Sokak Hayvanları Bakımevi Projesi Yükseliyor

Belediyeler 04.02.2021 - 20:42, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2002+ kez okundu.
 

Sokak Hayvanları Bakımevi Projesi Yükseliyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından Kepez Kirişçiler Mahallesi’nde inşa edilen Sokak Hayvanları Bakım Evi Projesi’nde çalışmalar aralıksız devam ediyor.
Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından Kepez Kirişçiler Mahallesi’nde inşa edilen Sokak Hayvanları Bakım Evi Projesi’nde çalışmalar aralıksız devam ediyor. Sokak hayvanlarına konforlu bir ortam sağlayacak merkez tamamlandığında Avrupa standartlarında Türkiye’ye örnek modern bir sokak hayvanları bakım evi projesi olacak. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Kepez İlçesi Kirişçiler Mahallesi’nde yapımı devam eden Sokak Hayvanları Bakımevi Projesi ile sokakta yaşayan can dostlara sıcak bir yuva kazandırıyor. Yaklaşık 21 milyon 500 bin lira yatırım bedeliyle, 42 bin metrekarelik alan üzerinde yükselen proje, geniş barınakları ve yaşam alanları, yerden ısıtmalı ve modern soğutma sistemlerine sahip. Sokak hayvanlarına konforlu bir ortam sağlayacak merkez tamamlandığında Avrupa standartlarında modern bir sokak hayvanları bakım evi olarak hizmet verecek. BİNALAR YÜKSELMEYE BAŞLADI İnşaatı hızla devam eden projede betonarme binalar yüzde 80 seviyesine ulaştı. Çalışmaların yoğun bir şekilde devam ettiği Sokak Hayvanları Bakımevi Projesi’nde güvenlik binası, karantina binası, personel binası ve ön kayıt acil binasının duvar imalatları tamamlanarak sıvası yapıldı. Klinik binasının 1 kat tabliyesi dökülerek üst katın çalışmalarına başladı. Ayrıca mama deposunun duvarları örülerek sıva aşamasına geldi. Kafes bölümlerinin temel kazıları başladı. ANTALYA’YA ÇOK YAKIŞACAK Antalya Büyükşehir Belediyesi Sokak Hayvanları Bakım Evi Projesi’nde birbirinden bağımsız kedi ve köpek barınakları, yavrulu anne bölümleri, klinik bölümü, operasyon öncesi kafesler, köpek oyun parkı, açık etkinlik alanı, karantina bölümü, idari binalar, ameliyathaneler, ameliyat sonrası bakım bölümleri, rezerv alanı, yem ve mama deposu gibi bölümler yer alıyor.
Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından Kepez Kirişçiler Mahallesi’nde inşa edilen Sokak Hayvanları Bakım Evi Projesi’nde çalışmalar aralıksız devam ediyor.

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından Kepez Kirişçiler Mahallesi’nde inşa edilen Sokak Hayvanları Bakım Evi Projesi’nde çalışmalar aralıksız devam ediyor. Sokak hayvanlarına konforlu bir ortam sağlayacak merkez tamamlandığında Avrupa standartlarında Türkiye’ye örnek modern bir sokak hayvanları bakım evi projesi olacak.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Kepez İlçesi Kirişçiler Mahallesi’nde yapımı devam eden Sokak Hayvanları Bakımevi Projesi ile sokakta yaşayan can dostlara sıcak bir yuva kazandırıyor. Yaklaşık 21 milyon 500 bin lira yatırım bedeliyle, 42 bin metrekarelik alan üzerinde yükselen proje, geniş barınakları ve yaşam alanları, yerden ısıtmalı ve modern soğutma sistemlerine sahip. Sokak hayvanlarına konforlu bir ortam sağlayacak merkez tamamlandığında Avrupa standartlarında modern bir sokak hayvanları bakım evi olarak hizmet verecek.

BİNALAR YÜKSELMEYE BAŞLADI

İnşaatı hızla devam eden projede betonarme binalar yüzde 80 seviyesine ulaştı. Çalışmaların yoğun bir şekilde devam ettiği Sokak Hayvanları Bakımevi Projesi’nde güvenlik binası, karantina binası, personel binası ve ön kayıt acil binasının duvar imalatları tamamlanarak sıvası yapıldı. Klinik binasının 1 kat tabliyesi dökülerek üst katın çalışmalarına başladı. Ayrıca mama deposunun duvarları örülerek sıva aşamasına geldi. Kafes bölümlerinin temel kazıları başladı.

ANTALYA’YA ÇOK YAKIŞACAK

Antalya Büyükşehir Belediyesi Sokak Hayvanları Bakım Evi Projesi’nde birbirinden bağımsız kedi ve köpek barınakları, yavrulu anne bölümleri, klinik bölümü, operasyon öncesi kafesler, köpek oyun parkı, açık etkinlik alanı, karantina bölümü, idari binalar, ameliyathaneler, ameliyat sonrası bakım bölümleri, rezerv alanı, yem ve mama deposu gibi bölümler yer alıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.