Seyit Koyuncu’dan Yeni Yıl Mesajı

Politika 30.12.2021 - 20:08, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 3050+ kez okundu.
 

Seyit Koyuncu’dan Yeni Yıl Mesajı

Memleket Partisi İl Başkan Yardımcısı Seyit Koyuncu Yeni Yıl dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
Memleket Partisi İl Başkan Yardımcısı Seyit Koyuncu Yeni Yıl dolayısıyla bir mesaj yayımladı.  Koyuncu Mesajında, Saygıdeğer Hemşehrilerim; Yeni umutlar, yeni hedefler ve daha güzel bir gelecek ümidiyle yeni bir yıla sizlerle girmenin mutluluğunu yaşıyorum. Yeni yılın Şehrimize, Milletimize, Ülkemize tüm insanlığa barış, esenlik, huzur ve mutluluk getirmesini, başarıların sürekli olmasını, sevginin hiç eksik olmamasını, birlik ve beraberlik anlayışımızın daha da pekişmesini temenni ediyor, bütün vatandaşlarımıza en iyi dileklerimi sunuyorum. Her yeni yılla birlikte umutların tazelenip iyimser beklentiler artarak, daha gelişmiş, kalkınmış ve müreffeh bir Türkiye de yaşamak hepimizin ortak dileğidir. Çalışmalarımız ve projelerimiz bu yönde devam edecektir. Covit-19 nedeniyle zor süreçlerden geçmekteyiz. 2022 yılında bu hastalıktan ülkemizin ve dünyamızın kurtulmasını ümit ediyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle; yeni yılın Ülkemize ve Milletimize huzur, sağlık, mutluluk ve hayırlar getirmesini dilerim” dedi.
Memleket Partisi İl Başkan Yardımcısı Seyit Koyuncu Yeni Yıl dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Memleket Partisi İl Başkan Yardımcısı Seyit Koyuncu Yeni Yıl dolayısıyla bir mesaj yayımladı. 

Koyuncu Mesajında, Saygıdeğer Hemşehrilerim; Yeni umutlar, yeni hedefler ve daha güzel bir gelecek ümidiyle yeni bir yıla sizlerle girmenin mutluluğunu yaşıyorum. Yeni yılın Şehrimize, Milletimize, Ülkemize tüm insanlığa barış, esenlik, huzur ve mutluluk getirmesini, başarıların sürekli olmasını, sevginin hiç eksik olmamasını, birlik ve beraberlik anlayışımızın daha da pekişmesini temenni ediyor, bütün vatandaşlarımıza en iyi dileklerimi sunuyorum.

Her yeni yılla birlikte umutların tazelenip iyimser beklentiler artarak, daha gelişmiş, kalkınmış ve müreffeh bir Türkiye de yaşamak hepimizin ortak dileğidir. Çalışmalarımız ve projelerimiz bu yönde devam edecektir. Covit-19 nedeniyle zor süreçlerden geçmekteyiz. 2022 yılında bu hastalıktan ülkemizin ve dünyamızın kurtulmasını ümit ediyoruz.

Bu duygu ve düşüncelerle; yeni yılın Ülkemize ve Milletimize huzur, sağlık, mutluluk ve hayırlar getirmesini dilerim” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.