Son dakika! Antalya Valiliği Açıkladı: Ormanlara Giriş Yasağı 1 Ay Daha Uzatıldı

Asayiş 03.09.2021 - 22:08, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 1884+ kez okundu.
 

Son dakika! Antalya Valiliği Açıkladı: Ormanlara Giriş Yasağı 1 Ay Daha Uzatıldı

Antalya Valiliği İl Yazı İşleri Müdürlüğünün 30.07.2021 tarihli ve 2021/4 sayılı Genelgesi. İlimizde orman yangınlarının artabileceği değerlendirilerek, milli servetimiz olan ormanlarımızı yangına karşı korunmak amacıyla ilgi de kayıtlı Genelge yayımlanmıştı. İlgideki genelge için aşağıdaki bağlantıya tıklayabilirsiniz. Orman yangınları açısından risk devam ettiğinden, yangınları önlemek amacıyla İlgi'de kayıtlı Genelgede belirtilen uygulamaya, 30.09.2021 tarihine kadar devam edilmesi hususu; Tüm vatandaşlarımıza ve kamuoyuna duyurulur.

Antalya Valiliği İl Yazı İşleri Müdürlüğünün 30.07.2021 tarihli ve 2021/4 sayılı Genelgesi.
İlimizde orman yangınlarının artabileceği değerlendirilerek, milli servetimiz olan ormanlarımızı yangına karşı korunmak amacıyla ilgi de kayıtlı Genelge yayımlanmıştı. İlgideki genelge için aşağıdaki bağlantıya tıklayabilirsiniz.
Orman yangınları açısından risk devam ettiğinden, yangınları önlemek amacıyla İlgi'de kayıtlı Genelgede belirtilen uygulamaya, 30.09.2021 tarihine kadar devam edilmesi hususu;
Tüm vatandaşlarımıza ve kamuoyuna duyurulur.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.