım.

657 sayılı devlet memurları kanununa göre geçici görevle başka bir kurumda vekâleten yürütülen görevlerde, vekâlet bitince asli kadroya dönülür.

Ben de asli kadromun olduğu kurumda, onurumla, şerefimle, şehrime, ülkeme hizmet etmeye devam etmekteyim.

Görev sürem boyunca desteğini esirgemeyen tüm hemşerilerime, çalışma arkadaşlarıma

Teşekkürlerimi İletiyorum.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur” dedi.

 

SOSYAL MEDYA PAYLAŞIMI;

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.