Sihirli Dünya Son Temsili İle Çocuklara Veda Ediyor

Kültür-Sanat 02.05.2019 - 21:34, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 3011+ kez okundu.
 

Sihirli Dünya Son Temsili İle Çocuklara Veda Ediyor

Antalya Devlet Opera ve Balesi, “Sihirli Dünya” çocuk oyununu 10 Mayıs Cuma günü saat: 11.00’de bu sezon son kez sahneleyecek. Haldun Özörten’in yazdığı ve çocuklara bilmedikleri, onları mutlu edecek sihirli bir dünyayı anlatan eser Reyhan Süme tarafından sahneye koyuldu. Müzik düzenlemeleri Kenan Kahyaoğlu’nun yaptığı eserin ışık tasarımı Mustafa Eski’ye ait.  Amacı çocuklara çoksesli müziği tanıtarak, evrensel müziği, operayı ve baleyi sevdirebilmek olan interaktif eserde solist sanatçılar Erdi Can Aybaş, Heyecan Gizem Yakan, Işılay Meriç Karataş, Selda Serdar, Müge Yıldıran, anlatıcılar Selahattin Denizsümüren ve Enis Ok, anne Tuğçe Oğuzülgen, piyanist Yücel Yalçın, orkestra sanatçıları Deniz Karapaça, Arya Böler, Çağrı Fırat Yeşillik, Esin Erdoğan, Hüseyin Koç ve repetitörlüğünü Buket Tüzün’ün yaptığı Antalya DOB çocuk balesi sahne alacak.

Antalya Devlet Opera ve Balesi, “Sihirli Dünya” çocuk oyununu 10 Mayıs Cuma günü saat: 11.00’de bu sezon son kez sahneleyecek. Haldun Özörten’in yazdığı ve çocuklara bilmedikleri, onları mutlu edecek sihirli bir dünyayı anlatan eser Reyhan Süme tarafından sahneye koyuldu. Müzik düzenlemeleri Kenan Kahyaoğlu’nun yaptığı eserin ışık tasarımı Mustafa Eski’ye ait. 

Amacı çocuklara çoksesli müziği tanıtarak, evrensel müziği, operayı ve baleyi sevdirebilmek olan interaktif eserde solist sanatçılar Erdi Can Aybaş, Heyecan Gizem Yakan, Işılay Meriç Karataş, Selda Serdar, Müge Yıldıran, anlatıcılar Selahattin Denizsümüren ve Enis Ok, anne Tuğçe Oğuzülgen, piyanist Yücel Yalçın, orkestra sanatçıları Deniz Karapaça, Arya Böler, Çağrı Fırat Yeşillik, Esin Erdoğan, Hüseyin Koç ve repetitörlüğünü Buket Tüzün’ün yaptığı Antalya DOB çocuk balesi sahne alacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.