Siyaset Hiç Bu Kadar Kirlenmemişti

Politika 26.03.2019 - 21:41, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 1641+ kez okundu.
 

Siyaset Hiç Bu Kadar Kirlenmemişti

İYİ Parti Antalya İl Başkanı Ahmet Aydın HDP tarafından dağıtıldığı iddia edilen broşürlerle ilgili olarak,” Cumhuriyet tarihinde siyaset hiç bu kadar kirletilmemişti. Yenileceklerini gören çevreler ne yapacaklarını şaşırdı. Tünelin ucu göründü, vatandaş her şeyin farkında” dedi. Daha önce Ankara’da yapılan ve mobese kameralarının araştırması sonucu arkasından bir AKP’li ismin çıktığı senaryonun aynısının Antalyada uygulanmaya çalışıldığının üstünü çizen İYİ Parti Antalya İl Başkanı Ahmet Aydın,  konuyla ilgili olarak şunları söyledi: “Benzeri Ankara'da da yaşanmıştı. Mobese kameraları incelendi ve faili Ankara Belediyesi'nden AKP'li bir müdür çıktı. Seçimlerde yenileceklerini fark edenler böylesi kirli ayak oyunları ile gündemi saptırmaya çalışıyor. Cumhuriyet tarihinde siyaset hiç bu kadar kirletilmemişti. Tünelin ucu göründü, vatandaş her şeyin farkında. Artık yenilecek olmanın duygusuyla kendi ayaklarına sıkıyorlar.Broşürü dağıttığı iddia edilen parti bile bu sahtekarlığı yalanladı.” Kamuoyuna açıklama İYİ Parti Antalya İl Başkanı Ahmet Aydın açıklamasını kamuoyuna seslenerek,”Sahte broşürlere logoları basılan partilerin ısrarla '' bize ait değildir '' açıklamalarına rağmen sokaklarda dağıtılmaya ve sosyal medyada paylaşılmaya devam edilmektedir. hukuken bu konunun bir suç teşkil ettiğini unutmamak gerekir. özellikle sosyal medya yoluyla sahte belgeleri paylaşarak kamuoyunu yanlış bilgilendirip seçimlere etki yapmaya çalışanların İleride çok ağır hukuki yaptırımlara  maruz kalacağını buradan uyarmak istiyorum. Yapılan paylaşımların resimleri alınmakta ve bu paylaşımları yapanlar hakkında Adli makamlara suç duyusunda bulunulmaya başlanmıştır. Kamuoyuna saygıyla duyrulur.” şeklinde tamamladı

İYİ Parti Antalya İl Başkanı Ahmet Aydın HDP tarafından dağıtıldığı iddia edilen broşürlerle ilgili olarak,” Cumhuriyet tarihinde siyaset hiç bu kadar kirletilmemişti. Yenileceklerini gören çevreler ne yapacaklarını şaşırdı. Tünelin ucu göründü, vatandaş her şeyin farkında” dedi.

Daha önce Ankara’da yapılan ve mobese kameralarının araştırması sonucu arkasından bir AKP’li ismin çıktığı senaryonun aynısının Antalyada uygulanmaya çalışıldığının üstünü çizen İYİ Parti Antalya İl Başkanı Ahmet Aydın,  konuyla ilgili olarak şunları söyledi:

“Benzeri Ankara'da da yaşanmıştı. Mobese kameraları incelendi ve faili Ankara Belediyesi'nden AKP'li bir müdür çıktı. Seçimlerde yenileceklerini fark edenler böylesi kirli ayak oyunları ile gündemi saptırmaya çalışıyor. Cumhuriyet tarihinde siyaset hiç bu kadar kirletilmemişti. Tünelin ucu göründü, vatandaş her şeyin farkında. Artık yenilecek olmanın duygusuyla kendi ayaklarına sıkıyorlar.Broşürü dağıttığı iddia edilen parti bile bu sahtekarlığı yalanladı.”

Kamuoyuna açıklama

İYİ Parti Antalya İl Başkanı Ahmet Aydın açıklamasını kamuoyuna seslenerek,”Sahte broşürlere logoları basılan partilerin ısrarla '' bize ait değildir '' açıklamalarına rağmen sokaklarda dağıtılmaya ve sosyal medyada paylaşılmaya devam edilmektedir.

hukuken bu konunun bir suç teşkil ettiğini unutmamak gerekir.

özellikle sosyal medya yoluyla sahte belgeleri paylaşarak kamuoyunu yanlış bilgilendirip seçimlere etki yapmaya çalışanların İleride çok ağır hukuki yaptırımlara  maruz kalacağını buradan uyarmak istiyorum.

Yapılan paylaşımların resimleri alınmakta ve bu paylaşımları yapanlar hakkında Adli makamlara suç duyusunda bulunulmaya başlanmıştır.

Kamuoyuna saygıyla duyrulur.” şeklinde tamamladı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.