Simit Sırasında Bir Milletvekili

Politika 05.08.2020 - 22:48, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 1598+ kez okundu.
 

Simit Sırasında Bir Milletvekili

Çokal Gönülleri Bir Kez Daha Fethetti
Ak Parti Milletvekili Dr. Tuba Vural Çokal bugün taksici esnafı ile bir araya geldi. Fırında sıraya girip simit alan Tuba Vural Çokal taksi durağında esnafla birlikte çay demleyerek kahvaltı yaptı.   Dr. Tuba Vural Çokal gönülleri bir kez daha fethetti. Alış verişini pazarlara giderek kendisi yapan, hafta sonlarını esnafı ziyaret ederek geçiren, yollarda mollaları kendi ürünlerini satan üreticilerin satış yerlerinde ve köy kahvelerinde veren Dr. Tuba Vural Çokal bu sefer de simit kuyruğuna girip esnafa çay demledi. Manavgat’ta fırında simit almak için sırada bekleyen Dr. Çokal taksicileri ziyaret etti. Esnafla beraber çay demleyen Çokal çayları bardaklara kendisi koydu.   Pandemi dönemi öncesi ve sonrası başta olmak üzere birçok konuda  esnaf ile sohbet eden Çokal pandemi dönemini de birlikte atlatacaklarını söyledi.
Çokal Gönülleri Bir Kez Daha Fethetti

Ak Parti Milletvekili Dr. Tuba Vural Çokal bugün taksici esnafı ile bir araya geldi. Fırında sıraya girip simit alan Tuba Vural Çokal taksi durağında esnafla birlikte çay demleyerek kahvaltı yaptı.

 

Dr. Tuba Vural Çokal gönülleri bir kez daha fethetti. Alış verişini pazarlara giderek kendisi yapan, hafta sonlarını esnafı ziyaret ederek geçiren, yollarda mollaları kendi ürünlerini satan üreticilerin satış yerlerinde ve köy kahvelerinde veren Dr. Tuba Vural Çokal bu sefer de simit kuyruğuna girip esnafa çay demledi.

Manavgat’ta fırında simit almak için sırada bekleyen Dr. Çokal taksicileri ziyaret etti. Esnafla beraber çay demleyen Çokal çayları bardaklara kendisi koydu.

 

Pandemi dönemi öncesi ve sonrası başta olmak üzere birçok konuda  esnaf ile sohbet eden Çokal pandemi dönemini de birlikte atlatacaklarını söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.