Sorunları Hep Birlikte Aştık

Politika 18.05.2020 - 21:09, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2675+ kez okundu.
 

Sorunları Hep Birlikte Aştık

Saadet Partisi Antalya İl Başkanı Ramazan Düzen, 19 Mayıs 1919, aziz milletimizin ‘ya istiklâl, ya ölüm’ diyerek istiklal ve istikbaline her koşulda sahip çıkacağını tüm dünyaya ilan ettiği gündür. ‘Tam 101 yıl önce çok daha büyük sorunları hep birlikte aştık. Onlar umutlarını kaybetmediler ve bizlere bu vatanı miras bıraktılar… Hep beraber, güzel yarınlara!’ dedi. Saadet Partisi Antalya İl Başkanı Ramazan Düzen`den 19 Mayıs Atatürk`ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Mesajı yayınladı. Düzen’in açıklaması şu şekilde: Bir milletin sahip olduğu en büyük güç, topu tüfeği değil, imanlı-inançlı gençliğidir. Bunun en müşahhas örneği 1919 yılında başlayan milli mücadele ile ortaya konmuştur. Bundan 101 yıl önce her türlü imkansızlığa, yokluğa rağmen büyük bir milli mücadele gerçekleştirilmiştir. Yeterli silahımız yoktu. Ancak vatan toprağı için canını vermeye hazır imanlı ve inançlı bir gençliğimiz vardı. O gençlik sayesinde adını tarihe altın harflerle yazdıran bir kurtuluş destanı gerçekleşti. Bugünler kutlama olduğu kadar düşünme günleri olmalıdır. En başta düşünmemiz gerekende üzerinde yaşadığımız toprakların hangi şartlar ve hangi fedakarlıklarla bizlere bırakıldığıdır. Bu vatan bize atalarımızdan kalmış bir miras değil canları pahasına korudukları kutsal bir emanettir. Bu hiçbir zaman aklımızdan çıkarılmamalıdır. Gençlik bir milletin yarınıdır, geleceğidir. Nitelikli, bilgili ideal sahibi gençlerimiz olduğu sürece geleceğe umutla bakabiliriz. Milletimizin en büyük gücünün inançlı bir nesil olduğunu bilen dış güçler, gençliğimizi hedef almaktadır. Gençliğimizi ahlaki ve manevi tahribata maruz bırakmaya çalışmaktadır. Bunun için her türlü hile ve desiseye başvurmaktan çekinmemektedir. Bir taraftan işsizlik bir taraftan iktidarların bu konudaki duyarsızlığı maalesef dış güçlerin emellerine uygun bir ortam oluşturmaktadır. 101 yıl önce bugün vatanın bütünlüğü ve bağımsızlığı için milletimiz topyekun ayağa kalkmıştır. Bu mücadelenin en önemli mimarlarından birisi de şüphesiz ki yürekleri imanla dolu gençlerdi. İnanıyorum ki, Türkiye Cumhuriyeti, şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da gençlerimizin nice büyük başarılarıyla geleceğe emin adımlarla yürüyecektir. Artık gençlerimizi ideolojik kamplaşmalara değil birlik ve beraberliğe teşvik edecek adımlar atılmalıdır. Daha fazla geç kalmadan, ahlaki ve manevi değerlerle donatılmış, nitelikli, bilgili ideal sahibi bir nesil için çalışılmalıdır. Kısır çekişmeler, sığ tartışmalar yerine, geleceğimizi inşa edecek gençlerimizin sorunlarının çözümü için gayret gösterilmelidir. Yaşanabilir bir Türkiye, Yeniden Büyük Türkiye ve Yeni Bir Dünya ancak böyle bir gençlikle mümkün olacaktır. Bu duygu ve düşüncelerle Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere istiklal mücadelemizin bütün kahramanlarını rahmet, saygı ve şükranla anıyorum. Sevgili gençlerimizin ve tüm milletimizin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutluyorum.”

Saadet Partisi Antalya İl Başkanı Ramazan Düzen, 19 Mayıs 1919, aziz milletimizin ‘ya istiklâl, ya ölüm’ diyerek istiklal ve istikbaline her koşulda sahip çıkacağını tüm dünyaya ilan ettiği gündür. ‘Tam 101 yıl önce çok daha büyük sorunları hep birlikte aştık. Onlar umutlarını kaybetmediler ve bizlere bu vatanı miras bıraktılar… Hep beraber, güzel yarınlara!’ dedi.

Saadet Partisi Antalya İl Başkanı Ramazan Düzen`den 19 Mayıs Atatürk`ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Mesajı yayınladı. Düzen’in açıklaması şu şekilde: Bir milletin sahip olduğu en büyük güç, topu tüfeği değil, imanlı-inançlı gençliğidir. Bunun en müşahhas örneği 1919 yılında başlayan milli mücadele ile ortaya konmuştur. Bundan 101 yıl önce her türlü imkansızlığa, yokluğa rağmen büyük bir milli mücadele gerçekleştirilmiştir. Yeterli silahımız yoktu. Ancak vatan toprağı için canını vermeye hazır imanlı ve inançlı bir gençliğimiz vardı. O gençlik sayesinde adını tarihe altın harflerle yazdıran bir kurtuluş destanı gerçekleşti. Bugünler kutlama olduğu kadar düşünme günleri olmalıdır. En başta düşünmemiz gerekende üzerinde yaşadığımız toprakların hangi şartlar ve hangi fedakarlıklarla bizlere bırakıldığıdır. Bu vatan bize atalarımızdan kalmış bir miras değil canları pahasına korudukları kutsal bir emanettir. Bu hiçbir zaman aklımızdan çıkarılmamalıdır. Gençlik bir milletin yarınıdır, geleceğidir. Nitelikli, bilgili ideal sahibi gençlerimiz olduğu sürece geleceğe umutla bakabiliriz. Milletimizin en büyük gücünün inançlı bir nesil olduğunu bilen dış güçler, gençliğimizi hedef almaktadır. Gençliğimizi ahlaki ve manevi tahribata maruz bırakmaya çalışmaktadır. Bunun için her türlü hile ve desiseye başvurmaktan çekinmemektedir. Bir taraftan işsizlik bir taraftan iktidarların bu konudaki duyarsızlığı maalesef dış güçlerin emellerine uygun bir ortam oluşturmaktadır. 101 yıl önce bugün vatanın bütünlüğü ve bağımsızlığı için milletimiz topyekun ayağa kalkmıştır. Bu mücadelenin en önemli mimarlarından birisi de şüphesiz ki yürekleri imanla dolu gençlerdi. İnanıyorum ki, Türkiye Cumhuriyeti, şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da gençlerimizin nice büyük başarılarıyla geleceğe emin adımlarla yürüyecektir. Artık gençlerimizi ideolojik kamplaşmalara değil birlik ve beraberliğe teşvik edecek adımlar atılmalıdır. Daha fazla geç kalmadan, ahlaki ve manevi değerlerle donatılmış, nitelikli, bilgili ideal sahibi bir nesil için çalışılmalıdır. Kısır çekişmeler, sığ tartışmalar yerine, geleceğimizi inşa edecek gençlerimizin sorunlarının çözümü için gayret gösterilmelidir. Yaşanabilir bir Türkiye, Yeniden Büyük Türkiye ve Yeni Bir Dünya ancak böyle bir gençlikle mümkün olacaktır. Bu duygu ve düşüncelerle Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere istiklal mücadelemizin bütün kahramanlarını rahmet, saygı ve şükranla anıyorum. Sevgili gençlerimizin ve tüm milletimizin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutluyorum.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.