Seyit Koyuncu’dan Prof. Dr. Muammer Aksoy’u Anma Mesajı

Sağlık 31.01.2022 - 16:41, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2229+ kez okundu.
 

Seyit Koyuncu’dan Prof. Dr. Muammer Aksoy’u Anma Mesajı

Memleket Partisi Antalya İl Başkan Yardımcısı Seyit Koyuncu 31 Ocak 1990’da öldürülen bilim insanı, yazar, Prof. Dr. Muammer Aksoy’un ölüm yıldönümü nedeniyle anma mesajı yayımladı.
Memleket Partisi Antalya İl Başkan Yardımcısı Seyit Koyuncu 31 Ocak 1990’da öldürülen bilim insanı, yazar, Prof. Dr. Muammer Aksoy’un ölüm yıldönümü nedeniyle anma mesajı yayımladı. Koyuncu mesajında “Toplumların gelişmişlik düzeyleri; ekonomi, eğitim, sağlıktan tutun da insan haklarına uyum, hukuk, demokrasi, adalet, ifade özgürlüğü ve daha nice kriteri barındıran çok geniş bir perspektifte değerlendirilmektedir. Ne yazık ki gerek inanışları gerek zengin ve aydın kültürü gerekse köklü tarihi ile kıymetli değerleri barındıran toplumumuzda zaman zaman bu değerlerin yara aldığına şahit oluyoruz. Dönüp baktığımızda; bu ülkenin çok kıymetli isimlerini, bilim adamlarını, aydınlarını, toplumun aydınlanmasına ön ayak olacak nice değerli isimleri, demokrasi, adalet ve özgürlüklerin önemli temsilcilerini koruyamayarak; hain suikastlara, cinayetlere kurban verdik. Üstelik bu acımasız öfke yalnızca masum insanları koparmadı yaşamdan, toplumumuzun pek çok değerini de örseledi, örselemekte… Bu karanlık karşısında bizlere düşen ise, o onurlu aydınların, bilimin ışığını taşıyanların, bilinmeyenleri ortaya çıkaranların, inandıkları ve düşündükleri için yaşamdan koparılan nicelerinin hatıralarını yaşatmak adına toplumsal barışın, kardeşliğin, adaletin ve demokrasinin güçlendirilmesi, Cumhuriyet ilkelerinin izinde aydınlık yarınların inşası için hep birlikte çalışmaktır. Bu duygu ve düşüncelerle hain suikastlar sonucu kaybettiğimiz Atatürkçü Düşünce Derneği kurucularından kıymetli bilim insanı, yazar, Prof. Dr. Muammer Aksoy’u vefatının yıl dönümünde rahmet ve saygıyla anıyorum.” ifadelerine yer verdi.
Memleket Partisi Antalya İl Başkan Yardımcısı Seyit Koyuncu 31 Ocak 1990’da öldürülen bilim insanı, yazar, Prof. Dr. Muammer Aksoy’un ölüm yıldönümü nedeniyle anma mesajı yayımladı.

Memleket Partisi Antalya İl Başkan Yardımcısı Seyit Koyuncu 31 Ocak 1990’da öldürülen bilim insanı, yazar, Prof. Dr. Muammer Aksoy’un ölüm yıldönümü nedeniyle anma mesajı yayımladı.

Koyuncu mesajında “Toplumların gelişmişlik düzeyleri; ekonomi, eğitim, sağlıktan tutun da insan haklarına uyum, hukuk, demokrasi, adalet, ifade özgürlüğü ve daha nice kriteri barındıran çok geniş bir perspektifte değerlendirilmektedir. Ne yazık ki gerek inanışları gerek zengin ve aydın kültürü gerekse köklü tarihi ile kıymetli değerleri barındıran toplumumuzda zaman zaman bu değerlerin yara aldığına şahit oluyoruz.

Dönüp baktığımızda; bu ülkenin çok kıymetli isimlerini, bilim adamlarını, aydınlarını, toplumun aydınlanmasına ön ayak olacak nice değerli isimleri, demokrasi, adalet ve özgürlüklerin önemli temsilcilerini koruyamayarak; hain suikastlara, cinayetlere kurban verdik. Üstelik bu acımasız öfke yalnızca masum insanları koparmadı yaşamdan, toplumumuzun pek çok değerini de örseledi, örselemekte… Bu karanlık karşısında bizlere düşen ise, o onurlu aydınların, bilimin ışığını taşıyanların, bilinmeyenleri ortaya çıkaranların, inandıkları ve düşündükleri için yaşamdan koparılan nicelerinin hatıralarını yaşatmak adına toplumsal barışın, kardeşliğin, adaletin ve demokrasinin güçlendirilmesi, Cumhuriyet ilkelerinin izinde aydınlık yarınların inşası için hep birlikte çalışmaktır.

Bu duygu ve düşüncelerle hain suikastlar sonucu kaybettiğimiz Atatürkçü Düşünce Derneği kurucularından kıymetli bilim insanı, yazar, Prof. Dr. Muammer Aksoy’u vefatının yıl dönümünde rahmet ve saygıyla anıyorum.” ifadelerine yer verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.